Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-06 01:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Los Murilos[FC] Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2542
Los Murilos[FC] Robotnik
5-2-3 Tactiek Ring
45% Balbezit 55%
41% Spel op eigen helft 59%
26 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
43.8 gemiddelde waardering 45.3
good Schieten average
average Passen very good
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Echemendia passt de bal in één keer door. Daar is Lantigua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Echemendia bereikt de bal nog maar net als eerste. Echemendia schiet op doel. Szélpál maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Murilos[FC] - Robotnik 1:0

3e minuut.
Inworp. Brenner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bartkowski met een sublieme pass. De la Rosa rent richting de bal. De la Rosa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De la Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Rosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Murilos[FC] - Robotnik 2:0

11e minuut.
Bartkowski rent richting de bal. Bartkowski probeert naar een medespeler te passen. Echemendia bereikt de bal nog maar net als eerste. Echemendia draait met de bal, schiet en ... Szélpál probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Murilos[FC] - Robotnik 3:0

15e minuut.
Lantigua is nu in balbezit. Lantigua heeft problemen om de bal te vangen. De la Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Rosa haalt uit met een fantastische trap. Szélpál werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Murilos[FC] - Robotnik 4:0

21e minuut.
Acquaviva met een sublieme pass. Bartkowski is nu in balbezit. Bartkowski passt de bal met de wreef. Lantigua bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantigua schiet op doel. Szélpál bokst de bal weg. De la Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Rosa draait met de bal, schiet en ... Szélpál maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Murilos[FC] - Robotnik 5:0

26e minuut.
Leyva heeft problemen om de bal te vangen. Leyva met een sublieme pass. Lantigua rent richting de bal. Lantigua schiet op doel. Szélpál probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Murilos[FC] - Robotnik 6:0

30e minuut.
Brutel geeft een hoge lob. Gąsiennica bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiennica passt de bal in één keer door. Wander rent richting de bal. Wander schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Daar is Reyes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyes speelt de bal door. Bartkowski speelt de bal door. Klungelig pakt Wander de bal. Wander schiet op doel. Álvarez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Murilos[FC] 41%, Robotnik 59%.
Los Murilos[FC] - Robotnik 6:0

46e minuut.
Bartkowski passt de bal in één keer door. Lantigua bereikt de bal nog maar net als eerste. Echemendia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantigua is nu in balbezit. Lantigua draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Echemendia rent richting de bal. Echemendia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Murilos[FC] - Robotnik 7:0

53e minuut.
Reyes probeert de bal aan de voet te houden. Brenner speelt de bal door. Bartkowski probeert naar een medespeler te passen. De la Rosa heeft problemen om de bal te vangen. De la Rosa schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Lantigua rent richting de bal. De la Rosa rent richting de bal. Lantigua rent richting de bal. Lantigua schiet op doel. Szélpál probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Klungelig pakt Feliú de bal. Gerónimo is nu in balbezit. Gerónimo speelt de bal door. De la Rosa is nu in balbezit. De la Rosa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Bakuń geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert De la Rosa de bal onder controle te krijgen. Bartkowski met een sublieme pass. De la Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Rosa schiet op doel. Szélpál probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lantigua rent richting de bal. Lantigua schiet op doel. Szélpál probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Murilos[FC] - Robotnik 8:0

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Gąsiennica stond buitenspel. Leyva neemt vlug de vrije trap. Echemendia probeert naar een medespeler te passen. Lantigua rent richting de bal. Lantigua schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Echemendia rent richting de bal. Echemendia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Murilos[FC] - Robotnik 9:0

69e minuut.
Gerónimo is nu in balbezit. Gerónimo passt de bal in één keer door. Lantigua is nu in balbezit. Lantigua schiet op doel. Szélpál werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Murilos[FC] - Robotnik 10:0

77e minuut.
Bakuń geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gerónimo met een snelle inworp. De la Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Rosa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Echemendia bereikt de bal nog maar net als eerste. Echemendia haalt uit met een fantastische trap. Szélpál verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lantigua rent richting de bal. Lantigua draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Murilos[FC] - Robotnik 11:0

79e minuut.
Acquaviva rent richting de bal. Acquaviva passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bundyra de bal. Echemendia rent richting de bal. Echemendia schiet op doel. Szélpál kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Bartkowski is nu in balbezit. Bartkowski met een sublieme pass. Echemendia rent richting de bal. Echemendia haalt uit met een fantastische trap. Szélpál maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Murilos[FC] - Robotnik 12:0

84e minuut.
Bundyra is nu in balbezit. Bundyra passt de bal in één keer door. Buitenspel voor Gąsiennica. Goede buitenspelval van de verdediging. Leyva maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Maruda kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Murilos[FC] 40%, Robotnik 60%.
Los Murilos[FC] - Robotnik 12:0