Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:44
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: LKS Niedobczyce Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2070
LKS Niedobczyce FC Gwiazda
Naprzód 2 - 433 Tactiek sss..
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
50.3 gemiddelde waardering 46.4
good Schieten solid
good Passen adequate
solid Verdedigen adequate


7e minuut.
Daar is Bielecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciepielewski speelt de bal door. Kalynychenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalynychenko geeft een lange en hoge pass. Van de Sompel krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Malave heeft problemen om de bal te vangen. Skoczke onderschept slim de pass. Skoczke passt de bal zonder na te denken. Başaransoy is nu in balbezit. Başaransoy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Bielecki passt de bal zonder na te denken. Cabans rent richting de bal. Skoczke onderschept slim de pass. Skoczke geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Daar is Başaransoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acaiaba kopt de bal weg. Poskrobko bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Sompel rent richting de bal. Van de Sompel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - FC Gwiazda 0:1

45e minuut.
Skoczke onderschept slim de pass. Skoczke met een sublieme pass. Roch bereikt de bal nog maar net als eerste. Roch geeft een hoge lob. Başaransoy springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Kwidziński komt het veld opgelopen. Grot komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Niedobczyce 49%, FC Gwiazda 51%.
LKS Niedobczyce - FC Gwiazda 0:1

46e minuut.
Bajorek komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Skoczke rent richting de bal. Skoczke passt de bal zonder na te denken. McNeil rent richting de bal. McNeil geeft de bal voor. Başaransoy bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Bielecki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cabans de bal. Cabans verovert de bal door een tackle van achteren. Duijm bereikt de bal nog maar net als eerste. Duijm haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Kwidziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Başaransoy verovert de bal door een tackle van achteren. Başaransoy passt de bal met de wreef. Duijm is nu in balbezit. Duijm schiet op doel. Bajorek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Niedobczyce 49%, FC Gwiazda 51%.
LKS Niedobczyce - FC Gwiazda 0:1