Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:44
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Waryniol City Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2746
Waryniol City GKS Tychy`71
4at2 Tactiek Wysoko obrona
38% Balbezit 62%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 55
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
24.5 gemiddelde waardering 58.4
weak Schieten outstanding
average Passen formidable
poor Verdedigen solid


1e minuut.
Ferreti probeert naar een medespeler te passen. Maradiaga probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nousiainen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nousiainen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Trundle is nu in balbezit. Trundle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Waryniol City - GKS Tychy`71 0:1

4e minuut.
Mikucki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Langekær bereikt de bal nog maar net als eerste. Langekær speelt de bal door. Nousiainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nousiainen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Langekær speelt de bal door. Hubchev rent richting de bal. Langekær rent richting de bal. Langekær geeft de bal voor. Trundle maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Rastegaev rent richting de bal. Rastegaev passt de bal in één keer door. Maradiaga is nu in balbezit. Maradiaga geeft een lange en hoge pass. Nousiainen springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Ferreti is nu in balbezit. Susavila tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ferreti raakt geblesseerd tijdens het duel. Ferreti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Maradiaga kopt de bal weg. Trundle rent richting de bal. Trundle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Waryniol City - GKS Tychy`71 0:2

8e minuut.
Sygiet is nu in balbezit. Trundle onderschept slim de pass. Trundle passt de bal met de wreef. Maradiaga rent richting de bal. Maradiaga geeft de bal voor. Koc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Kiszka kopt de bal weg. Trundle bereikt de bal nog maar net als eerste. Sak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Trundle is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trundle legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Waryniol City - GKS Tychy`71 0:3

15e minuut.
Inworp. Maradiaga met een snelle inworp. Rastegaev geeft een lange en hoge pass. Nousiainen is nu in balbezit. Nousiainen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trundle is nu in balbezit. Trundle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Waryniol City - GKS Tychy`71 0:4

17e minuut.
Maradiaga rent richting de bal. Maradiaga speelt de bal door. Trundle speelt de bal door. Nousiainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nousiainen haalt uit met een fantastische trap. Koc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Filipowski geeft de bal voor. Inworp. Langekær met een snelle inworp. Rastegaev geeft een lange en hoge pass. Trundle springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Trundle is nu in balbezit. Trundle passt de bal in één keer door. Nousiainen is nu in balbezit. Nousiainen haalt uit met een fantastische trap. Koc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Waryniol City - GKS Tychy`71 0:5

23e minuut.
Filipowski kopt de bal weg. Langekær met een sublieme pass. Filipowski rent richting de bal. Nousiainen onderschept slim de pass. Nousiainen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Filipowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Langekær onderschept slim de pass. Langekær speelt de bal door. Nousiainen rent richting de bal. Nousiainen schiet op doel. Koc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Rastegaev rent richting de bal. Rastegaev speelt de bal door. Maradiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradiaga geeft de bal voor. Nousiainen springt en kopt de bal. Koc bokst de bal weg. Kiszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Langekær zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rastegaev speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Langekær probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rastegaev de bal. Rastegaev met een sublieme pass. Nousiainen is nu in balbezit. Nousiainen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Waryniol City - GKS Tychy`71 0:6

32e minuut.
Maradiaga probeert naar een medespeler te passen. Filipowski is nu in balbezit. Nousiainen verovert de bal door een tackle van achteren. Nousiainen haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kiszka de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Waryniol City - GKS Tychy`71 0:7

33e minuut.
Trundle met een sublieme pass. Turay met een sublieme pass. Maradiaga is nu in balbezit. Maradiaga geeft een hoge lob. Nousiainen springt en kopt de bal. Koc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Koc probeert naar een medespeler te passen. Langekær kopt de bal weg. Daar is Sygiet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trundle is nu in balbezit. Trundle draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Łuszczyca probeert de bal met de borst te controleren. Rastegaev geeft een lange en hoge pass. Nousiainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nousiainen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Waryniol City - GKS Tychy`71 0:8

39e minuut.
Koc met een sublieme pass. Langekær kopt de bal weg. Nousiainen rent richting de bal. Nousiainen schiet op doel. Koc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Waryniol City - GKS Tychy`71 0:9

40e minuut.
Daar is Susavila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nousiainen verovert de bal door een tackle van achteren. Nousiainen passt de bal zonder na te denken. Trundle heeft problemen om de bal te vangen. Trundle schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Ferreti probeert naar een medespeler te passen. Sot bereikt de bal nog maar net als eerste. Trundle onderschept slim de pass. Trundle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Waryniol City - GKS Tychy`71 0:10

44e minuut.
Trundle bereikt de bal nog maar net als eerste. Trundle passt de bal zonder na te denken. Maradiaga is nu in balbezit. Maradiaga geeft een lange en hoge pass. Trundle springt en kopt de bal. Koc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waryniol City 88%, GKS Tychy`71 12%.
Waryniol City - GKS Tychy`71 0:10

51e minuut.
Langekær bereikt de bal nog maar net als eerste. Langekær geeft een hoge lob. Nousiainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nousiainen draait met de bal, schiet en ... Koc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Waryniol City - GKS Tychy`71 0:11

57e minuut.
Kiszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszka geeft een lange en hoge pass. Łuszczyca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rastegaev geeft de bal voor. Nousiainen maakt een snoekduik en kopt de bal. Koc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Sak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nousiainen onderschept slim de pass. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Turay verovert de bal door een tackle van achteren. Turay passt de bal in één keer door. Maradiaga met een sublieme pass. Daar is Trundle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trundle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Trundle heeft problemen om de bal te vangen. Kiszka is nu in balbezit. Trundle verovert de bal door een tackle van achteren. Nousiainen is nu in balbezit. Nousiainen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Waryniol City - GKS Tychy`71 0:12

67e minuut.
Buitenspel voor Wdowiak. Goede buitenspelval van de verdediging. Talarek neemt vlug de vrije trap. Maradiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradiaga geeft een hoge lob. Nousiainen springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Susavila heeft problemen om de bal te vangen. Wallen rent richting de bal. Wallen geeft een hoge lob. Trundle is nu in balbezit. Trundle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Kiszka probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Maradiaga zal de hoekschop nemen. Nousiainen maakt een snoekduik en kopt de bal. Koc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Waryniol City - GKS Tychy`71 0:13

72e minuut.
Nousiainen probeert de bal met de borst te controleren. Kiszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nousiainen verovert de bal door een tackle van achteren. Nousiainen schiet op doel. Koc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Waryniol City - GKS Tychy`71 0:14

75e minuut.
Maradiaga geeft een lange en hoge pass. Nousiainen kopt de bal weg. Trundle heeft problemen om de bal te vangen. Trundle haalt uit met een fantastische trap. Koc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Waryniol City - GKS Tychy`71 0:15

75e minuut.
Kofin rent richting de bal. Kofin passt de bal in één keer door. Mikucki is nu in balbezit. Nousiainen onderschept slim de pass. Nousiainen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Hubchev speelt de bal door. Maradiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradiaga passt de bal zonder na te denken. Nousiainen rent richting de bal. Nousiainen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Waryniol City - GKS Tychy`71 0:16

81e minuut.
Mikucki is nu in balbezit. Langekær verovert de bal door een tackle van achteren. Langekær geeft een lange en hoge pass. Trundle maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Kiszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Daar is Sot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trundle probeert naar een medespeler te passen. Maradiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradiaga geeft een hoge lob. Trundle springt en kopt de bal. Koc bokst de bal weg. Nousiainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nousiainen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Waryniol City - GKS Tychy`71 0:17

85e minuut.
Rastegaev met een sublieme pass. Maradiaga probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kiszka de bal. Trundle bereikt de bal nog maar net als eerste. Trundle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Hubchev kopt de bal weg. Langekær is nu in balbezit. Langekær geeft een lange en hoge pass. Trundle rent richting de bal. Trundle schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Klungelig pakt Rastegaev de bal. Rastegaev passt de bal in één keer door. Maradiaga rent richting de bal. Maradiaga geeft de bal voor. Trundle springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Maradiaga speelt de bal door. Rastegaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastegaev met een sublieme pass. Nousiainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nousiainen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Maradiaga is nu in balbezit. Maradiaga geeft de bal voor. Nousiainen kopt de bal weg. Trundle rent richting de bal. Trundle schiet op doel. De bal raakt de paal. Nousiainen rent richting de bal. Nousiainen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waryniol City 85%, GKS Tychy`71 15%.
Waryniol City - GKS Tychy`71 0:17