Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-06 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: MCK Lubin Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers:
MCK Lubin Iskra Wyszyny
apc1 Tactiek 4 2 2 2
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
21 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
56.2 gemiddelde waardering 46.9
excellent Schieten solid
solid Passen solid
solid Verdedigen good


14e minuut.
Körver speelt de bal door. Velásquez is nu in balbezit. Velásquez met een sublieme pass. Francken rent richting de bal. Francken draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Daar is Cifuentes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tapar begaat een overtreding. Cifuentes raakt geblesseerd tijdens het duel. Chuanchuen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Francken krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chấn Phong rent richting de bal. Chấn Phong geeft de bal voor. Chuanchuen probeert de bal aan de voet te houden. Vas rent richting de bal. Vas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MCK Lubin - Iskra Wyszyny 1:0

17e minuut.
Carnelli geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pérez Serer met de inworp. Chuanchuen is nu in balbezit. Chuanchuen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Bałdys rent richting de bal. Velásquez onderschept slim de pass. Velásquez met een sublieme pass. Chuanchuen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuanchuen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Inworp. Ligeirinho komt het veld opgelopen. Defour komt het veld opgelopen. Lăzăroiu komt het veld opgelopen. Synowiec komt het veld opgelopen. Sitniewski komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Vas rent richting de bal. Carnelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Vas verovert de bal door een tackle van achteren. Vas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MCK Lubin - Iskra Wyszyny 2:0

31e minuut.
Francken kopt de bal weg. Chuanchuen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligeirinho rent richting de bal. Chuanchuen onderschept slim de pass. Chuanchuen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Francken rent richting de bal. Vas rent richting de bal. Carnelli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vas raakt geblesseerd tijdens het duel. Chuanchuen neemt de penalty, wat een uithaal! Hozman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Pérez Serer is nu in balbezit. Pérez Serer passt de bal zonder na te denken. Vas rent richting de bal. Vas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MCK Lubin - Iskra Wyszyny 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MCK Lubin 34%, Iskra Wyszyny 66%.
MCK Lubin - Iskra Wyszyny 3:0

48e minuut.
Chuanchuen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carnelli is nu in balbezit. Vas verovert de bal door een tackle van achteren. Vas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vas is nu in balbezit. Vas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Doeltrap. Carnelli trapt de bal weg. Velásquez kopt de bal weg. Francken is nu in balbezit. Francken draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Buitenspel voor Defour. Goede buitenspelval van de verdediging. Angel komt het veld opgelopen. Stoenescu komt het veld opgelopen. Maldonado komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Ligeirinho met een sublieme pass. Recio bereikt de bal nog maar net als eerste. Körver begaat een overtreding. Körver krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Chuanchuen onderschept slim de pass. Chuanchuen passt de bal met de wreef. Stoenescu rent richting de bal. Stoenescu draait met de bal, schiet en ... Hozman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MCK Lubin - Iskra Wyszyny 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MCK Lubin 37%, Iskra Wyszyny 63%.
MCK Lubin - Iskra Wyszyny 4:0