Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zagaje Gdów FC Susanne
moja nowa t Tactiek fcs_wing
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
53.5 gemiddelde waardering 56.3
solid Schieten solid
very good Passen excellent
good Verdedigen excellent


2e minuut.
Bartkowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zaralis met een snelle inworp. Pérez Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Costa geeft de bal voor. Kamallı bokst de bal weg.

14e minuut.
Mikołajczuk heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Costa verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Costa probeert naar een medespeler te passen. Morais bereikt de bal nog maar net als eerste. Morais haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Pérez Costa met een sublieme pass. Klungelig pakt Zaralis de bal. Zaralis met een sublieme pass. Gidoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Gidoš schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Inworp. Masztak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pérez Costa speelt de bal door. Tooming geeft de bal voor. Mikołajczuk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Pérez Costa kopt de bal weg. Zaralis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaralis geeft een hoge lob. Gidoš springt en kopt de bal. Kamallı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - FC Susanne 0:1

26e minuut.
Inworp. Zaralis met een snelle inworp. Pérez Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Costa geeft een hoge lob. Morais springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Gidoš rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sordyl. Gidoš raakt geblesseerd tijdens het duel. Pérez Costa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Morais krijgt zijn hoofd ertegen. Kamallı bokst de bal weg.

45e minuut.
Zaralis geeft een lange en hoge pass. Gidoš rent richting de bal. Korodowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gidoš verovert de bal door een tackle van achteren. Gidoš schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - FC Susanne 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagaje Gdów 63%, FC Susanne 37%.
Zagaje Gdów - FC Susanne 0:2

46e minuut.
Mikołajczuk is nu in balbezit. Mikołajczuk met een sublieme pass. Buzsáky onderschept slim de pass. Konno bereikt de bal nog maar net als eerste. Konno haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Konno heeft problemen om de bal te vangen. Konno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Sordyl geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zaralis met een snelle inworp. Pérez Costa is nu in balbezit. Pérez Costa geeft een hoge lob. Kamallı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Inworp. Hirao komt het veld opgelopen. Carpentier met een snelle inworp. Pérez Costa geeft een lange en hoge pass. Gidoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Gidoš draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Mikołajczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Korica onderschept slim de pass. Tahirov geeft een hoge lob. Gidoš rent richting de bal. Gidoš draait met de bal, schiet en ... Kamallı bokst de bal weg.

70e minuut.
Zaralis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ziółkowski komt het veld opgelopen. Carpentier met een snelle inworp. Pérez Costa heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Costa geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Inworp. Ziółkowski met de inworp. Pérez Costa heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Costa geeft een lange en hoge pass. Morais springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Pérez Costa passt de bal met de wreef. Ziółkowski rent richting de bal. Ziółkowski geeft een lange en hoge pass. Morais krijgt zijn hoofd ertegen. Kamallı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - FC Susanne 0:3

85e minuut.
Pérez Costa rent richting de bal. Pérez Costa met een sublieme pass. Gidoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Gidoš haalt uit met een fantastische trap. Kamallı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - FC Susanne 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagaje Gdów 69%, FC Susanne 31%.
Zagaje Gdów - FC Susanne 0:4