Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-06 20:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Napoca Dome
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Universitatea Cluj-Napoca Progresul Cotroceni
U 523 Tactiek 433 e22
43% Balbezit 57%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 14
6 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
59.1 gemiddelde waardering 64.8
excellent Schieten formidable
very good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


6e minuut.
Vilela kopt de bal weg. Klicpera bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ronaldo zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Ronaldo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ronaldo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Klicpera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vilela wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Czyż met een harde bal richting middenveld. Fujara is nu in balbezit. Sruthi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sruthi krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Sruthi rent richting de bal. Sruthi passt de bal zonder na te denken. Zamfir rent richting de bal. Zamfir draait met de bal, schiet en ... Filardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - Progresul Cotroceni 1:0

10e minuut.
Marin onderschept slim de pass. Marin geeft een hoge lob. Hirata kopt de bal weg. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir haalt uit met een fantastische trap. Filardo bokst de bal weg.

14e minuut.
Maradona-Lmaghrib geeft een lange en hoge pass. Mowlik rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Aldrich ... Strafschop! Aldrich krijgt een gele kaart. Mowlik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hirata zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Filardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - Progresul Cotroceni 2:0

15e minuut.
Maradona-Lmaghrib verovert de bal door een tackle van achteren. Fujara geeft een lange en hoge pass. Klicpera is nu in balbezit. Klicpera schiet op doel. Czyż werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - Progresul Cotroceni 2:1

16e minuut.
Hirata is nu in balbezit. Hirata passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mądzielewski de bal. Klicpera verovert de bal door een tackle van achteren. Klicpera schiet op doel. Czyż verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kucenko is nu in balbezit. Kucenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Universitatea Cluj-Napoca - Progresul Cotroceni 2:2

29e minuut.
Mądzielewski geeft de bal voor. Hirata kopt de bal weg. Rahmani is nu in balbezit. Zamfir verovert de bal door een tackle van achteren. Zamfir haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Filardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Hrust de bal onder controle te krijgen. Aldrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik onderschept slim de pass. Mowlik schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Zamfir is nu in balbezit. Hrust onderschept slim de pass. Hrust met een sublieme pass. Sruthi geeft een lange en hoge pass. Mowlik krijgt zijn hoofd ertegen. Filardo bokst de bal weg. Hirata rent richting de bal. Hirata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - Progresul Cotroceni 3:2

33e minuut.
Aldrich probeert naar een medespeler te passen. Rahmani rent richting de bal. Rahmani passt de bal in één keer door. Hirata rent richting de bal. Hirata haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kucenko met een sublieme pass. Walter bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter passt de bal met de wreef. Klicpera rent richting de bal. Klicpera haalt uit met een fantastische trap. Czyż bokst de bal weg.

38e minuut.
Sruthi geeft de bal voor. Zamfir kopt de bal weg. Klungelig pakt Aldrich de bal. Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Hirata kopt de bal weg. Hrust rent richting de bal. Hrust geeft de bal voor. Mowlik rent richting de bal. Mowlik haalt uit met een fantastische trap. Filardo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea Cluj-Napoca 41%, Progresul Cotroceni 59%.
Universitatea Cluj-Napoca - Progresul Cotroceni 3:2

49e minuut.
Walter geeft een lange en hoge pass. Kucenko kopt de bal weg. Vilela bereikt de bal nog maar net als eerste. Klicpera bereikt de bal nog maar net als eerste. Klicpera draait met de bal, schiet en ... Czyż probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klicpera geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Fujara kan de bal niet met de borst controleren. Sruthi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fujara is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fujara met een snel genomen vrije trap. Kucenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ninoiu begaat een overtreding. Ninoiu krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Kucenko rent richting de bal. Maradona-Lmaghrib tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kucenko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Urtubey zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kucenko maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Daar is Ninoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ninoiu probeert naar een medespeler te passen. Mowlik is nu in balbezit. Mowlik draait met de bal, schiet en ... Filardo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - Progresul Cotroceni 4:2

73e minuut.
Gioga is nu in balbezit. Walter verovert de bal door een tackle van achteren. Walter met een sublieme pass. Klicpera bereikt de bal nog maar net als eerste. Klicpera schiet op doel. Czyż bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - Progresul Cotroceni 4:3

76e minuut.
Urtubey passt de bal met de wreef. Vilela rent richting de bal. Mądzielewski rent richting de bal. Vilela verovert de bal door een tackle van achteren. Vilela schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kucenko rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klicpera is nu in balbezit. Klicpera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Universitatea Cluj-Napoca - Progresul Cotroceni 4:4

77e minuut.
Hirata passt de bal met de wreef. Sruthi met een sublieme pass. Gioga kan de bal niet met de borst controleren. Mądzielewski is nu in balbezit. Klicpera verovert de bal door een tackle van achteren. Czyż probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klicpera rent richting de bal. Klicpera draait met de bal, schiet en ... Czyż maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - Progresul Cotroceni 4:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea Cluj-Napoca 50%, Progresul Cotroceni 50%.
Universitatea Cluj-Napoca - Progresul Cotroceni 4:5