Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-06 09:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: WKS PSK Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
WKS PSK Arsenal XB
PSK Tactiek 4231-Mediapunta
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
50.5 gemiddelde waardering 50.4
excellent Schieten very good
good Passen adequate
good Verdedigen very good


1e minuut.
Skręt passt de bal met de wreef. Brisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzębski maakt een afschuwelijke overtreding. Jarzębski krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Kalu speelt de bal door. Charlier bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlier met een sublieme pass. Der Thaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Der Thaim draait met de bal, schiet en ... Kurz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Charlier is nu in balbezit. Charlier heeft problemen om de bal te vangen. Charlier geeft de bal voor. Buchla krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Pedros de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Berges geeft een hoge lob. Pedros onderschept slim de pass. Buchla rent richting de bal. Daar is Buchla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buchla schiet op doel. Kurz bokst de bal weg. Charlier is nu in balbezit. Charlier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS PSK - Arsenal XB 0:1

14e minuut.
Volckaert passt de bal met de wreef. Jarzębski is nu in balbezit. Jarzębski passt de bal in één keer door. Magiera rent richting de bal. Magiera draait met de bal, schiet en ... Konradowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Kurz trapt de bal weg. Zehren kopt de bal weg. Klungelig pakt Przywara de bal. Der Thaim rent richting de bal. Der Thaim schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Zehren is nu in balbezit. Zehren geeft een hoge lob. Buchla bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchla schiet op doel. Kurz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS PSK - Arsenal XB 0:2

36e minuut.
Der Thaim rent richting de bal. Buchla is nu in balbezit. Der Thaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Der Thaim schiet op doel. Paal! Buchla bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Taveira speelt de bal door. Dlhoš geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Yekpar de bal onder controle te krijgen. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie haalt uit met een fantastische trap. Konradowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Quiñoa rent richting de bal. Taveira onderschept slim de pass. Taveira geeft een hoge lob. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS PSK 59%, Arsenal XB 41%.
WKS PSK - Arsenal XB 0:2

53e minuut.
Przywara passt de bal zonder na te denken. Jarzębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzębski probeert naar een medespeler te passen. Magiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiera schiet op doel. Konradowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Pedros heeft problemen om de bal te vangen. Taveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Taveira geeft de bal voor. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie draait met de bal, schiet en ... Konradowski bokst de bal weg.

63e minuut.
Ovedenie probeert naar een medespeler te passen. Volckaert is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Zehren ... Strafschop! Volckaert is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Magiera legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS PSK - Arsenal XB 1:2

67e minuut.
Skręt verovert de bal door een tackle van achteren. Francis rent richting de bal. Francis passt de bal met de wreef. Magiera is nu in balbezit. Magiera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Francis probeert naar een medespeler te passen. Taveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Taveira geeft een lange en hoge pass. Volckaert is nu in balbezit. Volckaert draait met de bal, schiet en ... Konradowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Przywara speelt de bal door. Jarzębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzębski met een sublieme pass. Volckaert is nu in balbezit. Volckaert haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Magiera passt de bal in één keer door. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis passt de bal zonder na te denken. Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kalu rent richting de bal. Francis rent richting de bal. Francis passt de bal met de wreef. Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS PSK 26%, Arsenal XB 74%.
WKS PSK - Arsenal XB 1:2