Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Ruda Śląska Fc Sabotasje
5tył2 Tactiek dafcio
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
58.5 gemiddelde waardering 49.2
uitstekend Schieten solide
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


15e minuut.
Maier met een sublieme pass. Haspolatkan rent richting de bal. Kapica bereikt de bal nog maar net als eerste. Haspolatkan verovert de bal door een tackle van achteren. Haspolatkan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Błaszko geeft een hoge lob. Tocarciuc rent richting de bal. Neiring begaat een overtreding. Neiring krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Klungelig pakt Grealιsh de bal. Ramadan rent richting de bal. Urbanowicz is nu in balbezit. Urbanowicz draait met de bal, schiet en ... Mariscal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ruda Śląska - Fc Sabotasje 0:1

25e minuut.
Vlatković met een sublieme pass. Bambosz is nu in balbezit. Bambosz speelt de bal door. Haspolatkan is nu in balbezit. Haspolatkan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Vreven passt de bal in één keer door. Maier bereikt de bal nog maar net als eerste. Maier passt de bal zonder na te denken. Haspolatkan rent richting de bal. Haspolatkan haalt uit met een fantastische trap. Plafko bokst de bal weg.

36e minuut.
Kapica is nu in balbezit. Kapica geeft de bal voor. Urbanowicz kopt de bal weg. Ramadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramadan schiet op doel. Mariscal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Urbanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanowicz schiet op doel. Mariscal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ruda Śląska - Fc Sabotasje 0:2

40e minuut.
Tsouras passt de bal in één keer door. Błaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hassano onderschept slim de pass. bin Hassano haalt uit met een fantastische trap. Mariscal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ruda Śląska - Fc Sabotasje 0:3

42e minuut.
bin Hassano bereikt de bal nog maar net als eerste. Maier begaat een overtreding. bin Hassano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tsouras met een snel genomen vrije trap. Urbanowicz krijgt zijn hoofd ertegen. Mariscal bokst de bal weg.

45e minuut.
Vreven probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Haspolatkan de bal. Iturrino begaat een overtreding. Iturrino krijgt een gele kaart. Haspolatkan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Niemczycki komt het veld opgelopen. Karcılı komt het veld opgelopen. Vigier komt het veld opgelopen. Kielar komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Ruda Śląska 46%, Fc Sabotasje 54%.
Real Ruda Śląska - Fc Sabotasje 0:3

55e minuut.
Tsouras speelt de bal door. Vigier bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocarciuc is nu in balbezit. Tocarciuc geeft een lange en hoge pass. Urbanowicz springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Tocarciuc probeert naar een medespeler te passen. Vigier is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Neiring. Neiring krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

64e minuut.
Haspolatkan probeert de bal met de borst te controleren. Maier probeert naar een medespeler te passen. Vlatković rent richting de bal. Vlatković draait met de bal, schiet en ... Kielar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ruda Śląska - Fc Sabotasje 1:3

70e minuut.
Vlatković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlatković passt de bal in één keer door. Haspolatkan rent richting de bal. Haspolatkan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ruda Śląska - Fc Sabotasje 2:3

71e minuut.
Bambosz rent richting de bal. Vigier onderschept slim de pass. Vigier passt de bal in één keer door. Ramadan rent richting de bal. Ramadan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Maier met een sublieme pass. Vlatković met een sublieme pass. Haspolatkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Haspolatkan draait met de bal, schiet en ... Kielar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Ruda Śląska - Fc Sabotasje 3:3

81e minuut.
Vigier speelt de bal door. Malkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Urbanowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ruda Śląska - Fc Sabotasje 3:4

84e minuut.
Vigier bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigier probeert naar een medespeler te passen. Urbanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ruda Śląska - Fc Sabotasje 3:5

85e minuut.
Iturrino probeert naar een medespeler te passen. Bambosz is nu in balbezit. Karcılı verovert de bal door een tackle van achteren. Haspolatkan verovert de bal door een tackle van achteren. Haspolatkan haalt uit met een fantastische trap. Kielar bokst de bal weg. Vreven rent richting de bal. Vreven met een sublieme pass. Haspolatkan rent richting de bal. Haspolatkan schiet op doel. Kielar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ruda Śląska - Fc Sabotasje 4:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Ruda Śląska 31%, Fc Sabotasje 69%.
Real Ruda Śląska - Fc Sabotasje 4:5