Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHROBRY_1946 Dark Side
S-Fl-L Tactiek O-TEAM
47% Balbezit 53%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 7
70.7 gemiddelde waardering 64.8
outstanding Schieten formidable
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Hägerbäumer rent richting de bal. Hägerbäumer geeft de bal voor. Šušnjić kopt de bal weg. Regoje rent richting de bal. Regoje draait met de bal, schiet en ... Andrade verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Pitzalis neemt vlug de vrije trap. Ponamaryov bereikt de bal nog maar net als eerste. Modzelewski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Modzelewski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

5e minuut.
Bandi probeert naar een medespeler te passen. Turpin geeft een hoge lob. Toomingas is nu in balbezit. Venzin verovert de bal door een tackle van achteren. Venzin haalt uit met een fantastische trap. Diğmat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Báló kopt de bal weg. Kocabaş geeft de bal voor. Taşlı maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Toomingas kopt de bal weg. Bărnuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărnuţiu passt de bal met de wreef. Clown is nu in balbezit. Clown draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Viteškić bereikt de bal nog maar net als eerste. Viteškić geeft een hoge lob. Medeiros rent richting de bal. Medeiros geeft de bal voor. Regoje springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Motz rent richting de bal. Motz geeft de bal voor. Taşlı rent richting de bal. Taşlı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 38%, Dark Side 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CHROBRY_1946 - Dark Side 0:0

46e minuut.
Spinatsch komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Viteškić probeert naar een medespeler te passen. Bărnuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărnuţiu passt de bal in één keer door. Clown is nu in balbezit. Clown draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Turpin onderschept slim de pass. Medeiros onderschept slim de pass. Medeiros speelt de bal door. Spinatsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinatsch draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Turpin bereikt de bal nog maar net als eerste. Turpin passt de bal in één keer door. Renquin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocabaş rent richting de bal. Kocabaş geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Medeiros geeft de bal voor. Ponamaryov kopt de bal weg. Bărnuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărnuţiu geeft de bal voor. Clown is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Kocabaş passt de bal met de wreef. Renquin bereikt de bal nog maar net als eerste. Renquin passt de bal zonder na te denken. Venzin rent richting de bal. Venzin haalt uit met een fantastische trap. Diğmat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Renquin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kufajewski komt het veld opgelopen.

84e minuut.
bin Ashaari kopt de bal weg. Daar is Šušnjić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šušnjić geeft de bal voor. Clown rent richting de bal. Clown draait met de bal, schiet en ... Andrade bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 39%, Dark Side 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CHROBRY_1946 - Dark Side 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

94e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kufajewski met een snelle inworp. Kocabaş geeft een lange en hoge pass. Taşlı is nu in balbezit. Taşlı draait met de bal, schiet en ... Diğmat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

97e minuut.
Kocabaş kopt de bal weg. Daar is bin Ashaari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venzin rent richting de bal. Venzin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

104e minuut.
Taşlı rent richting de bal. bin Ashaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Venzin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Venzin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 52%, Dark Side 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CHROBRY_1946 - Dark Side 0:0

108e minuut.
bin Ashaari met een sublieme pass. Bărnuţiu geeft een hoge lob. Clown bereikt de bal nog maar net als eerste. Clown draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Dark Side 1:0

115e minuut.
bin Ashaari geeft een lange en hoge pass. Ponamaryov geeft een lange en hoge pass. Venzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Venzin draait met de bal, schiet en ... Diğmat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CHROBRY_1946 - Dark Side 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 26%, Dark Side 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CHROBRY_1946 - Dark Side 1:1


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Taşlı neemt zijn aanloop. Diğmat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Clown neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
---
Venzin zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Spinatsch neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Dark Side 2:1
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Motz neemt zijn aanloop. Diğmat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---
Bărnuţiu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Andrade verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---
Kocabaş kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CHROBRY_1946 - Dark Side 2:2
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Šušnjić neemt zijn aanloop. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Dark Side 3:2
---
Kufajewski neemt de penalty, wat een uithaal!
---