Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-08 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Twoja Stara Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Furya SMS Mielec
ofens nowa v1 Tactiek :)
51% Balbezit 49%
29% Spel op eigen helft 71%
21 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
61 gemiddelde waardering 55.2
formidable Schieten very good
excellent Passen solid
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Rybszleger maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Móczár rent richting de bal. Móczár passt de bal met de wreef. Laborinho is nu in balbezit. Laborinho haalt uit met een fantastische trap. Braeckman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yupeng is nu in balbezit. Coranga verovert de bal door een tackle van achteren. Coranga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - SMS Mielec 1:0

6e minuut.
Szymczykiewicz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Móczár is nu in balbezit. Ferreira maakt een afschuwelijke overtreding. Ferreira krijgt een gele kaart. Móczár is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Umić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Laborinho krijgt zijn hoofd ertegen. Braeckman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - SMS Mielec 2:0

18e minuut.
Hardin onderschept slim de pass. Hardin passt de bal in één keer door. Waszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Waszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - SMS Mielec 2:1

19e minuut.
Dobrescu rent richting de bal. Dobrescu passt de bal zonder na te denken. Maciejski met een sublieme pass. Móczár rent richting de bal. Móczár haalt uit met een fantastische trap. Braeckman bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Hardin passt de bal in één keer door. Kapo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapo geeft de bal voor. Quintullanca maakt een snoekduik en kopt de bal. Phadnis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Furya - SMS Mielec 2:2

29e minuut.
Waszkiewicz rent richting de bal. Sukatmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Waszkiewicz onderschept slim de pass. Waszkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - SMS Mielec 2:3

31e minuut.
Borenstein is nu in balbezit. Sukatmaz onderschept slim de pass. Umić geeft een hoge lob. Laborinho is nu in balbezit. Laborinho draait met de bal, schiet en ... Braeckman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Rybszleger geeft een hoge lob. Duy Khang kopt de bal weg. Borenstein speelt de bal door. Quintullanca is nu in balbezit. Quintullanca haalt uit met een fantastische trap. Phadnis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Maciejski geeft een lange en hoge pass. Coranga kopt de bal weg. Daar is Duy Khang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laborinho rent richting de bal. Laborinho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furya 34%, SMS Mielec 66%.
Furya - SMS Mielec 2:3

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dobrescu met een snelle inworp. Coranga geeft een hoge lob. Móczár bereikt de bal nog maar net als eerste. Móczár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Furya - SMS Mielec 3:3

54e minuut.
Duy Khang onderschept slim de pass. Duy Khang geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dobrescu neemt de hoekschop. Laborinho springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Maciejski speelt de bal door. Szymczykiewicz met een sublieme pass. Móczár rent richting de bal. Móczár geeft een lange en hoge pass. Coranga springt en kopt de bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Laborinho rent richting de bal. Laborinho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - SMS Mielec 4:3

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szymczykiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Móczár rent richting de bal. Móczár geeft een lange en hoge pass. Laborinho krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - SMS Mielec 5:3

67e minuut.
Dobrescu kopt de bal weg. Coranga rent richting de bal. Yupeng begaat een overtreding. Yupeng krijgt een gele kaart. Coranga raakt geblesseerd tijdens het duel. Dobrescu wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Braeckman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Maciejski verovert de bal door een tackle van achteren. Umić is nu in balbezit. Umić probeert naar een medespeler te passen. Móczár is nu in balbezit. Móczár haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Barski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Szymczykiewicz met de inworp. Móczár rent richting de bal. Móczár geeft een lange en hoge pass. Braeckman bokst de bal weg. Coranga krijgt zijn hoofd ertegen. Braeckman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - SMS Mielec 6:3

78e minuut.
Szymczykiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Szymczykiewicz probeert naar een medespeler te passen. Móczár is nu in balbezit. Móczár geeft een hoge lob. Laborinho springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Coranga rent richting de bal. Coranga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - SMS Mielec 7:3

81e minuut.
Daar is Borenstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laborinho is nu in balbezit. Laborinho passt de bal zonder na te denken. Móczár heeft problemen om de bal te vangen. Móczár draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Yupeng geeft de bal voor. Quintullanca is nu in balbezit. Rybszleger rent richting de bal. Quintullanca verovert de bal door een tackle van achteren. Quintullanca schiet op doel. Phadnis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szymczykiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Waszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Waszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - SMS Mielec 7:4

87e minuut.
Szymczykiewicz met een snelle inworp. Hardin met een sublieme pass. Daar is Waszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quintullanca is nu in balbezit. Quintullanca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Waszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Waszkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - SMS Mielec 7:5

90e minuut.
Móczár verovert de bal door een tackle van achteren. Móczár geeft een hoge lob. Coranga rent richting de bal. Coranga draait met de bal, schiet en ... Braeckman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - SMS Mielec 8:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furya 23%, SMS Mielec 77%.
Furya - SMS Mielec 8:5