Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lokomotiv Raduń Wałcz Gang z Plutona
choinka1 Tactiek pro 0.0
56% Balbezit 44%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 57.9
solid Schieten excellent
solid Passen very good
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Jovićić geeft een lange en hoge pass. Przyłuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyłuski geeft een lange en hoge pass. Beclea krijgt zijn hoofd ertegen. Aleluia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - Gang z Plutona 0:1

9e minuut.
Budalica is nu in balbezit. Guzmán verovert de bal door een tackle van achteren. Guzmán passt de bal met de wreef. Beclea rent richting de bal. Beclea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Jabillo kopt de bal weg. Nigro rent richting de bal. Nigro geeft een lange en hoge pass. Przyłuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyłuski schiet op doel. Aleluia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Guzmán speelt de bal door. Beclea rent richting de bal. Kamil begaat een overtreding. Beclea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Przyłuski wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Nigro met een sublieme pass. Fehl rent richting de bal. Fehl passt de bal zonder na te denken. Beclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beclea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Portello onderschept slim de pass. Portello passt de bal met de wreef. Przyłuski rent richting de bal. Przyłuski schiet op doel. Aleluia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - Gang z Plutona 0:2

40e minuut.
Fehl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nigro geeft een hoge lob. Przyłuski is nu in balbezit. Przyłuski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Marino komt het veld opgelopen. Fauli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lokomotiv Raduń Wałcz 57%, Gang z Plutona 43%.
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - Gang z Plutona 0:2

46e minuut.
Jokiniemi rent richting de bal. Jokiniemi passt de bal in één keer door. Guzmán is nu in balbezit. Guzmán geeft een lange en hoge pass. Przyłuski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - Gang z Plutona 0:3

49e minuut.
Korczewski heeft problemen om de bal te vangen. Nigro geeft een lange en hoge pass. Fauli rent richting de bal. Fauli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Torrealba rent richting de bal. Guzmán onderschept slim de pass. Guzmán geeft de bal voor. Fehl controleert de bal met de borst. Fehl geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Guzmán met een sublieme pass. Przyłuski rent richting de bal. Fauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyłuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyłuski draait met de bal, schiet en ... Aleluia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fauli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - Gang z Plutona 0:4

60e minuut.
Fauli kopt de bal weg. Kamil controleert de bal met de borst. Przyłuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyłuski draait met de bal, schiet en ... Aleluia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - Gang z Plutona 0:5

70e minuut.
Guzmán probeert naar een medespeler te passen. Fauli kan de bal niet met de borst controleren. Fauli passt de bal in één keer door. Przyłuski is nu in balbezit. Przyłuski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Fauli passt de bal met de wreef. Fehl rent richting de bal. Fehl passt de bal in één keer door. Przyłuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyłuski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - Gang z Plutona 0:6

75e minuut.
Budalica geeft een hoge lob. Przyłuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyłuski passt de bal in één keer door. Fauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fauli haalt uit met een fantastische trap. Aleluia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Gawryszewski geeft een lange en hoge pass. Przyłuski is nu in balbezit. Przyłuski passt de bal zonder na te denken. Fauli is nu in balbezit. Fauli haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Daar is Kamil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fauli is nu in balbezit. Kamil tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kamil krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lokomotiv Raduń Wałcz 64%, Gang z Plutona 36%.
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - Gang z Plutona 0:6