Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-08 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: MAX ALLEGRI
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
HURRICANRANA ARMATA AZZURRA
ORTO MUSO Tactiek Osimhen_888R
38% Balbezit 62%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 48
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.5 gemiddelde waardering 67.5
average Schieten incredible
weak Passen formidable
average Verdedigen formidable


2e minuut.
Fernández Veiras verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Veiras passt de bal in één keer door. Bugalski rent richting de bal. Echeverría geeft een lange en hoge pass. Urbina springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - ARMATA AZZURRA 0:1

4e minuut.
Bugalski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Echeverría, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Echeverría passt de bal in één keer door. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Cunegato met een sublieme pass. Echeverría rent richting de bal. Echeverría passt de bal met de wreef. Fernández Veiras is nu in balbezit. Fernández Veiras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - ARMATA AZZURRA 0:2

10e minuut.
Cunegato passt de bal in één keer door. Fernández Veiras rent richting de bal. Museeuw rent richting de bal. Fernández Veiras verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Veiras draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Echeverría met een sublieme pass. Cunegato bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunegato passt de bal met de wreef. Urbina rent richting de bal. Urbina schiet op doel. Paal!

19e minuut.
Echeverría is nu in balbezit. Echeverría met een sublieme pass. Fernández Veiras is nu in balbezit. Fernández Veiras draait met de bal, schiet en ... Museeuw probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cunegato geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Urbina krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Śruba verovert de bal door een tackle van achteren. Bugalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugalski geeft de bal voor. Daar is Urbina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urbina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - ARMATA AZZURRA 0:3

23e minuut.
Urbina passt de bal met de wreef. Fernández Veiras rent richting de bal. Fernández Veiras geeft de bal voor. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - ARMATA AZZURRA 0:4

25e minuut.
Winter heeft problemen om de bal te vangen. Bugalski rent richting de bal. Bugalski passt de bal met de wreef. Urbina rent richting de bal. Urbina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Christophersen speelt de bal door. Echeverría probeert naar een medespeler te passen. Cunegato rent richting de bal. Cunegato geeft een lange en hoge pass. Urbina springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Fregosi rent richting de bal. Fregosi geeft een lange en hoge pass. Winter controleert de bal met de borst. Bugalski geeft de bal voor. Fernández Veiras springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Fernández Veiras rent richting de bal. Fernández Veiras passt de bal zonder na te denken. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina haalt uit met een fantastische trap. Canalis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - ARMATA AZZURRA 0:5

34e minuut.
Barcelos probeert naar een medespeler te passen. Hoffmann geeft een hoge lob. Urbina kopt de bal weg. Fernández Veiras is nu in balbezit. Fernández Veiras schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Fregosi probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bugalski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Urbina krijgt zijn hoofd ertegen. Canalis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - ARMATA AZZURRA 0:6

44e minuut.
Winter passt de bal in één keer door. Śruba is nu in balbezit. Bugalski verovert de bal door een tackle van achteren. Bugalski draait met de bal, schiet en ... Canalis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HURRICANRANA 76%, ARMATA AZZURRA 24%.
HURRICANRANA - ARMATA AZZURRA 0:6

47e minuut.
Echeverría passt de bal in één keer door. Fernández Veiras rent richting de bal. Museeuw onderschept slim de pass. Echeverría rent richting de bal. Echeverría haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Fernández Veiras rent richting de bal. Bugalski met een sublieme pass. Urbina is nu in balbezit. Urbina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - ARMATA AZZURRA 0:7

51e minuut.
Fernández Veiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Veiras geeft een lange en hoge pass. Urbina is nu in balbezit. Urbina draait met de bal, schiet en ... Canalis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Echeverría met een sublieme pass. Cunegato rent richting de bal. Cunegato geeft een lange en hoge pass. Urbina rent richting de bal. Urbina draait met de bal, schiet en ... Canalis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Buğday passt de bal zonder na te denken. Cunegato speelt de bal door. Fernández Veiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Veiras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - ARMATA AZZURRA 0:8

57e minuut.
Urbina passt de bal met de wreef. Bugalski rent richting de bal. Bugalski speelt de bal door. Urbina is nu in balbezit. Urbina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Śruba onderschept slim de pass. Śruba met een sublieme pass. Fernández Veiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Veiras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - ARMATA AZZURRA 0:9

60e minuut.
Śruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina verovert de bal door een tackle van achteren. Urbina probeert naar een medespeler te passen. Fernández Veiras heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Veiras haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Echeverría geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Fox de bal onder controle te krijgen. Fernández Veiras is nu in balbezit. Fernández Veiras haalt uit met een fantastische trap. Canalis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - ARMATA AZZURRA 0:10

69e minuut.
Urbina heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Śruba. Urbina is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bugalski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Urbina springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Heiß onderschept slim de pass. Heiß geeft een hoge lob. Urbina kopt de bal weg. Fernández Veiras is nu in balbezit. Fernández Veiras haalt uit met een fantastische trap. Canalis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - ARMATA AZZURRA 0:11

71e minuut.
Buğday geeft een lange en hoge pass. Śruba kopt de bal weg. Christophersen heeft problemen om de bal te vangen. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Fernández Veiras rent richting de bal. Fernández Veiras geeft een hoge lob. Fregosi heeft problemen om de bal te vangen. Urbina is nu in balbezit. Urbina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - ARMATA AZZURRA 0:12

75e minuut.
Urbina is nu in balbezit. Daar is Fernández Veiras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urbina rent richting de bal. Fernández Veiras is nu in balbezit. Fernández Veiras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Echeverría probeert naar een medespeler te passen. Fernández Veiras is nu in balbezit. Urbina rent richting de bal. Fernández Veiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Veiras draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina draait met de bal, schiet en ... Canalis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - ARMATA AZZURRA 0:13

78e minuut.
Echeverría passt de bal zonder na te denken. Bugalski is nu in balbezit. Bugalski passt de bal in één keer door. Urbina rent richting de bal. Urbina schiet op doel. Canalis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Echeverría is nu in balbezit. Echeverría probeert naar een medespeler te passen. Cunegato rent richting de bal. Cunegato geeft een lange en hoge pass. Fernández Veiras maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Cunegato rent richting de bal. Cunegato met een sublieme pass. Echeverría rent richting de bal. Echeverría geeft de bal voor. Urbina springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Heiß passt de bal in één keer door. Daar is Cunegato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cunegato geeft een lange en hoge pass. Fernández Veiras springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - ARMATA AZZURRA 0:14

86e minuut.
Winter probeert naar een medespeler te passen. Fernández Veiras rent richting de bal. Christophersen rent richting de bal. Fernández Veiras onderschept slim de pass. Fernández Veiras schiet op doel. Canalis bokst de bal weg.

88e minuut.
Daar is Urbina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Echeverría is nu in balbezit. Echeverría passt de bal zonder na te denken. Fernández Veiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Veiras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HURRICANRANA 80%, ARMATA AZZURRA 20%.
HURRICANRANA - ARMATA AZZURRA 0:14