Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-08 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: 4 liga Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
4 liga MKS Ołów Ryn
korczu_wroc Tactiek VeB
58% Balbezit 42%
37% Spel op eigen helft 63%
35 Doelpogingen 4
5 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
61.8 gemiddelde waardering 36
incredible Schieten adequate
excellent Passen adequate
very good Verdedigen adequate


7e minuut.
Toscano controleert de bal met de borst. Pázmándi bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscano bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscano draait met de bal, schiet en ... Butrym werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
4 liga - MKS Ołów Ryn 1:0

10e minuut.
Pázmándi kopt de bal weg. Toscano bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kożusznik zijn tegenspeler op de grond. Toscano raakt geblesseerd tijdens het duel. Toscano wilt de vrije trap nemen. Butrym verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pázmándi is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Pontigia verovert de bal door een tackle van achteren. Pontigia geeft een hoge lob. Cernega kopt de bal weg. Fabiański is nu in balbezit. Fabiański haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Copain speelt de bal door. Fabiański rent richting de bal. Fabiański geeft een lange en hoge pass. Pázmándi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pázmándi draait met de bal, schiet en ... Butrym probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Fabiański rent richting de bal. Fabiański passt de bal in één keer door. Copain is nu in balbezit. Copain heeft problemen om de bal te vangen. Copain geeft de bal voor. Butrym kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Copain rent richting de bal. Copain haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Habers geeft een hoge lob. Inworp. Copain met een snelle inworp. Toscano rent richting de bal. Toscano schiet op doel. Butrym verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Copain bereikt de bal nog maar net als eerste. Copain speelt de bal door. Toscano heeft problemen om de bal te vangen. Toscano draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
4 liga - MKS Ołów Ryn 2:0

26e minuut.
Inworp. Copain met de inworp. Kożusznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscano verovert de bal door een tackle van achteren. Toscano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Toscano is nu in balbezit. Toscano geeft een lange en hoge pass. Pázmándi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pázmándi haalt uit met een fantastische trap. Butrym bokst de bal weg. Toscano krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
4 liga - MKS Ołów Ryn 3:0

32e minuut.
Pontigia geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fabiański met een snelle inworp. Pázmándi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pázmándi schiet op doel. Butrym bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Fabiański is nu in balbezit. Fabiański heeft problemen om de bal te vangen. Fabiański probeert naar een medespeler te passen. Pázmándi is nu in balbezit. Pázmándi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Butrym trapt de bal weg van het doel. Walendzik kopt de bal weg. Liszewski kan de bal niet met de borst controleren. Podraza is nu in balbezit. Podraza schiet op doel. Mikita bokst de bal weg.

39e minuut.
Kmetec is nu in balbezit. Kmetec geeft een lange en hoge pass. Toscano is nu in balbezit. Cernega is nu in balbezit. Toscano is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
4 liga - MKS Ołów Ryn 4:0

42e minuut.
Ghesla rent richting de bal. Pázmándi verovert de bal door een tackle van achteren. Pázmándi geeft een hoge lob. Toscano bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscano draait met de bal, schiet en ... Butrym kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Cernega speelt de bal door. Copain bereikt de bal nog maar net als eerste. Copain passt de bal zonder na te denken. Toscano rent richting de bal. Toscano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Copain rent richting de bal. Copain met een sublieme pass. Toscano is nu in balbezit. Toscano draait met de bal, schiet en ... Butrym werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
4 liga - MKS Ołów Ryn 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4 liga 40%, MKS Ołów Ryn 60%.
4 liga - MKS Ołów Ryn 5:0

46e minuut.
Podraza rent richting de bal. Toscano onderschept slim de pass. Kożusznik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kożusznik krijgt een gele kaart. Toscano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cernega zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Toscano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toscano schiet op doel. Butrym probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
4 liga - MKS Ołów Ryn 6:0

48e minuut.
Cernega met een sublieme pass. Copain is nu in balbezit. Copain passt de bal zonder na te denken. Toscano is nu in balbezit. Toscano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Inworp. Copain zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toscano is nu in balbezit. Toscano schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Fabiański is nu in balbezit. Fabiański passt de bal met de wreef. Pázmándi is nu in balbezit. Pázmándi haalt uit met een fantastische trap. Butrym maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
4 liga - MKS Ołów Ryn 7:0

57e minuut.
Toscano met een sublieme pass. Cernega bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernega passt de bal met de wreef. Toscano rent richting de bal. Toscano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Habers rent richting de bal. Copain geeft de bal voor. Pázmándi maakt een snoekduik en kopt de bal. Butrym werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Cernega passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Copain de bal. Copain passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Toscano de bal. Toscano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Cernega bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernega passt de bal in één keer door. Copain bereikt de bal nog maar net als eerste. Copain geeft een hoge lob. Pázmándi springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Fabiański passt de bal met de wreef. Pázmándi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghesla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pázmándi onderschept slim de pass. Pázmándi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pázmándi rent richting de bal. Pázmándi schiet op doel. Butrym werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

66e minuut.
Walendzik rent richting de bal. Gomes verovert de bal door een tackle van achteren. Gomes geeft een hoge lob. Toscano is nu in balbezit. Toscano haalt uit met een fantastische trap. Butrym probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Cernega probeert de bal met de borst te controleren. Cernega met een sublieme pass. Copain bereikt de bal nog maar net als eerste. Copain geeft een lange en hoge pass. Toscano krijgt zijn hoofd ertegen. Butrym probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Pázmándi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Habers de bal onder controle te krijgen. Toscano is nu in balbezit. Toscano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
4 liga - MKS Ołów Ryn 8:0

72e minuut.
Toscano controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Habers neemt vlug de vrije trap. Sanmiguel is nu in balbezit. Podraza verovert de bal door een tackle van achteren. Podraza haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Fabiański probeert de bal met de borst te controleren. Kożusznik is nu in balbezit. Fabiański schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fabiański krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Kożusznik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Liszewski met een snel genomen vrije trap. Tomasik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sanmiguel. Tomasik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Liszewski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kuranty geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kożusznik de bal. Toscano bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscano geeft de bal voor. Pázmándi maakt een snoekduik en kopt de bal. Butrym kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Cernega passt de bal met de wreef. Fabiański geeft de bal voor. Pázmándi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pázmándi haalt uit met een fantastische trap. Butrym werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
4 liga - MKS Ołów Ryn 9:0

82e minuut.
Pázmándi springt en kopt de bal. Butrym met een sublieme pass. Fabiański kopt de bal weg. Toscano bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
4 liga - MKS Ołów Ryn 10:0

87e minuut.
Cernega probeert naar een medespeler te passen. Copain heeft problemen om de bal te vangen. Copain passt de bal met de wreef. Pázmándi is nu in balbezit. Pázmándi draait met de bal, schiet en ... Butrym verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Sanmiguel passt de bal zonder na te denken. Toscano is nu in balbezit. Habers legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Toscano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pázmándi legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Butrym verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
4 liga - MKS Ołów Ryn 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4 liga 35%, MKS Ołów Ryn 65%.
4 liga - MKS Ołów Ryn 11:0