Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-12 19:35
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Śliwa Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4301
Śliwa KS Kasztan
Własna 4-4-2v1 Tactiek HOH
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
19 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 4
47.2 gemiddelde waardering 38.8
solid Schieten weak
adequate Passen solid
adequate Verdedigen adequate


3e minuut.
Gabbio rent richting de bal. Gabbio geeft een hoge lob. Socha rent richting de bal. Socha haalt uit met een fantastische trap. Petikyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Śliwa - KS Kasztan 1:0

9e minuut.
Rodzik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kornos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Śniadecki rent richting de bal. Śniadecki geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Socha met een sublieme pass. Přednosta is nu in balbezit. Maddi onderschept slim de pass. Socha bereikt de bal nog maar net als eerste. Socha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Śliwa - KS Kasztan 2:0

20e minuut.
Kornos is nu in balbezit. Kornos geeft een hoge lob. Tùng Lâm controleert de bal met de borst. Vervaecke is nu in balbezit. Vervaecke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Cleverley geeft de bal voor. Daar is Rodziewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Socha is nu in balbezit. Socha haalt uit met een fantastische trap. Petikyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Śliwa - KS Kasztan 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Śliwa 62%, KS Kasztan 38%.
Śliwa - KS Kasztan 3:0

46e minuut.
Cleverley heeft problemen om de bal te vangen. Cleverley geeft de bal voor. Rodziewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Socha verovert de bal door een tackle van achteren. Socha schiet op doel. Petikyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Socha is nu in balbezit. Socha haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Głodowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Głodowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Śliwa - KS Kasztan 4:0

48e minuut.
Rodzik met een snelle inworp. Klungelig pakt Gabbio de bal. Gabbio met een sublieme pass. Socha bereikt de bal nog maar net als eerste. Socha schiet op doel. Petikyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Belartieta met een sublieme pass. Buitenspel voor Kornos. Goede buitenspelval van de verdediging. Rodzik maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Socha rent richting de bal. Socha draait met de bal, schiet en ... Petikyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Efir geeft een lange en hoge pass. Socha is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Belartieta ... Strafschop! Belartieta krijgt een gele kaart. Socha moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Socha kan niet meer verder spelen. Indiano komt het veld opgelopen. Přednosta neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Petikyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Śliwa - KS Kasztan 5:0

59e minuut.
Přednosta rent richting de bal. Gabbio is nu in balbezit. Gabbio probeert naar een medespeler te passen. Indiano rent richting de bal. Indiano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Elbistan stond buitenspel. Kyuranov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gabbio rent richting de bal. Indiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Indiano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Śliwa - KS Kasztan 6:0

72e minuut.
Glam speelt de bal door. Přednosta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Indiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Indiano draait met de bal, schiet en ... Petikyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Glam kopt de bal weg. Přednosta is nu in balbezit. Gabbio rent richting de bal. Daar is Gabbio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabbio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Śniadecki passt de bal in één keer door. Elbistan rent richting de bal. Elbistan passt de bal zonder na te denken. Vervaecke heeft problemen om de bal te vangen. Vervaecke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Daar is Tucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tùng Lâm speelt de bal door. Přednosta rent richting de bal. Indiano is nu in balbezit. Indiano draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Gabbio is nu in balbezit. Gabbio probeert naar een medespeler te passen. Indiano is nu in balbezit. Indiano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Śliwa - KS Kasztan 7:0

81e minuut.
Elbistan probeert naar een medespeler te passen. Sæmundsson rent richting de bal. Indiano bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Śliwa 45%, KS Kasztan 55%.
Śliwa - KS Kasztan 7:0