Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-06 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Borsuk_SQUAD Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
Borsuk_SQUAD Panti Putra FC
532 Tactiek TNT
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 38
poor Schieten good
average Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Saragih passt de bal zonder na te denken. Winardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Winardi passt de bal met de wreef. Saragih bereikt de bal nog maar net als eerste. Saragih haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kartiko geeft een hoge lob. Agioritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Situmorang rent richting de bal. Situmorang geeft een hoge lob. Saragih springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Podbipięta de bal onder controle te krijgen. Winardi is nu in balbezit. Winardi passt de bal zonder na te denken. Saragih heeft problemen om de bal te vangen. Saragih schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Głodowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Undang bereikt de bal nog maar net als eerste. Undang speelt de bal door. Saragih rent richting de bal. Saragih schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Saragih bereikt de bal nog maar net als eerste. Saragih draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Podbipięta bereikt de bal nog maar net als eerste. Winardi verovert de bal door een tackle van achteren. Winardi passt de bal in één keer door. Saragih is nu in balbezit. Saragih haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuk_SQUAD - Panti Putra FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borsuk_SQUAD 57%, Panti Putra FC 43%.
Borsuk_SQUAD - Panti Putra FC 0:1

48e minuut.
Saragih rent richting de bal. Saragih geeft een lange en hoge pass. Undang bereikt de bal nog maar net als eerste. Undang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuk_SQUAD - Panti Putra FC 0:2

67e minuut.
Winardi is nu in balbezit. Winardi passt de bal met de wreef. Undang rent richting de bal. Saragih bereikt de bal nog maar net als eerste. Saragih haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Doeltrap. Alkatiri komt het veld opgelopen. Priyanto komt het veld opgelopen. Pangkatana komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Priyanto is nu in balbezit. Undang rent richting de bal. Klungelig pakt Undang de bal. Priyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Priyanto schiet op doel. Mielcarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Pangkatana met een sublieme pass. Priyanto kan de bal niet met de borst controleren. Priyanto passt de bal in één keer door. Undang rent richting de bal. Undang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuk_SQUAD - Panti Putra FC 0:3

75e minuut.
Undang onderschept slim de pass. Undang passt de bal met de wreef. Priyanto is nu in balbezit. Priyanto draait met de bal, schiet en ... Mielcarski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Inworp. Hutagalung komt het veld opgelopen. Winardi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alkatiri geeft een lange en hoge pass. Daar is Głodowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Priyanto is nu in balbezit. Priyanto draait met de bal, schiet en ... Mielcarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuk_SQUAD - Panti Putra FC 0:4

76e minuut.
Agioritis speelt de bal door. Sikorski rent richting de bal. Sikorski passt de bal in één keer door. Priyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Priyanto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Mielcarski met een harde bal richting middenveld. Pangkatana probeert naar een medespeler te passen. Priyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Priyanto heeft problemen om de bal te vangen. Priyanto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Winardi is nu in balbezit. Winardi met een sublieme pass. Pangkatana met een sublieme pass. Priyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Priyanto schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Klama passt de bal met de wreef. Undang heeft problemen om de bal te vangen. Undang probeert naar een medespeler te passen. Priyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Priyanto haalt uit met een fantastische trap. Mielcarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borsuk_SQUAD 64%, Panti Putra FC 36%.
Borsuk_SQUAD - Panti Putra FC 0:4