Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-08 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Bydart Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
Bydart KP MARTINI
Moja Tactiek k3
44% Balbezit 56%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.4 gemiddelde waardering 60.8
average Schieten formidable
good Passen formidable
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Purcărea passt de bal in één keer door. Pacielli geeft de bal voor. Tuấn Khanh kopt de bal weg. Daar is Bojan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bojan schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Niemitalo met een harde bal richting middenveld. Pacielli rent richting de bal. Pacielli probeert naar een medespeler te passen. Bojan is nu in balbezit. Bojan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Prăscan is nu in balbezit. Batjanas verovert de bal door een tackle van achteren. Batjanas passt de bal zonder na te denken. Bojan heeft problemen om de bal te vangen. Bojan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Daar is Iseli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bojan verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Khanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojan is nu in balbezit. Bojan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Janduda rent richting de bal. Brizuela onderschept slim de pass. Brizuela geeft de bal voor. Tuấn Khanh heeft problemen om de bal te vangen. Tuấn Khanh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Niemitalo speelt de bal door. Pacielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacielli passt de bal zonder na te denken. Tuấn Khanh is nu in balbezit. Tuấn Khanh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Tuấn Khanh is nu in balbezit. Tuấn Khanh passt de bal in één keer door. Purcărea rent richting de bal. Purcărea geeft een hoge lob. Bojan springt en kopt de bal. Niemitalo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tuấn Khanh krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bydart - KP MARTINI 0:1

23e minuut.
Tuấn Khanh is nu in balbezit. Iseli rent richting de bal. Bojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Batjanas kopt de bal weg. Bojan rent richting de bal. Bojan schiet op doel. Comaro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Niemitalo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bydart - KP MARTINI 0:2

27e minuut.
Gajownik kopt de bal weg. Daar is Babolcsay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bojan met een sublieme pass. Tuấn Khanh is nu in balbezit. Tuấn Khanh draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Purcărea met de inworp. Daar is Pacielli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacielli geeft een hoge lob. Bojan is nu in balbezit. Bojan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bydart - KP MARTINI 0:3

32e minuut.
Tuấn Khanh is nu in balbezit. Tuấn Khanh speelt de bal door. Bojan rent richting de bal. Bojan draait met de bal, schiet en ... Niemitalo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bydart - KP MARTINI 0:4

36e minuut.
Tuấn Khanh controleert de bal met de borst. Tuấn Khanh met een sublieme pass. Klungelig pakt Bojan de bal. Tuấn Khanh rent richting de bal. Tuấn Khanh haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Tuấn Khanh geeft de bal voor. Bojan kopt de bal weg. Gajownik speelt de bal door. Bojan rent richting de bal. Bojan haalt uit met een fantastische trap. Niemitalo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Pacielli rent richting de bal. Pacielli geeft een lange en hoge pass. Tuấn Khanh heeft problemen om de bal te vangen. Bojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bydart - KP MARTINI 0:5

41e minuut.
Batjanas passt de bal zonder na te denken. Bojan rent richting de bal. Bojan passt de bal in één keer door. Tuấn Khanh rent richting de bal. Tuấn Khanh haalt uit met een fantastische trap. Niemitalo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Blankers is nu in balbezit. Batjanas onderschept slim de pass. Batjanas met een sublieme pass. Bojan is nu in balbezit. Bojan schiet op doel. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Prăscan heeft problemen om de bal te vangen. Gajownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajownik met een sublieme pass. Pacielli geeft een hoge lob. Tuấn Khanh springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Janduda probeert de bal met de borst te controleren. Blankers met een sublieme pass. Bojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojan schiet op doel. Niemitalo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bydart - KP MARTINI 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bydart 80%, KP MARTINI 20%.
Bydart - KP MARTINI 0:6

49e minuut.
Gherea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pacielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacielli probeert naar een medespeler te passen. Bojan is nu in balbezit. Bojan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Gajownik rent richting de bal. Gajownik geeft de bal voor. Błachnio rent richting de bal. Tuấn Khanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Khanh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Inworp. Protasiuk komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Batjanas passt de bal zonder na te denken. Bojan is nu in balbezit. Bojan met een sublieme pass. Tuấn Khanh rent richting de bal. Tuấn Khanh schiet op doel. De bal raakt de paal.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nağıyev komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Gajownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Khanh rent richting de bal. Tuấn Khanh heeft problemen om de bal te vangen. Tuấn Khanh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bydart - KP MARTINI 0:7

75e minuut.
Batjanas kopt de bal weg. Klungelig pakt Tuấn Khanh de bal. Tuấn Khanh speelt de bal door. Daar is Bojan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bojan haalt uit met een fantastische trap. Niemitalo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Bojan passt de bal in één keer door. Pacielli met een sublieme pass. Tuấn Khanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Khanh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bydart - KP MARTINI 0:8

86e minuut.
Bojan met een sublieme pass. Gherea met een sublieme pass. Pacielli probeert naar een medespeler te passen. Tuấn Khanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Khanh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Błachnio probeert de bal aan de voet te houden. Purcărea bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcărea passt de bal in één keer door. Tuấn Khanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Khanh haalt uit met een fantastische trap. Niemitalo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Purcărea neemt de hoekschop. Bojan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bydart 77%, KP MARTINI 23%.
Bydart - KP MARTINI 0:8