Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-08 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: MACKO STADION
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
MC CXTREME TRANS X
mlodo Tactiek eso
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 13
46.2 gemiddelde waardering 66.1
good Schieten very good
good Passen formidable
good Verdedigen outstanding


2e minuut.
van Wijngaarden onderschept slim de pass. van Wijngaarden speelt de bal door. Carré rent richting de bal. Carré geeft een hoge lob. Vâlcu springt en kopt de bal. Ring probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Arakelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramski verovert de bal door een tackle van achteren. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MC CXTREME - TRANS X 0:1

5e minuut.
Serekeš heeft problemen om de bal te vangen. Calvelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvelli passt de bal met de wreef. Kramski is nu in balbezit. Kramski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Stuhr geeft een hoge lob. Loovens bereikt de bal nog maar net als eerste. Loovens passt de bal zonder na te denken. Garrido is nu in balbezit. Garrido schiet op doel. Lippai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Skosogorienko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sekwa komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Kulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekwa rent richting de bal. Carré onderschept slim de pass. Carré geeft een hoge lob. Kramski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Stuhr bereikt de bal nog maar net als eerste. Yáñez onderschept slim de pass. Jačiunskas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jačiunskas krijgt een gele kaart. Yáñez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Seguin met een snel genomen vrije trap. Kramski maakt een snoekduik en kopt de bal. Ring verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Seguin passt de bal zonder na te denken. Carré bereikt de bal nog maar net als eerste. Carré probeert naar een medespeler te passen. Kulczyk is nu in balbezit. Kulczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ziggiridis probeert de bal met de borst te controleren. Carré rent richting de bal. Carré probeert naar een medespeler te passen. Kramski is nu in balbezit. Kramski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Inworp. Yáñez met de inworp. Seguin geeft een hoge lob. Kulczyk krijgt zijn hoofd ertegen. Ring probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Seguin passt de bal zonder na te denken. Carré bereikt de bal nog maar net als eerste. Carré passt de bal zonder na te denken. Kramski rent richting de bal. Kramski draait met de bal, schiet en ... Ring bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MC CXTREME 60%, TRANS X 40%.
MC CXTREME - TRANS X 0:1

46e minuut.
Karlović komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Carré is nu in balbezit. Daar is Carré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carré speelt de bal door. Kulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Loovens bereikt de bal nog maar net als eerste. Carré onderschept slim de pass. Ziggiridis maakt een afschuwelijke overtreding. Ziggiridis is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

64e minuut.
Kulczyk draait met de bal, schiet en ... Arakelyan kopt de bal weg. Yáñez speelt de bal door. Vâlcu rent richting de bal. Vâlcu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Sekwa onderschept slim de pass. Carré verovert de bal door een tackle van achteren. Carré speelt de bal door. Kramski rent richting de bal. Kramski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MC CXTREME 66%, TRANS X 34%.
MC CXTREME - TRANS X 0:1