Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-13 00:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Los escudos fc Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2132
Los escudos fc castañedag
451 Tactiek Piedra Filosofal
35% Balbezit 65%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 46
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.3 gemiddelde waardering 42.6
poor Schieten average
poor Passen solid
weak Verdedigen adequate


3e minuut.
Rocha rent richting de bal. Gamboa onderschept slim de pass. Ramos rent richting de bal. Gamboa onderschept slim de pass. Gamboa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Ranzoni passt de bal in één keer door. Canorea rent richting de bal. Escalante rent richting de bal. Canorea onderschept slim de pass. Canorea haalt uit met een fantastische trap. Mota verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los escudos fc - castañedag 0:1

8e minuut.
Ranzoni rent richting de bal. Ranzoni geeft een lange en hoge pass. Canorea kopt de bal weg. Gamboa rent richting de bal. Gamboa schiet op doel. Mota kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Ranzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranzoni passt de bal in één keer door. Canorea is nu in balbezit. Canorea haalt uit met een fantastische trap. Mota probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los escudos fc - castañedag 0:2

13e minuut.
McIntosh kopt de bal weg. Canorea bereikt de bal nog maar net als eerste. Canorea passt de bal in één keer door. Ranzoni heeft problemen om de bal te vangen. Ranzoni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
McIntosh met een sublieme pass. Daar is Ranzoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ranzoni met een sublieme pass. Canorea bereikt de bal nog maar net als eerste. Canorea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Escalante geeft een hoge lob. Figueira kopt de bal weg. Klungelig pakt Feltscher de bal. Ranzoni is nu in balbezit. Ranzoni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Canorea rent richting de bal. Canorea passt de bal in één keer door. Ranzoni is nu in balbezit. Ranzoni geeft een lange en hoge pass. Canorea krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
McIntosh probeert naar een medespeler te passen. Canorea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ramos is nu in balbezit. Canorea verovert de bal door een tackle van achteren. Canorea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Gamboa passt de bal in één keer door. McIntosh bereikt de bal nog maar net als eerste. McIntosh passt de bal met de wreef. Canorea bereikt de bal nog maar net als eerste. Canorea haalt uit met een fantastische trap. Mota bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ranzoni geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Canorea heeft problemen om de bal te vangen. Canorea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ranzoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McIntosh rent richting de bal. McIntosh probeert naar een medespeler te passen. Canorea is nu in balbezit. Canorea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Mota met een harde bal richting middenveld. McIntosh is nu in balbezit. McIntosh passt de bal met de wreef. Gamboa is nu in balbezit. Gamboa draait met de bal, schiet en ... Mota verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los escudos fc 76%, castañedag 24%.
Los escudos fc - castañedag 0:2

46e minuut.
McIntosh passt de bal met de wreef. Mazzone is nu in balbezit. Mazzone probeert naar een medespeler te passen. Canorea rent richting de bal. Canorea schiet op doel. Mota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Los escudos fc - castañedag 0:3

48e minuut.
McIntosh met een sublieme pass. Canorea bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Escalante ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Escalante naar de kleedkamers voor een vroege douche. Canorea raakt geblesseerd tijdens het duel. Canorea zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa haalt uit met een fantastische trap. Mota probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los escudos fc - castañedag 0:4

51e minuut.
Ferrebús bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrebús geeft een hoge lob. Daar is Rocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canorea rent richting de bal. Canorea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Canorea is nu in balbezit. Canorea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los escudos fc - castañedag 0:5

55e minuut.
Gamboa is nu in balbezit. Gamboa passt de bal in één keer door. Canorea bereikt de bal nog maar net als eerste. Canorea haalt uit met een fantastische trap. Mota werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los escudos fc - castañedag 0:6

55e minuut.
Canorea rent richting de bal. Canorea met een sublieme pass. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Gamboa de bal. Gamboa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Canorea bereikt de bal nog maar net als eerste. Canorea haalt uit met een fantastische trap. Paal!

58e minuut.
McIntosh met een sublieme pass. Mazzone probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ranzoni de bal. Ranzoni passt de bal met de wreef. Canorea heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Canorea is nu in balbezit. Canorea passt de bal zonder na te denken. Daar is Ranzoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ranzoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los escudos fc - castañedag 0:7

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mota trapt de bal weg. Villasmil kopt de bal weg. Ranzoni rent richting de bal. Ranzoni draait met de bal, schiet en ... Mota bokst de bal weg.

70e minuut.
Mazzone geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mota zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ponzo is nu in balbezit. Ponzo geeft een hoge lob. Camallı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Canorea rent richting de bal. Canorea passt de bal in één keer door. Ranzoni heeft problemen om de bal te vangen. Canorea rent richting de bal. Canorea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Kurzepa rent richting de bal. Kurzepa geeft een lange en hoge pass. Canorea bereikt de bal nog maar net als eerste. Canorea heeft problemen om de bal te vangen. Canorea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ferrebús kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Canorea de bal onder controle te krijgen. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Canorea verovert de bal door een tackle van achteren. Canorea schiet op doel. Mota kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Canorea bereikt de bal nog maar net als eerste. Canorea haalt uit met een fantastische trap. Mota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
McIntosh probeert naar een medespeler te passen. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa passt de bal met de wreef. Canorea bereikt de bal nog maar net als eerste. Canorea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Canorea schiet op doel. Mota probeert wanhopig de bal te grijpen. Ranzoni rent richting de bal. Ranzoni geeft een hoge lob. Gamboa krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Canorea bereikt de bal nog maar net als eerste. Canorea schiet op doel. Mota maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los escudos fc - castañedag 0:8

87e minuut.
Inworp. Ranzoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McIntosh geeft een lange en hoge pass. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los escudos fc 70%, castañedag 30%.
Los escudos fc - castañedag 0:8