Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pincher United POGOŃ SZCZECIN DĄBIE
PRO 2 Tactiek P3D
38% Balbezit 62%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 62.7
adequate Schieten brilliant
average Passen formidable
average Verdedigen excellent


3e minuut.
Kominek passt de bal in één keer door. Piera bereikt de bal nog maar net als eerste. Piera geeft een hoge lob. Englaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Englaro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Tazi rent richting de bal. Tazi met een sublieme pass. Nilipiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilipiuk schiet op doel. Altınapa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:1

10e minuut.
saban met de inworp. Klungelig pakt Accollo de bal. Accollo geeft een lange en hoge pass. Kominek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Krzyżok geeft de bal voor. Gülaçar met een sublieme pass. Daar is Călin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nilipiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilipiuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Cirulli geeft een lange en hoge pass. saban kopt de bal weg. Accollo met een sublieme pass. Kominek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kominek haalt uit met een fantastische trap. Altınapa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Piera is nu in balbezit. Englaro speelt de bal door. Kominek rent richting de bal. Kominek geeft de bal voor. Nilipiuk springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:2

21e minuut.
Tazi met een sublieme pass. Piera bereikt de bal nog maar net als eerste. Piera geeft de bal voor. Nilipiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilipiuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Piera is nu in balbezit. Koman verovert de bal door een tackle van achteren. Koman probeert naar een medespeler te passen. Kominek rent richting de bal. Kominek schiet op doel. Altınapa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Klungelig pakt Fortunata de bal. Krzyżok onderschept slim de pass. Krzyżok passt de bal zonder na te denken. Nilipiuk rent richting de bal. Nilipiuk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Pantilimon onderschept slim de pass. Pantilimon geeft een lange en hoge pass. Kominek kopt de bal weg. Nilipiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilipiuk draait met de bal, schiet en ... Altınapa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Piera met de inworp. Kominek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kominek geeft de bal voor. Nilipiuk maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:3

30e minuut.
Tazi speelt de bal door. saban probeert naar een medespeler te passen. Pantilimon probeert naar een medespeler te passen. Kominek rent richting de bal. Kominek schiet op doel. Altınapa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arghirescu verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Piera zal de hoekschop nemen. Kominek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Piasecki kopt de bal weg. Fortunata rent richting de bal. Fortunata met een sublieme pass. Piasecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Piasecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Englaro passt de bal met de wreef. Accollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Accollo speelt de bal door. Nilipiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilipiuk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

36e minuut.
Aradszky kopt de bal weg. Accollo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Boer de bal. Kominek rent richting de bal. Kominek geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Englaro verovert de bal door een tackle van achteren. Nilipiuk is nu in balbezit. Kominek rent richting de bal. Kominek haalt uit met een fantastische trap. Daar is Nilipiuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Kominek rent richting de bal. Kominek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cirulli de bal onder controle te krijgen. Nilipiuk is nu in balbezit. Nilipiuk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Krzyżok probeert naar een medespeler te passen. saban met een sublieme pass. Nilipiuk rent richting de bal. Nilipiuk geeft een lange en hoge pass. Kominek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:4

44e minuut.
do Carmo rent richting de bal. saban verovert de bal door een tackle van achteren. saban geeft de bal voor. Kominek is nu in balbezit. Kominek haalt uit met een fantastische trap. Altınapa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pincher United 78%, POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 22%.
Pincher United - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:4

46e minuut.
Barcelos komt het veld opgelopen. Boli komt het veld opgelopen. bin Jamlus komt het veld opgelopen. Socol komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Pantilimon verovert de bal door een tackle van achteren. Pantilimon passt de bal met de wreef. Kominek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kominek geeft een lange en hoge pass. Nilipiuk springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
bin Jamlus met een harde bal richting middenveld. Daar is Englaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Englaro passt de bal met de wreef. Nilipiuk rent richting de bal. Nilipiuk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Piera rent richting de bal. Koman onderschept slim de pass. Koman passt de bal zonder na te denken. Englaro is nu in balbezit. Englaro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Englaro geeft een hoge lob. Kominek kopt de bal weg. Nilipiuk is nu in balbezit. Nilipiuk haalt uit met een fantastische trap. bin Jamlus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:5

63e minuut.
Englaro verovert de bal door een tackle van achteren. Englaro speelt de bal door. Accollo rent richting de bal. Accollo geeft een lange en hoge pass. Kominek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:6

67e minuut.
Klungelig pakt Kominek de bal. Kominek geeft een hoge lob. Accollo heeft problemen om de bal te vangen. Accollo geeft een lange en hoge pass. Kominek springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Gülaçar is nu in balbezit. Gülaçar met een sublieme pass. Călin controleert de bal met de borst. Nilipiuk rent richting de bal. Nilipiuk schiet op doel. bin Jamlus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Pantilimon passt de bal in één keer door. Kominek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kominek passt de bal zonder na te denken. Nilipiuk rent richting de bal. Nilipiuk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Piera probeert naar een medespeler te passen. saban met een sublieme pass. Accollo met een sublieme pass. Nilipiuk is nu in balbezit. Nilipiuk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Nilipiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilipiuk passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Accollo de bal. Accollo geeft de bal voor. Kominek maakt een snoekduik en kopt de bal. bin Jamlus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arghirescu heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:7

85e minuut.
Englaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Englaro passt de bal in één keer door. Accollo rent richting de bal. Accollo geeft een lange en hoge pass. Kominek springt en kopt de bal. bin Jamlus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Nilipiuk de bal. Nilipiuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:8

89e minuut.
Krzyżok is nu in balbezit. Krzyżok geeft een hoge lob. Nilipiuk is nu in balbezit. Nilipiuk schiet op doel. bin Jamlus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:9

90e minuut.
Piera geeft de bal voor. Daar is Arghirescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nilipiuk is nu in balbezit. Nilipiuk schiet op doel. bin Jamlus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pincher United 73%, POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 27%.
Pincher United - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:9