Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-16 19:22
  • Competitiewedstrijd: Panke-Cup
  • Stadion: Juve2017 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1131
Juve2017 Potęga Posępnego Czerepu
Normal Tactiek 433 gramy
36% Balbezit 64%
92% Spel op eigen helft 8%
0 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
15.3 gemiddelde waardering 50.9
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Tepsiev passt de bal in één keer door. Gorgiladze speelt de bal door. Theodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fułat bereikt de bal nog maar net als eerste. Fułat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve2017 - Potęga Posępnego Czerepu 0:1

7e minuut.
Theodorescu is nu in balbezit. Theodorescu passt de bal in één keer door. Grimsrud met een sublieme pass. Fułat is nu in balbezit. Fułat schiet op doel. Torres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Tepsiev probeert naar een medespeler te passen. Fułat bereikt de bal nog maar net als eerste. Fułat geeft een lange en hoge pass. Dal Occhio heeft problemen om de bal te vangen. Tepsiev geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Tepsiev geeft een hoge lob. Fułat kopt de bal weg. Daar is Arca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baleia is nu in balbezit. Baleia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Artico is nu in balbezit. Fułat verovert de bal door een tackle van achteren. Fułat speelt de bal door. Tepsiev rent richting de bal. Tepsiev geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Fułat is nu in balbezit. Fułat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juve2017 - Potęga Posępnego Czerepu 0:2

14e minuut.
Fułat onderschept slim de pass. Theodorescu is nu in balbezit. Fułat bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorescu rent richting de bal. Theodorescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve2017 - Potęga Posępnego Czerepu 0:3

18e minuut.
Romo is nu in balbezit. Romo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sanchez Prette de bal. Baleia bereikt de bal nog maar net als eerste. Baleia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Sanchez Prette rent richting de bal. Daar is Grimsrud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grimsrud passt de bal zonder na te denken. Fułat bereikt de bal nog maar net als eerste. Fułat schiet op doel. Torres bokst de bal weg.

21e minuut.
Buitenspel voor Baleia. Goede buitenspelval van de verdediging. Torres maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tepsiev kopt de bal weg. Fułat rent richting de bal. Fułat geeft een hoge lob. Torres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Baleia rent richting de bal. Baleia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve2017 - Potęga Posępnego Czerepu 0:4

31e minuut.
Dal Occhio rent richting de bal. Theodorescu is nu in balbezit. Sanchez Prette bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorescu verovert de bal door een tackle van achteren. Theodorescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Torres probeert wanhopig de bal te grijpen. Fułat is nu in balbezit. Fułat haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Baleia kopt de bal weg. Fułat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Theodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorescu haalt uit met een fantastische trap. Torres maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve2017 - Potęga Posępnego Czerepu 0:5

33e minuut.
Baleia rent richting de bal. Baleia speelt de bal door. Fułat heeft problemen om de bal te vangen. Fułat schiet op doel. Torres werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Tepsiev geeft een hoge lob. Baleia kopt de bal weg. Theodorescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Theodorescu draait met de bal, schiet en ... Torres probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve2017 - Potęga Posępnego Czerepu 0:6

37e minuut.
Dal Occhio rent richting de bal. Gorgiladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgiladze speelt de bal door. Fułat kan de bal niet met de borst controleren. Fułat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juve2017 - Potęga Posępnego Czerepu 0:7

38e minuut.
Baleia passt de bal met de wreef. Grimsrud met een sublieme pass. Theodorescu is nu in balbezit. Theodorescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juve2017 - Potęga Posępnego Czerepu 0:8

42e minuut.
Baleia verovert de bal door een tackle van achteren. Baleia met een sublieme pass. Theodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baleia rent richting de bal. Baleia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pouilly bereikt de bal nog maar net als eerste. Fułat verovert de bal door een tackle van achteren. Baleia rent richting de bal. Baleia schiet op doel. Torres werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juve2017 92%, Potęga Posępnego Czerepu 8%.
Juve2017 - Potęga Posępnego Czerepu 0:8

47e minuut.
Artico met een sublieme pass. Benesperi rent richting de bal. Gorgiladze verovert de bal door een tackle van achteren. Gorgiladze passt de bal in één keer door. Grimsrud geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Torres trapt de bal weg van het doel. Gorgiladze kopt de bal weg. Fułat heeft problemen om de bal te vangen. Fułat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Gorgiladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgiladze passt de bal zonder na te denken. Daar is Theodorescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Theodorescu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Arca de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Theodorescu passt de bal in één keer door. Fułat is nu in balbezit. Fułat geeft een hoge lob. Baleia is nu in balbezit. Baleia haalt uit met een fantastische trap. Torres bokst de bal weg.

58e minuut.
Gorgiladze passt de bal met de wreef. Grimsrud met een sublieme pass. Baleia speelt de bal door. Fułat is nu in balbezit. Fułat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juve2017 - Potęga Posępnego Czerepu 0:9

60e minuut.
Artico geeft de bal voor. Klungelig pakt Sanchez Prette de bal. Baleia speelt de bal door. Fułat bereikt de bal nog maar net als eerste. Fułat schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tepsiev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Baleia rent richting de bal. Baleia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juve2017 - Potęga Posępnego Czerepu 0:10

63e minuut.
Fułat is nu in balbezit. Fułat geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Theodorescu de bal. Theodorescu schiet op doel. Torres werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve2017 - Potęga Posępnego Czerepu 0:11

65e minuut.
Baleia passt de bal in één keer door. Daar is Pouilly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Theodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve2017 - Potęga Posępnego Czerepu 0:12

67e minuut.
Torres met een harde bal richting middenveld. Sanchez Prette kopt de bal weg. Daar is Dal Occhio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fułat rent richting de bal. Fułat draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Gorgiladze probeert naar een medespeler te passen. Tepsiev rent richting de bal. Tepsiev passt de bal in één keer door. Fułat rent richting de bal. Fułat geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Baleia bereikt de bal nog maar net als eerste. Baleia draait met de bal, schiet en ... Torres bokst de bal weg.

73e minuut.
Pouilly trapt de bal weg van het doel. Gorgiladze kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Baleia de bal onder controle te krijgen. Theodorescu is nu in balbezit. Theodorescu schiet op doel. Torres bokst de bal weg. Arca heeft problemen om de bal te vangen. Baleia rent richting de bal. Baleia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Theodorescu is nu in balbezit. Theodorescu probeert naar een medespeler te passen. Baleia met een sublieme pass. Fułat is nu in balbezit. Fułat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juve2017 - Potęga Posępnego Czerepu 0:13

81e minuut.
Grimsrud zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gorgiladze rent richting de bal. Gorgiladze met een sublieme pass. Theodorescu rent richting de bal. Theodorescu schiet op doel. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Torres probeert naar een medespeler te passen. Grimsrud kopt de bal weg. Baleia speelt de bal door. Theodorescu is nu in balbezit. Theodorescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Baleia is nu in balbezit. Baleia passt de bal in één keer door. Daar is Fułat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fułat draait met de bal, schiet en ... Torres maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve2017 - Potęga Posępnego Czerepu 0:14

85e minuut.
Fułat schiet op doel. Na een snelle pass probeert Arca de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grimsrud zal de hoekschop nemen. Fułat maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Szejer is nu in balbezit. Grimsrud onderschept slim de pass. Grimsrud probeert naar een medespeler te passen. Theodorescu rent richting de bal. Theodorescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juve2017 91%, Potęga Posępnego Czerepu 9%.
Juve2017 - Potęga Posępnego Czerepu 0:14