Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-26 19:22
  • Competitiewedstrijd: Panke-Cup
  • Stadion: Juve2017 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1057
Juve2017 Urbi et Orbi
Normal Tactiek 343[0+1-1]
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 38.8
poor Schieten average
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Szejer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ercoli onderschept slim de pass. Ercoli speelt de bal door. Pontis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Sterlicchio passt de bal in één keer door. Zappacosta rent richting de bal. Zappacosta speelt de bal door. Pontis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve2017 - Urbi et Orbi 0:1

11e minuut.
Torres met een harde bal richting middenveld. Zappacosta kopt de bal weg. Arca probeert de bal aan de voet te houden. Pontis rent richting de bal. Pontis haalt uit met een fantastische trap. Torres bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve2017 - Urbi et Orbi 0:2

16e minuut.
Sanchez Prette rent richting de bal. Sanchez Prette speelt de bal door. Pouilly bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardone verovert de bal door een tackle van achteren. Bardone schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Bianchedi met de inworp. Calizzi is nu in balbezit. Calizzi passt de bal in één keer door. Bardone rent richting de bal. Bardone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Sanchez Prette verovert de bal door een tackle van achteren. Zappacosta onderschept slim de pass. Zappacosta met een sublieme pass. Bardone bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardone haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Torres trapt de bal weg van het doel. Calizzi kopt de bal weg. Klungelig pakt Szejer de bal. Ercoli is nu in balbezit. Ercoli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Flegas komt het veld opgelopen. Bianchedi met een snelle inworp. Calizzi speelt de bal door. Bardone rent richting de bal. Bardone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve2017 - Urbi et Orbi 0:3

38e minuut.
Bardone is nu in balbezit. Bardone passt de bal zonder na te denken. Daar is Pontis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ercoli rent richting de bal. Ercoli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Sterlicchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterlicchio speelt de bal door. Ercoli speelt de bal door. Bardone rent richting de bal. Bardone schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve2017 - Urbi et Orbi 0:4

41e minuut.
Pontis verovert de bal door een tackle van achteren. Pontis haalt uit met een fantastische trap. Daar is Pouilly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ercoli rent richting de bal. Ercoli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ercoli verovert de bal door een tackle van achteren. Ercoli geeft een lange en hoge pass. Pontis kopt de bal weg. Bardone is nu in balbezit. Bardone haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juve2017 84%, Urbi et Orbi 16%.
Juve2017 - Urbi et Orbi 0:4

57e minuut.
Sterlicchio is nu in balbezit. Sterlicchio speelt de bal door. Calizzi rent richting de bal. Calizzi draait met de bal, schiet en ... Torres maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve2017 - Urbi et Orbi 0:5

67e minuut.
Zappacosta probeert naar een medespeler te passen. Pontis is nu in balbezit. Pontis speelt de bal door. Ercoli is nu in balbezit. Ercoli haalt uit met een fantastische trap. Torres bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve2017 - Urbi et Orbi 0:6

70e minuut.
Calizzi onderschept slim de pass. Calizzi passt de bal zonder na te denken. Daar is Ercoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pontis is nu in balbezit. Pontis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Calizzi is nu in balbezit. Calizzi geeft een lange en hoge pass. Ercoli kopt de bal weg. Pontis rent richting de bal. Pontis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Flegas geeft een lange en hoge pass. Zappacosta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pouilly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ercoli rent richting de bal. Ercoli schiet op doel. Torres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Pontis speelt de bal door. Ercoli is nu in balbezit. Ercoli met een sublieme pass. Bardone is nu in balbezit. Bardone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juve2017 - Urbi et Orbi 0:7

87e minuut.
Bardone bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardone passt de bal met de wreef. Ercoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ercoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juve2017 - Urbi et Orbi 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juve2017 83%, Urbi et Orbi 17%.
Juve2017 - Urbi et Orbi 0:8