Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Urbi et Orbi Juve2017
343[0+1-1] Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
25% Spel op eigen helft 75%
23 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.8 gemiddelde waardering 16.1
good Schieten poor
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


3e minuut.
Inworp. Bianchedi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sanchez Prette rent richting de bal. Scaglione verovert de bal door een tackle van achteren. Scaglione draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Pouilly de bal. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Artico met een snelle inworp. Zappacosta probeert naar een medespeler te passen. Dal Occhio rent richting de bal. Bardone verovert de bal door een tackle van achteren. Bardone haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Daar is Sanchez Prette, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calizzi onderschept slim de pass. Calizzi probeert naar een medespeler te passen. Bardone is nu in balbezit. Bardone haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Soressa probeert naar een medespeler te passen. Benesperi bereikt de bal nog maar net als eerste. Calcaterra onderschept slim de pass. Calcaterra geeft de bal voor. Bardone maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Pontis passt de bal met de wreef. Soressa rent richting de bal. Klungelig pakt Calizzi de bal. Calizzi geeft een hoge lob. Zappacosta geeft een lange en hoge pass. Torres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Scaglione rent richting de bal. Scaglione draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Torres bokst de bal weg. Scaglione bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Urbi et Orbi - Juve2017 1:0

29e minuut.
Szejer bereikt de bal nog maar net als eerste. Scaglione onderschept slim de pass. Scaglione probeert naar een medespeler te passen. Bardone is nu in balbezit. Bardone haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Szejer geeft een lange en hoge pass. Inworp. Scaglione met een snelle inworp. Bardone is nu in balbezit. Bardone haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zappacosta is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Urbi et Orbi - Juve2017 2:0

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bianchedi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Arca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zappacosta is nu in balbezit. Zappacosta haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Arca trapt de bal weg van het doel. Soressa kopt de bal weg. Pouilly heeft problemen om de bal te vangen. Bardone is nu in balbezit. Bardone haalt uit met een fantastische trap. Torres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bardone is nu in balbezit. Bardone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Urbi et Orbi - Juve2017 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urbi et Orbi 33%, Juve2017 67%.
Urbi et Orbi - Juve2017 3:0

46e minuut.
Rebro komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Aiardi met een sublieme pass. Zappacosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zappacosta passt de bal in één keer door. Bardone is nu in balbezit. Bardone draait met de bal, schiet en ... Torres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Scaglione bereikt de bal nog maar net als eerste. Scaglione haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Urbi et Orbi - Juve2017 4:0

62e minuut.
Calizzi passt de bal zonder na te denken. Bardone bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardone passt de bal zonder na te denken. Scaglione is nu in balbezit. Scaglione draait met de bal, schiet en ... Torres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Dal Occhio rent richting de bal. Aiardi verovert de bal door een tackle van achteren. Aiardi passt de bal met de wreef. Bardone rent richting de bal. Bardone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Urbi et Orbi - Juve2017 5:0

75e minuut.
Benesperi passt de bal in één keer door. Bianchedi is nu in balbezit. Bianchedi passt de bal met de wreef. Calizzi geeft de bal voor. Bardone springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Bianchedi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calizzi geeft de bal voor. Scaglione rent richting de bal. Scaglione draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Urbi et Orbi - Juve2017 6:0

84e minuut.
Aiardi onderschept slim de pass. Aiardi probeert naar een medespeler te passen. Arca speelt de bal door. Bardone is nu in balbezit. Bardone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urbi et Orbi 17%, Juve2017 83%.
Urbi et Orbi - Juve2017 6:0