Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SKY-is-the-LIMIT S.C. Teius
4132 4132 4111 Tactiek liga 4
60% Balbezit 40%
14% Spel op eigen helft 86%
36 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.1 gemiddelde waardering 38
outstanding Schieten solid
very good Passen poor
good Verdedigen poor


3e minuut.
Codrescu met een sublieme pass. Sułkowski is nu in balbezit. Sułkowski passt de bal met de wreef. Had bereikt de bal nog maar net als eerste. Had haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Langowski onderschept slim de pass. Pantazescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Langowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Langowski met een snel genomen vrije trap. Had bereikt de bal nog maar net als eerste. Had haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY-is-the-LIMIT - S.C. Teius 1:0

8e minuut.
Klungelig pakt Ouzounis de bal. Had onderschept slim de pass. Had passt de bal in één keer door. Langowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Langowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY-is-the-LIMIT - S.C. Teius 2:0

14e minuut.
Folta rent richting de bal. Inworp. Folta met een snelle inworp. Had bereikt de bal nog maar net als eerste. Had haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Gressó is nu in balbezit. Codrescu onderschept slim de pass. Codrescu met een sublieme pass. Langowski rent richting de bal. Langowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Basarabeanu geeft de bal voor. Inworp. Sułkowski met een snelle inworp. Had rent richting de bal. Had schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Barbagallo rent richting de bal. Barbagallo speelt de bal door. Folta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sułkowski is nu in balbezit. Sułkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Tarradas trapt de bal weg. Sułkowski speelt de bal door. Basarabeanu heeft problemen om de bal te vangen. Had is nu in balbezit. Had schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tarradas probeert naar een medespeler te passen. Sułkowski kopt de bal weg. Langowski rent richting de bal. Langowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Szkudelski de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Bîrcan is nu in balbezit. Bîrcan met een sublieme pass. Daar is Codrescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Codrescu geeft de bal voor. Had springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Sułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Folta begaat een overtreding. Sułkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sułkowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Langowski rent richting de bal. Langowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY-is-the-LIMIT - S.C. Teius 3:0

38e minuut.
Codrescu kopt de bal weg. Langowski heeft problemen om de bal te vangen. Pantazescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Langowski verovert de bal door een tackle van achteren. Langowski haalt uit met een fantastische trap. Tarradas bokst de bal weg.

43e minuut.
Sułkowski passt de bal zonder na te denken. Langowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Langowski passt de bal in één keer door. Had rent richting de bal. Had haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKY-is-the-LIMIT 14%, S.C. Teius 86%.
SKY-is-the-LIMIT - S.C. Teius 3:0

47e minuut.
Pantazescu is nu in balbezit. Bîrcan verovert de bal door een tackle van achteren. Bîrcan passt de bal zonder na te denken. Langowski is nu in balbezit. Langowski schiet op doel. Tarradas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tarradas trapt de bal weg van het doel. Bîrcan kopt de bal weg. Langowski rent richting de bal. Langowski draait met de bal, schiet en ... Tarradas bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Codrescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Had maakt een snoekduik en kopt de bal. Tarradas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY-is-the-LIMIT - S.C. Teius 4:0

58e minuut.
Sułkowski onderschept slim de pass. Barbagallo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sułkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sułkowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Langowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Langowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Abdel Fatah kopt de bal weg. Bîrcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bîrcan passt de bal zonder na te denken. Had rent richting de bal. Had draait met de bal, schiet en ... Tarradas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Had is nu in balbezit. Barbagallo speelt de bal door. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Langowski onderschept slim de pass. Langowski draait met de bal, schiet en ... Tarradas bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Codrescu neemt de hoekschop. Had krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Ouzounis is nu in balbezit. Sułkowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ouzounis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Folta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Codrescu rent richting de bal. Codrescu geeft de bal voor. Langowski is nu in balbezit. Langowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bîrcan geeft de bal voor. Tarradas probeert naar een medespeler te passen. Codrescu kopt de bal weg. Langowski is nu in balbezit. Langowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Bîrcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bîrcan passt de bal zonder na te denken. Basarabeanu rent richting de bal. Had verovert de bal door een tackle van achteren. Had draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SKY-is-the-LIMIT - S.C. Teius 5:0

78e minuut.
Martini passt de bal met de wreef. Folta is nu in balbezit. Folta probeert naar een medespeler te passen. Langowski rent richting de bal. Langowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Codrescu probeert naar een medespeler te passen. Oportunista speelt de bal door. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu geeft de bal voor. Had krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY-is-the-LIMIT - S.C. Teius 6:0

86e minuut.
Ouzounis kopt de bal weg. Codrescu probeert de bal met de borst te controleren. Codrescu probeert naar een medespeler te passen. Langowski is nu in balbezit. Langowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY-is-the-LIMIT - S.C. Teius 7:0

88e minuut.
Szkudelski kopt de bal weg. Gressó speelt de bal door. Codrescu geeft een hoge lob. Langowski is nu in balbezit. Langowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY-is-the-LIMIT - S.C. Teius 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKY-is-the-LIMIT 14%, S.C. Teius 86%.
SKY-is-the-LIMIT - S.C. Teius 8:0