Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-26 19:31
  • Competitiewedstrijd: Mistrzów Cup
  • Stadion: Anfield
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3643
FC Liverpool FC Pokemon
532 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
18% Spel op eigen helft 82%
43 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.9 gemiddelde waardering 20.5
formidable Schieten average
solid Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Śliwa kopt de bal weg. Cichecki probeert de bal aan de voet te houden. Jachymiak is nu in balbezit. Jachymiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool - FC Pokemon 1:0

4e minuut.
Stelmach geeft een lange en hoge pass. Kędziobrody is nu in balbezit. Śliwa verovert de bal door een tackle van achteren. Kulas rent richting de bal. Kulas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Dzban met een harde bal richting middenveld. Mesanich kopt de bal weg. Jachymiak rent richting de bal. Śliwa is nu in balbezit. Śliwa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool - FC Pokemon 2:0

6e minuut.
Mularski verovert de bal door een tackle van achteren. Mularski passt de bal zonder na te denken. Kuliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwa verovert de bal door een tackle van achteren. Śliwa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool - FC Pokemon 3:0

7e minuut.
Stelmach passt de bal in één keer door. Jachymiak rent richting de bal. Śliwa rent richting de bal. Śliwa draait met de bal, schiet en ... Dzban werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool - FC Pokemon 4:0

11e minuut.
Kuliga geeft een hoge lob. Inworp. Mesanich met een snelle inworp. Stelmach bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmach geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kuliga geeft de bal voor. Kulas kopt de bal weg. Jachymiak rent richting de bal. Śliwa rent richting de bal. Śliwa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool - FC Pokemon 5:0

13e minuut.
Mesanich passt de bal met de wreef. Stelmach rent richting de bal. Stelmach geeft een hoge lob. Jachymiak is nu in balbezit. Jachymiak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Śliwa rent richting de bal. Śliwa speelt de bal door. Jachymiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachymiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool - FC Pokemon 6:0

20e minuut.
Florczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesanich onderschept slim de pass. Mesanich passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jachymiak de bal. Jachymiak schiet op doel. Dzban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool - FC Pokemon 7:0

22e minuut.
Stelmach rent richting de bal. Stelmach speelt de bal door. Śliwa heeft problemen om de bal te vangen. Śliwa draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cichecki de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Mularski heeft problemen om de bal te vangen. Jachymiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachymiak passt de bal in één keer door. Śliwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Doeltrap. Gołomp trapt de bal weg van het doel. Mesanich kopt de bal weg. Jachymiak kan de bal niet met de borst controleren. Jachymiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Stelmach speelt de bal door. Klungelig pakt Śliwa de bal. Stelmach is nu in balbezit. Stelmach geeft een lange en hoge pass. Jachymiak krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Jachymiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachymiak onderschept slim de pass. Jachymiak haalt uit met een fantastische trap. Dzban werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool - FC Pokemon 8:0

30e minuut.
Stelmach passt de bal in één keer door. Kulas rent richting de bal. Kulas geeft een hoge lob. Śliwa heeft problemen om de bal te vangen. Śliwa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Daar is Gagarin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gagarin probeert naar een medespeler te passen. Stelmach rent richting de bal. Stelmach geeft een lange en hoge pass. Śliwa kopt de bal weg. Dzban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dzban speelt de bal door. Kulas kopt de bal weg. Stelmach bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachymiak is nu in balbezit. Jachymiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool - FC Pokemon 9:0

35e minuut.
Kędziobrody geeft de bal voor. Kulas probeert de bal met de borst te controleren. Kulas speelt de bal door. Daar is Śliwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śliwa draait met de bal, schiet en ... Dzban bokst de bal weg.

36e minuut.
Daar is Gogoasă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gogoasă geeft de bal voor. Mesanich probeert naar een medespeler te passen. Jachymiak is nu in balbezit. Jachymiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool - FC Pokemon 10:0

38e minuut.
Kulas probeert naar een medespeler te passen. Jachymiak heeft problemen om de bal te vangen. Jachymiak speelt de bal door. Śliwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Szary kan de bal niet met de borst controleren. Mesanich speelt de bal door. Kulas probeert naar een medespeler te passen. Jachymiak is nu in balbezit. Jachymiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Cichecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichecki geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kulas zal de hoekschop nemen. Śliwa maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Mesanich rent richting de bal. Mesanich passt de bal zonder na te denken. Stelmach probeert naar een medespeler te passen. Śliwa rent richting de bal. Śliwa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool - FC Pokemon 11:0

43e minuut.
Stelmach met een sublieme pass. Mesanich speelt de bal door. Kulas met een sublieme pass. Śliwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liverpool 21%, FC Pokemon 79%.
FC Liverpool - FC Pokemon 11:0

46e minuut.
Kuliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuliga speelt de bal door. Śliwa is nu in balbezit. Śliwa haalt uit met een fantastische trap. Dzban maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool - FC Pokemon 12:0

48e minuut.
Śliwa is nu in balbezit. Mesanich speelt de bal door. Jachymiak rent richting de bal. Jachymiak draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Mesanich passt de bal zonder na te denken. Stelmach rent richting de bal. Stelmach passt de bal in één keer door. Śliwa is nu in balbezit. Śliwa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool - FC Pokemon 13:0

51e minuut.
Cichecki trapt de bal weg. Klungelig pakt Florczyk de bal. Mesanich probeert naar een medespeler te passen. Jachymiak is nu in balbezit. Jachymiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Stelmach rent richting de bal. Stelmach passt de bal met de wreef. Śliwa is nu in balbezit. Śliwa draait met de bal, schiet en ... Gołomp probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Dzban speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mesanich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stelmach probeert de bal met de borst te controleren. Stelmach geeft een lange en hoge pass. Dzban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jachymiak is nu in balbezit. Jachymiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool - FC Pokemon 14:0

57e minuut.
Mularski probeert naar een medespeler te passen. Mesanich bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesanich geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jachymiak de bal. Jachymiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Mesanich probeert naar een medespeler te passen. Jachymiak rent richting de bal. Jachymiak met een sublieme pass. Śliwa rent richting de bal. Śliwa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kulas kan de bal niet met de borst controleren. Kulas geeft een lange en hoge pass. Jachymiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachymiak schiet op doel. Dzban werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool - FC Pokemon 15:0

69e minuut.
Śliwa rent richting de bal. Śliwa passt de bal in één keer door. Jachymiak is nu in balbezit. Jachymiak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Kulas onderschept slim de pass. Kulas passt de bal in één keer door. Daar is Jachymiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jachymiak draait met de bal, schiet en ... Dzban werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool - FC Pokemon 16:0

72e minuut.
Gołomp geeft een hoge lob. Śliwa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stelmach kopt de bal weg. Daar is Jachymiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jachymiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Kulas is nu in balbezit. Kulas probeert naar een medespeler te passen. Jachymiak is nu in balbezit. Jachymiak haalt uit met een fantastische trap. Dzban probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool - FC Pokemon 17:0

74e minuut.
Klungelig pakt Gołomp de bal. Gołomp geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stelmach met een snelle inworp. Kulas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Śliwa is nu in balbezit. Śliwa passt de bal in één keer door. Jachymiak is nu in balbezit. Jachymiak draait met de bal, schiet en ... Dzban maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool - FC Pokemon 18:0

84e minuut.
Jachymiak met een sublieme pass. Gołomp bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołomp geeft een lange en hoge pass. Paredes geeft een lange en hoge pass. Stelmach geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Jachymiak onderschept slim de pass. Kulas rent richting de bal. Kulas geeft de bal voor. Śliwa rent richting de bal. Śliwa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool - FC Pokemon 19:0

87e minuut.
Mesanich geeft een lange en hoge pass. Śliwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuliga maakt een afschuwelijke overtreding. Kuliga krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Kulas geeft een lange en hoge pass. Dzban speelt de bal door. Mesanich speelt de bal door. Daar is Jachymiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jachymiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liverpool 14%, FC Pokemon 86%.
FC Liverpool - FC Pokemon 19:0