Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pokemon FC Liverpool
Normal Tactiek 532
38% Balbezit 62%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 52
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 44.5
average Schieten formidable
poor Passen solid
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Mularski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmach met een sublieme pass. Kędziobrody rent richting de bal. Jachymiak verovert de bal door een tackle van achteren. Jachymiak haalt uit met een fantastische trap. Dzban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Gogoasă geeft een lange en hoge pass. Stelmach is nu in balbezit. Stelmach geeft een lange en hoge pass. Jachymiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachymiak schiet op doel. Dzban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Jachymiak rent richting de bal. Jachymiak speelt de bal door. Śliwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwa draait met de bal, schiet en ... Dzban probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

8e minuut.
Jachymiak rent richting de bal. Florczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Florczyk probeert naar een medespeler te passen. Śliwa is nu in balbezit. Śliwa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kulas met een snelle inworp. Mesanich is nu in balbezit. Mesanich passt de bal zonder na te denken. Jachymiak is nu in balbezit. Jachymiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pokemon - FC Liverpool 0:1

10e minuut.
Kulas met de inworp. Stelmach is nu in balbezit. Stelmach geeft de bal voor. Jachymiak krijgt zijn hoofd ertegen. Dzban werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Śliwa is nu in balbezit. Śliwa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pokemon - FC Liverpool 0:2

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gołomp trapt de bal weg van het doel. Mesanich kopt de bal weg. Śliwa rent richting de bal. Śliwa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pokemon - FC Liverpool 0:3

16e minuut.
Stelmach speelt de bal door. Kulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulas passt de bal in één keer door. Śliwa is nu in balbezit. Śliwa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Dzban werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Jachymiak is nu in balbezit. Jachymiak haalt uit met een fantastische trap. Dzban probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pokemon - FC Liverpool 0:4

21e minuut.
Florczyk is nu in balbezit. Kulas onderschept slim de pass. Kulas passt de bal met de wreef. Jachymiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachymiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pokemon - FC Liverpool 0:5

22e minuut.
Kulas met een sublieme pass. Gogoasă is nu in balbezit. Gogoasă geeft een lange en hoge pass. Jachymiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachymiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Stelmach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kulas geeft de bal voor. Śliwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwa schiet op doel. Dzban maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pokemon - FC Liverpool 0:6

25e minuut.
Kulas onderschept slim de pass. Kulas speelt de bal door. Śliwa rent richting de bal. Śliwa draait met de bal, schiet en ... Dzban maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pokemon - FC Liverpool 0:7

26e minuut.
Dłużewski heeft problemen om de bal te vangen. Jachymiak rent richting de bal. Jachymiak passt de bal met de wreef. Śliwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Gogoasă geeft de bal voor. Kulas is nu in balbezit. Kulas geeft de bal voor. Klungelig pakt Jachymiak de bal. Jachymiak haalt uit met een fantastische trap. Dzban bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Inworp. Mesanich met een snelle inworp. Kulas geeft de bal voor. Jachymiak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pokemon - FC Liverpool 0:8

34e minuut.
Florczyk rent richting de bal. Jachymiak verovert de bal door een tackle van achteren. Jachymiak met een sublieme pass. Śliwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Jachymiak rent richting de bal. Jachymiak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Stelmach neemt de hoekschop. Jachymiak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pokemon - FC Liverpool 0:9

35e minuut.
Jachymiak verovert de bal door een tackle van achteren. Śliwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Florczyk rent richting de bal. Śliwa verovert de bal door een tackle van achteren. Śliwa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Doeltrap. Dzban trapt de bal weg. Mesanich kopt de bal weg. Śliwa rent richting de bal. Śliwa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pokemon - FC Liverpool 0:10

40e minuut.
Gogoasă is nu in balbezit. Mesanich met een sublieme pass. Stelmach speelt de bal door. Jachymiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachymiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Śliwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwa passt de bal met de wreef. Jachymiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachymiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pokemon - FC Liverpool 0:11

44e minuut.
Mesanich bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesanich passt de bal in één keer door. Jachymiak is nu in balbezit. Jachymiak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cichecki de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pokemon - FC Liverpool 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pokemon 83%, FC Liverpool 17%.
FC Pokemon - FC Liverpool 0:12

50e minuut.
Kulas rent richting de bal. Kulas geeft de bal voor. Cichecki heeft problemen om de bal te vangen. Jachymiak rent richting de bal. Jachymiak draait met de bal, schiet en ... Paal!

53e minuut.
Gogoasă is nu in balbezit. Kulas is nu in balbezit. Kulas passt de bal zonder na te denken. Jachymiak rent richting de bal. Jachymiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pokemon - FC Liverpool 0:13

54e minuut.
Szary probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dłużewski de bal. Jachymiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwa rent richting de bal. Śliwa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Jachymiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachymiak passt de bal zonder na te denken. Śliwa is nu in balbezit. Śliwa draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gołomp de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Kulas verovert de bal door een tackle van achteren. Kulas passt de bal met de wreef. Jachymiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachymiak draait met de bal, schiet en ... Dzban maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pokemon - FC Liverpool 0:14

62e minuut.
Jachymiak is nu in balbezit. Kędziobrody onderschept slim de pass. Mesanich geeft een hoge lob. Śliwa rent richting de bal. Śliwa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Mesanich heeft problemen om de bal te vangen. Mesanich passt de bal met de wreef. Jachymiak rent richting de bal. Jachymiak draait met de bal, schiet en ... Dzban werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Jachymiak heeft problemen om de bal te vangen. Stelmach is nu in balbezit. Stelmach met een sublieme pass. Śliwa rent richting de bal. Śliwa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mesanich met de inworp. Stelmach geeft een lange en hoge pass. Jachymiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachymiak draait met de bal, schiet en ... Dzban bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pokemon - FC Liverpool 0:15

69e minuut.
Dzban met een harde bal richting middenveld. Inworp. Kulas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mesanich is nu in balbezit. Mesanich geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Dzban trapt de bal weg. Daar is Kulas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulas met een sublieme pass. Jachymiak is nu in balbezit. Jachymiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Jachymiak rent richting de bal. Jachymiak probeert naar een medespeler te passen. Śliwa is nu in balbezit. Śliwa schiet op doel. Dzban maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Stelmach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Śliwa is nu in balbezit. Mularski is nu in balbezit. Śliwa verovert de bal door een tackle van achteren. Śliwa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pokemon - FC Liverpool 0:16

78e minuut.
Kędziobrody geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kulas met een snelle inworp. Stelmach is nu in balbezit. Stelmach geeft de bal voor. Dzban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pokemon - FC Liverpool 0:17

82e minuut.
Gogoasă geeft een hoge lob. Jachymiak kopt de bal weg. Śliwa is nu in balbezit. Śliwa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jachymiak is nu in balbezit. Jachymiak geeft de bal voor. Daar is Cichecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kulas kopt de bal weg. Jachymiak is nu in balbezit. Jachymiak geeft een hoge lob. Śliwa is nu in balbezit. Śliwa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pokemon - FC Liverpool 0:18

90e minuut.
Szary heeft problemen om de bal te vangen. Gogoasă geeft een lange en hoge pass. Śliwa probeert de bal aan de voet te houden. Śliwa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pokemon - FC Liverpool 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pokemon 73%, FC Liverpool 27%.
FC Pokemon - FC Liverpool 0:19