Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-12 19:38
  • Competitiewedstrijd: Po prostu
  • Stadion: R22
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9409
FC GRZYBEK #2 MKS 2009
4:4:1:1 Tactiek atak
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 56.1
good Schieten excellent
solid Passen excellent
solid Verdedigen solid


7e minuut.
Kwiręg kopt de bal weg. Muratlı is nu in balbezit. Buncol schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Buncol krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Kaktus heeft problemen om de bal te vangen. Pecka rent richting de bal. Muratlı onderschept slim de pass. Muratlı draait met de bal, schiet en ... Ortíz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK #2 - MKS 2009 0:1

24e minuut.
Gałęzewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Żak is nu in balbezit. Żak passt de bal met de wreef. Kresa rent richting de bal. Kresa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Kwiręg speelt de bal door. Kaktus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kresa onderschept slim de pass. Kresa haalt uit met een fantastische trap. Llorens probeert de bal aan de voet te houden. Ortíz bokst de bal weg.

39e minuut.
Lendvai passt de bal in één keer door. Morawski geeft een hoge lob. Kresa kopt de bal weg. Muratlı is nu in balbezit. Muratlı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GRZYBEK #2 59%, MKS 2009 41%.
FC GRZYBEK #2 - MKS 2009 0:1

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gambuti met een snelle inworp. Lendvai is nu in balbezit. Lendvai schiet op doel. Kwiatek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Kwiatek trapt de bal weg. Żak met een sublieme pass. Klungelig pakt Kresa de bal. Kresa schiet op doel. Ortíz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Kwiatek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gambuti met de inworp. Lendvai is nu in balbezit. Lendvai geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Żelasko komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Kaktus geeft een lange en hoge pass. Inworp. Żelasko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żak is nu in balbezit. Żak geeft de bal voor. Ortíz bokst de bal weg.

75e minuut.
Kresa rent richting de bal. Żak rent richting de bal. Żak passt de bal met de wreef. Kresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kresa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Żak rent richting de bal. Żak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kwiręg de bal. Kwiręg geeft de bal voor. Muratlı krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Morawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelasko speelt de bal door. Klungelig pakt Żak de bal. Żak geeft de bal voor. Muratlı maakt een snoekduik en kopt de bal. Ortíz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Chęciński kopt de bal weg. Pecka heeft problemen om de bal te vangen. Żelasko is nu in balbezit. Żelasko geeft de bal voor. Kresa maakt een snoekduik en kopt de bal. Ortíz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Muratlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Muratlı schiet op doel. Ortíz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GRZYBEK #2 66%, MKS 2009 34%.
FC GRZYBEK #2 - MKS 2009 0:1