Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-16 19:31
  • Competitiewedstrijd: Po prostu
  • Stadion: Wilki krosno
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2282
Wilki Krosno Bosski Team - Reaktywacja
do 3 razy sztuka Tactiek Nowa taktyka
50% Balbezit 50%
31% Spel op eigen helft 69%
18 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 32.7
good Schieten adequate
good Passen average
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Kieliński geeft een hoge lob. Sypniewski probeert de bal aan de voet te houden. Kwoon-Sun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Sun schiet op doel. Wojdyło maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilki Krosno - Bosski Team - Reaktywacja 1:0

5e minuut.
Kwoon-Sun bereikt de bal nog maar net als eerste. Sypniewski is nu in balbezit. Kwoon-Sun is nu in balbezit. Sypniewski rent richting de bal. Sypniewski haalt uit met een fantastische trap. Wojdyło verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sypniewski rent richting de bal. Sypniewski schiet op doel. Wojdyło probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilki Krosno - Bosski Team - Reaktywacja 2:0

7e minuut.
Kieliński is nu in balbezit. Kwoon-Sun onderschept slim de pass. Sypniewski rent richting de bal. Kwoon-Sun rent richting de bal. Kwoon-Sun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wilki Krosno - Bosski Team - Reaktywacja 3:0

15e minuut.
Sypniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Sypniewski passt de bal met de wreef. Kwoon-Sun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Sun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wilki Krosno - Bosski Team - Reaktywacja 4:0

16e minuut.
Trybalski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jaskulski komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Couturier kopt de bal weg. Włodowski probeert de bal met de borst te controleren. Włodowski geeft een hoge lob. Górnikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Górnikowski haalt uit met een fantastische trap. Minciună bokst de bal weg.

30e minuut.
Kurczab kopt de bal weg. Klungelig pakt Kwoon-Sun de bal. Sypniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Sun is nu in balbezit. Kwoon-Sun draait met de bal, schiet en ... Wojdyło bokst de bal weg.

36e minuut.
Kuchta kopt de bal weg. Kwoon-Sun is nu in balbezit. Sypniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Sun is nu in balbezit. Kwoon-Sun schiet op doel. Wojdyło verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Kurczab speelt de bal door. Daar is Tiutiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiutiu probeert naar een medespeler te passen. Sypniewski rent richting de bal. Sypniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wilki Krosno - Bosski Team - Reaktywacja 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wilki Krosno 31%, Bosski Team - Reaktywacja 69%.
Wilki Krosno - Bosski Team - Reaktywacja 5:0

54e minuut.
Bobkowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tiutiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuchta is nu in balbezit. Kuchta geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Kurczab kopt de bal weg. Kwoon-Sun is nu in balbezit. Sypniewski is nu in balbezit. Sypniewski schiet op doel. Wojdyło werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilki Krosno - Bosski Team - Reaktywacja 6:0

61e minuut.
Daar is Sypniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuchta is nu in balbezit. Kuchta speelt de bal door. Kwoon-Sun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Sun draait met de bal, schiet en ... Wojdyło probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilki Krosno - Bosski Team - Reaktywacja 7:0

66e minuut.
Kustosz rent richting de bal. Kustosz geeft een lange en hoge pass. Kuchta kopt de bal weg. Kwoon-Sun rent richting de bal. Kwoon-Sun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Sypniewski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kieliński de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kurczab neemt de hoekschop. Sypniewski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Couturier kopt de bal weg. Kurczab bereikt de bal nog maar net als eerste. Włodowski speelt de bal door. Tiutiu rent richting de bal. Tiutiu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Osipowicz kopt de bal weg. Tiutiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiutiu passt de bal in één keer door. Sypniewski rent richting de bal. Sypniewski draait met de bal, schiet en ... Wojdyło bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wilki Krosno 32%, Bosski Team - Reaktywacja 68%.
Wilki Krosno - Bosski Team - Reaktywacja 7:0