Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-09 19:31
  • Competitiewedstrijd: Po prostu
  • Stadion: MKS 2009 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5001
MKS 2009 Wilki Krosno
atak05 Tactiek arek
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
24 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
56 gemiddelde waardering 41.5
formidable Schieten good
excellent Passen good
good Verdedigen average


4e minuut.
Tiutiu passt de bal zonder na te denken. Józefowicz is nu in balbezit. Sypniewski onderschept slim de pass. Sypniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS 2009 - Wilki Krosno 0:1

9e minuut.
Gałęzewski passt de bal met de wreef. Marusarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marusarz met een sublieme pass. Kresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kresa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Żak is nu in balbezit. Żak geeft een hoge lob. Kresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kresa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Sypniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiatek rent richting de bal. Kwiatek geeft een hoge lob. Kresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kresa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Kurczab met de inworp. Klungelig pakt Couturier de bal. Couturier geeft een lange en hoge pass. Sypniewski rent richting de bal. Sypniewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Barreto probeert de bal aan de voet te houden. Muratlı kopt de bal weg. Kustosz heeft problemen om de bal te vangen. Kresa rent richting de bal. Kresa schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Klungelig pakt Gałęzewski de bal. Gałęzewski met een sublieme pass. Marusarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marusarz geeft de bal voor. Vega controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vega rent richting de bal. Kresa verovert de bal door een tackle van achteren. Minciună verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kresa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Gałęzewski passt de bal met de wreef. Marusarz is nu in balbezit. Marusarz geeft de bal voor. Kresa springt en kopt de bal. Minciună probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MKS 2009 - Wilki Krosno 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS 2009 44%, Wilki Krosno 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MKS 2009 - Wilki Krosno 1:1

49e minuut.
Marusarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marusarz geeft een lange en hoge pass. Daar is Kurczab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kresa rent richting de bal. Kresa schiet op doel. Minciună kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Żak is nu in balbezit. Vega onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Tiutiu passt de bal zonder na te denken. Żak rent richting de bal. Żak geeft een lange en hoge pass. Muratlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Muratlı draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Józefowicz geeft de bal voor. Muratlı is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mandía. Mandía krijgt een gele kaart. Muratlı raakt geblesseerd tijdens het duel. Kwiręg zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Muratlı is nu in balbezit. Muratlı draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Kwiręg geeft een hoge lob. Marusarz kopt de bal weg. Kresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kresa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Żak geeft een hoge lob. Muratlı maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Sypniewski kopt de bal weg. Gałęzewski probeert naar een medespeler te passen. Marusarz is nu in balbezit. Marusarz geeft een lange en hoge pass. Kresa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Couturier rent richting de bal. Morawski verovert de bal door een tackle van achteren. Morawski geeft een lange en hoge pass. Muratlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Muratlı draait met de bal, schiet en ... Minciună probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kresa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS 2009 - Wilki Krosno 2:1

71e minuut.
Kresa is nu in balbezit. Muratlı rent richting de bal. Daar is Muratlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muratlı draait met de bal, schiet en ... Minciună maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Józefowicz speelt de bal door. Marusarz rent richting de bal. Marusarz speelt de bal door. Kresa rent richting de bal. Kresa schiet op doel. Minciună bokst de bal weg.

83e minuut.
Kurczab is nu in balbezit. Tiutiu is nu in balbezit. Tiutiu passt de bal met de wreef. Kresa rent richting de bal. Kresa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Józefowicz met een sublieme pass. Marusarz is nu in balbezit. Marusarz met een sublieme pass. Kresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kresa draait met de bal, schiet en ... Minciună probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS 2009 29%, Wilki Krosno 71%.
MKS 2009 - Wilki Krosno 2:1