Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bosski Team - Reaktywacja FC GRZYBEK #2
Nowa taktyka Tactiek IIIIIIIIIII
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.7 gemiddelde waardering 55.3
good Schieten outstanding
adequate Passen very good
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Pyrzanowski rent richting de bal. Gąsiennica is nu in balbezit. Met opzet legt Pyrzanowski zijn tegenspeler op de grond. Pyrzanowski krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Klungelig pakt Lendvai de bal. Muziek onderschept slim de pass. Bobkowski rent richting de bal. Românaş verovert de bal door een tackle van achteren. Românaş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Gambuti probeert naar een medespeler te passen. Românaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrzanowski is nu in balbezit. Românaş verovert de bal door een tackle van achteren. Românaş draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Bobkowski heeft problemen om de bal te vangen. Românaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Românaş geeft een hoge lob. Lendvai is nu in balbezit. Lendvai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Pyrzanowski kopt de bal weg. Gąsiennica bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiennica passt de bal in één keer door. Daar is Românaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Românaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosski Team - Reaktywacja - FC GRZYBEK #2 0:1

15e minuut.
Żuchowski probeert naar een medespeler te passen. Seremet is nu in balbezit. Românaş onderschept slim de pass. Românaş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Chruścicki speelt de bal door. Gambuti kopt de bal weg. Românaş heeft problemen om de bal te vangen. Românaş draait met de bal, schiet en ... Bąbel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Lendvai rent richting de bal. Bąbel verovert de bal door een tackle van achteren. Românaş onderschept slim de pass. Românaş haalt uit met een fantastische trap. Chruścicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosski Team - Reaktywacja - FC GRZYBEK #2 0:2

20e minuut.
Pyrzanowski rent richting de bal. Lendvai onderschept slim de pass. Lendvai passt de bal zonder na te denken. Românaş rent richting de bal. Românaş draait met de bal, schiet en ... Chruścicki bokst de bal weg. Românaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Românaş schiet op doel. Chruścicki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosski Team - Reaktywacja - FC GRZYBEK #2 0:3

22e minuut.
Lendvai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lendvai geeft de bal voor. Românaş is nu in balbezit. Românaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosski Team - Reaktywacja - FC GRZYBEK #2 0:4

24e minuut.
Rybáň rent richting de bal. Rybáň geeft een lange en hoge pass. Românaş is nu in balbezit. Românaş haalt uit met een fantastische trap. Chruścicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosski Team - Reaktywacja - FC GRZYBEK #2 0:5

32e minuut.
Bąbel probeert naar een medespeler te passen. Pecka rent richting de bal. Pecka geeft een hoge lob. Românaş rent richting de bal. Românaş draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Ziętek kopt de bal weg. Żuchowski heeft problemen om de bal te vangen. Llorens bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuchowski verovert de bal door een tackle van achteren. Żuchowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Românaş onderschept slim de pass. Pyrzanowski is nu in balbezit. Pyrzanowski geeft de bal voor. Românaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Românaş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Lendvai is nu in balbezit. Gąsiennica is nu in balbezit. Gąsiennica passt de bal met de wreef. Românaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Românaş draait met de bal, schiet en ... Chruścicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Daar is Gąsiennica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gąsiennica met een sublieme pass. Românaş is nu in balbezit. Românaş draait met de bal, schiet en ... Pyrzanowski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosski Team - Reaktywacja - FC GRZYBEK #2 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosski Team - Reaktywacja 69%, FC GRZYBEK #2 31%.
Bosski Team - Reaktywacja - FC GRZYBEK #2 0:6

46e minuut.
Šakalnis komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Buncol is nu in balbezit. Gambuti met een sublieme pass. Šakalnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Šakalnis schiet op doel. Chruścicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosski Team - Reaktywacja - FC GRZYBEK #2 0:7

59e minuut.
Bąbel is nu in balbezit. Lendvai onderschept slim de pass. Lendvai geeft een lange en hoge pass. Šakalnis is nu in balbezit. Šakalnis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Kowalczuk rent richting de bal. Gambuti geeft een hoge lob. Šakalnis is nu in balbezit. Šakalnis schiet op doel. Chruścicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosski Team - Reaktywacja - FC GRZYBEK #2 0:8

70e minuut.
Pecka passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gambuti de bal. Gambuti speelt de bal door. Bąbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Šakalnis bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosski Team - Reaktywacja - FC GRZYBEK #2 0:9

75e minuut.
Gambuti speelt de bal door. Lendvai rent richting de bal. Lendvai speelt de bal door. Šakalnis rent richting de bal. Šakalnis haalt uit met een fantastische trap. Chruścicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosski Team - Reaktywacja - FC GRZYBEK #2 0:10

79e minuut.
Lendvai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lendvai passt de bal zonder na te denken. Šakalnis rent richting de bal. Šakalnis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosski Team - Reaktywacja - FC GRZYBEK #2 0:11

82e minuut.
Lendvai passt de bal met de wreef. Gąsiennica probeert naar een medespeler te passen. Bąbel is nu in balbezit. Šakalnis onderschept slim de pass. Šakalnis haalt uit met een fantastische trap. Paal!

86e minuut.
Todd rent richting de bal. Todd passt de bal zonder na te denken. Lendvai speelt de bal door. Gambuti geeft een hoge lob. Šakalnis bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Gambuti neemt de hoekschop. Šakalnis rent richting de bal. Pyrzanowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Šakalnis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Šakalnis neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Šakalnis is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosski Team - Reaktywacja - FC GRZYBEK #2 0:12

88e minuut.
Ziętek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętek passt de bal in één keer door. Pecka rent richting de bal. Żuchowski verovert de bal door een tackle van achteren. Żuchowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosski Team - Reaktywacja 54%, FC GRZYBEK #2 46%.
Bosski Team - Reaktywacja - FC GRZYBEK #2 0:12