Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-09 19:31
  • Competitiewedstrijd: Po prostu
  • Stadion: R22
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4842
FC GRZYBEK #2 Bosski Team - Reaktywacja
IIIIIIIIIII Tactiek Nowa taktyka
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
25 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.1 gemiddelde waardering 33.8
excellent Schieten very good
good Passen average
solid Verdedigen average


3e minuut.
Românaş is nu in balbezit. Gąsiennica bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiennica geeft een hoge lob. Kaktus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaktus draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Meczecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Meczecki geeft een lange en hoge pass. Românaş is nu in balbezit. Românaş draait met de bal, schiet en ... Wojdyło probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK #2 - Bosski Team - Reaktywacja 1:0

12e minuut.
Kaktus is nu in balbezit. Kaktus passt de bal zonder na te denken. Românaş is nu in balbezit. Românaş schiet op doel. Wojdyło werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK #2 - Bosski Team - Reaktywacja 2:0

14e minuut.
Kaktus geeft een hoge lob. Żmijewski probeert de bal aan de voet te houden. Românaş rent richting de bal. Românaş draait met de bal, schiet en ... Wojdyło maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK #2 - Bosski Team - Reaktywacja 3:0

17e minuut.
Inworp. Gąsiennica met een snelle inworp. Românaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Românaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK #2 - Bosski Team - Reaktywacja 4:0

18e minuut.
Daar is Górnikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Românaş is nu in balbezit. Górnikowski begaat een overtreding. Górnikowski krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Kaktus rent richting de bal. Kaktus speelt de bal door. Românaş is nu in balbezit. Românaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK #2 - Bosski Team - Reaktywacja 5:0

30e minuut.
Românaş probeert naar een medespeler te passen. Gąsiennica rent richting de bal. Gąsiennica passt de bal met de wreef. Românaş is nu in balbezit. Românaş schiet op doel. Wojdyło bokst de bal weg.

33e minuut.
Żuchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Górnikowski rent richting de bal. Górnikowski passt de bal in één keer door. Żuchowski rent richting de bal. Żuchowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Gąsiennica is nu in balbezit. Gąsiennica passt de bal met de wreef. Kaktus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaktus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GRZYBEK #2 40%, Bosski Team - Reaktywacja 60%.
FC GRZYBEK #2 - Bosski Team - Reaktywacja 5:0

46e minuut.
Šakalnis komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Meczecki probeert de bal met de borst te controleren. Żuchowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Meczecki. Żuchowski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Żuchowski kan niet meer verder spelen. Jaskulski komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Daar is Gąsiennica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gąsiennica passt de bal met de wreef. Kaktus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaktus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK #2 - Bosski Team - Reaktywacja 6:0

53e minuut.
Meczecki heeft problemen om de bal te vangen. Kowalczuk is nu in balbezit. Meczecki met een sublieme pass. Gąsiennica rent richting de bal. Gąsiennica draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Gąsiennica bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiennica passt de bal in één keer door. Kaktus rent richting de bal. Kaktus haalt uit met een fantastische trap. Wojdyło maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK #2 - Bosski Team - Reaktywacja 7:0

57e minuut.
Šakalnis passt de bal zonder na te denken. Kaktus heeft problemen om de bal te vangen. Kaktus probeert naar een medespeler te passen. Gąsiennica rent richting de bal. Gąsiennica geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gąsiennica geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Šakalnis is nu in balbezit. Šakalnis schiet op doel. Wojdyło maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Jaskulski onderschept slim de pass. Seremet rent richting de bal. Pecka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pecka krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Meczecki is nu in balbezit. Meczecki speelt de bal door. Šakalnis is nu in balbezit. Šakalnis schiet op doel. Wojdyło maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK #2 - Bosski Team - Reaktywacja 8:0

62e minuut.
Wojdyło probeert naar een medespeler te passen. Kaktus kopt de bal weg. Šakalnis is nu in balbezit. Šakalnis schiet op doel. Wojdyło werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK #2 - Bosski Team - Reaktywacja 9:0

65e minuut.
Pecka verovert de bal door een tackle van achteren. Pecka geeft de bal voor. Šakalnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Šakalnis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kieliński geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Šakalnis de bal onder controle te krijgen. Bobkowski kopt de bal weg. Daar is Kaktus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaktus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Daar is Kieliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaktus rent richting de bal. Kaktus met een sublieme pass. Šakalnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Šakalnis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kaktus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaktus haalt uit met een fantastische trap. Wojdyło verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Pecka onderschept slim de pass. Pecka geeft een lange en hoge pass. Šakalnis rent richting de bal. Šakalnis draait met de bal, schiet en ... Wojdyło maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK #2 - Bosski Team - Reaktywacja 10:0

80e minuut.
Górnikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Górnikowski met een sublieme pass. Bobkowski probeert naar een medespeler te passen. Šakalnis is nu in balbezit. Šakalnis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Šakalnis is nu in balbezit. Šakalnis haalt uit met een fantastische trap. Wojdyło maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK #2 - Bosski Team - Reaktywacja 11:0

82e minuut.
Šakalnis verovert de bal door een tackle van achteren. Kaktus rent richting de bal. Klungelig pakt Kaktus de bal. Gąsiennica rent richting de bal. Gąsiennica geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK #2 - Bosski Team - Reaktywacja 12:0

88e minuut.
Kaktus is nu in balbezit. Kaktus geeft een hoge lob. Klungelig pakt Muziek de bal. Šakalnis rent richting de bal. Šakalnis schiet op doel. Wojdyło verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Šakalnis bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GRZYBEK #2 33%, Bosski Team - Reaktywacja 67%.
FC GRZYBEK #2 - Bosski Team - Reaktywacja 12:0