Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-26 19:31
  • Competitiewedstrijd: Po prostu
  • Stadion: R22
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7659
FC GRZYBEK #2 Wilki Krosno
IIIIIIIIIII Tactiek arek
58% Balbezit 42%
47% Spel op eigen helft 53%
20 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
54.1 gemiddelde waardering 41.3
formidable Schieten good
solid Passen good
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Gąsiennica onderschept slim de pass. Gąsiennica geeft een hoge lob. Românaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Românaş draait met de bal, schiet en ... Minciună werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK #2 - Wilki Krosno 1:0

7e minuut.
Gambuti passt de bal zonder na te denken. Socol is nu in balbezit. Socol geeft de bal voor. Românaş rent richting de bal. Românaş draait met de bal, schiet en ... Minciună bokst de bal weg.

12e minuut.
Românaş verovert de bal door een tackle van achteren. Barreto is nu in balbezit. Românaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Românaş haalt uit met een fantastische trap. Minciună maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK #2 - Wilki Krosno 2:0

24e minuut.
Lendvai bereikt de bal nog maar net als eerste. Românaş is nu in balbezit. Lendvai is nu in balbezit. Românaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Românaş draait met de bal, schiet en ... Minciună kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Gąsiennica passt de bal in één keer door. Daar is Românaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kustosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Românaş verovert de bal door een tackle van achteren. Românaş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Mandía geeft een lange en hoge pass. Kapsa kopt de bal weg. Przesmycki is nu in balbezit. Kwoon-Sun onderschept slim de pass. Kwoon-Sun draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GRZYBEK #2 49%, Wilki Krosno 51%.
FC GRZYBEK #2 - Wilki Krosno 2:0

46e minuut.
Šakalnis komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Gambuti rent richting de bal. Pecka geeft een hoge lob. Šakalnis is nu in balbezit. Šakalnis haalt uit met een fantastische trap. Minciună maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK #2 - Wilki Krosno 3:0

57e minuut.
Minciună speelt de bal door. Socol heeft problemen om de bal te vangen. Kurczab probeert naar een medespeler te passen. Couturier bereikt de bal nog maar net als eerste. Couturier geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Kaktus geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barreto met een snelle inworp. Couturier bereikt de bal nog maar net als eerste. Couturier geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Pecka heeft problemen om de bal te vangen. Pecka geeft een lange en hoge pass. Šakalnis rent richting de bal. Šakalnis schiet op doel. Minciună maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK #2 - Wilki Krosno 4:0

68e minuut.
Socol geeft de bal voor. Šakalnis is nu in balbezit. Šakalnis heeft problemen om de bal te vangen. Šakalnis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Tiutiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiutiu passt de bal zonder na te denken. Šakalnis is nu in balbezit. Šakalnis haalt uit met een fantastische trap. Minciună probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Gambuti rent richting de bal. Gambuti passt de bal in één keer door. Šakalnis is nu in balbezit. Šakalnis schiet op doel. Minciună maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK #2 - Wilki Krosno 5:0

81e minuut.
Kustosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lendvai onderschept slim de pass. Lendvai geeft een lange en hoge pass. Šakalnis rent richting de bal. Šakalnis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK #2 - Wilki Krosno 6:0

83e minuut.
Gąsiennica is nu in balbezit. Gąsiennica probeert naar een medespeler te passen. Šakalnis is nu in balbezit. Šakalnis draait met de bal, schiet en ... Minciună probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK #2 - Wilki Krosno 7:0

87e minuut.
Socol geeft een hoge lob. Šakalnis probeert de bal met de borst te controleren. Kuśmierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiennica onderschept slim de pass. Gąsiennica schiet op doel. Minciună bokst de bal weg. Šakalnis is nu in balbezit. Šakalnis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK #2 - Wilki Krosno 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GRZYBEK #2 45%, Wilki Krosno 55%.
FC GRZYBEK #2 - Wilki Krosno 8:0