Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-26 19:31
  • Competitiewedstrijd: Po prostu
  • Stadion: MKS 2009 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4438
MKS 2009 Bosski Team - Reaktywacja
atak Tactiek Nowa taktyka
56% Balbezit 44%
25% Spel op eigen helft 75%
44 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
55.1 gemiddelde waardering 33.9
outstanding Schieten good
excellent Passen adequate
adequate Verdedigen average


3e minuut.
Kwiręg is nu in balbezit. Kwiręg passt de bal zonder na te denken. Kresa is nu in balbezit. Kresa schiet op doel. Chruścicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS 2009 - Bosski Team - Reaktywacja 1:0

6e minuut.
Kwiręg verovert de bal door een tackle van achteren. Kwiręg geeft een hoge lob. Muratlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Muratlı schiet op doel. Chruścicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS 2009 - Bosski Team - Reaktywacja 2:0

10e minuut.
Chęciński onderschept slim de pass. Chęciński geeft de bal voor. Kresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kresa schiet op doel. Chruścicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS 2009 - Bosski Team - Reaktywacja 3:0

13e minuut.
Chęciński geeft de bal voor. Bąbel heeft problemen om de bal te vangen. Muratlı rent richting de bal. Muratlı haalt uit met een fantastische trap. Chruścicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS 2009 - Bosski Team - Reaktywacja 4:0

17e minuut.
Daar is Gałęzewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziętek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałęzewski begaat een overtreding. Gałęzewski krijgt een gele kaart. Ziętek raakt geblesseerd tijdens het duel. Włodowski met een snel genomen vrije trap. Kukucz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Żak rent richting de bal. Żak met een sublieme pass. Kresa rent richting de bal. Kresa schiet op doel. Chruścicki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS 2009 - Bosski Team - Reaktywacja 5:0

19e minuut.
Trybalski rent richting de bal. Muratlı onderschept slim de pass. Bąbel met een sublieme pass. Kresa is nu in balbezit. Kresa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS 2009 - Bosski Team - Reaktywacja 6:0

22e minuut.
Kwiatek geeft een lange en hoge pass. Bąbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kresa verovert de bal door een tackle van achteren. Kresa schiet op doel. Chruścicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kwiręg passt de bal met de wreef. Kresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kresa passt de bal met de wreef. Muratlı rent richting de bal. Muratlı schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Muratlı met de inworp. Kwiręg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiręg speelt de bal door. Kresa is nu in balbezit. Kresa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Feldhofer geeft de bal voor. Kresa kopt de bal weg. Żak rent richting de bal. Żak geeft een hoge lob. Muratlı maakt een snoekduik en kopt de bal. Chruścicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kresa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS 2009 - Bosski Team - Reaktywacja 7:0

44e minuut.
Kwiręg probeert naar een medespeler te passen. Muratlı rent richting de bal. Muratlı passt de bal met de wreef. Kresa rent richting de bal. Kresa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS 2009 28%, Bosski Team - Reaktywacja 72%.
MKS 2009 - Bosski Team - Reaktywacja 7:0

46e minuut.
Kwiręg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kresa rent richting de bal. Kresa probeert naar een medespeler te passen. Muratlı is nu in balbezit. Muratlı haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS 2009 - Bosski Team - Reaktywacja 8:0

49e minuut.
Żmijewski kopt de bal weg. Kwiręg bereikt de bal nog maar net als eerste. Muratlı speelt de bal door. Klungelig pakt Kresa de bal. Kresa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS 2009 - Bosski Team - Reaktywacja 9:0

50e minuut.
Włodowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bąbel de bal. Muratlı verovert de bal door een tackle van achteren. Muratlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS 2009 - Bosski Team - Reaktywacja 10:0

52e minuut.
Kresa rent richting de bal. Kwiręg is nu in balbezit. Kwiręg passt de bal in één keer door. Muratlı rent richting de bal. Muratlı schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Żak speelt de bal door. Kwiręg speelt de bal door. Klungelig pakt Muratlı de bal. Muratlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS 2009 - Bosski Team - Reaktywacja 11:0

56e minuut.
Kresa passt de bal met de wreef. Kwiatek rent richting de bal. Kwiatek geeft een hoge lob. Muratlı rent richting de bal. Muratlı haalt uit met een fantastische trap. Chruścicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Bąbel de bal. Muratlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Muratlı haalt uit met een fantastische trap. Chruścicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS 2009 - Bosski Team - Reaktywacja 12:0

58e minuut.
Trybalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Morawski verovert de bal door een tackle van achteren. Morawski geeft de bal voor. Muratlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Muratlı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ziętek passt de bal met de wreef. Józefowicz geeft de bal voor. Kresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Kresa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kresa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Doeltrap. Żelasko komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Żak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Żak de bal. Żak probeert naar een medespeler te passen. Kresa rent richting de bal. Kresa schiet op doel. Chruścicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Żak probeert naar een medespeler te passen. Kresa is nu in balbezit. Kresa speelt de bal door. Muratlı rent richting de bal. Muratlı schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Kwiręg met een sublieme pass. Muratlı rent richting de bal. Muratlı geeft een hoge lob. Kresa rent richting de bal. Kresa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS 2009 - Bosski Team - Reaktywacja 13:0

72e minuut.
Żuchowski probeert naar een medespeler te passen. Seremet heeft problemen om de bal te vangen. Włodowski speelt de bal door. Muratlı rent richting de bal. Muratlı draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Żmijewski de bal onder controle te krijgen. Kresa is nu in balbezit. Kresa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS 2009 - Bosski Team - Reaktywacja 14:0

75e minuut.
Kwiręg passt de bal in één keer door. Żelasko probeert naar een medespeler te passen. Muratlı is nu in balbezit. Muratlı schiet op doel. Chruścicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Włodowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chęciński onderschept slim de pass. Chęciński geeft een hoge lob. Kresa rent richting de bal. Kresa schiet op doel. Chruścicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS 2009 - Bosski Team - Reaktywacja 15:0

79e minuut.
Kowalczuk rent richting de bal. Kowalczuk geeft een hoge lob. Kwiręg met een sublieme pass. Kresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kresa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kresa rent richting de bal. Kresa draait met de bal, schiet en ... Chruścicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Józefowicz speelt de bal door. Kwiręg is nu in balbezit. Kwiręg met een sublieme pass. Kresa is nu in balbezit. Kresa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kresa probeert naar een medespeler te passen. Żak is nu in balbezit. Żak passt de bal in één keer door. Kresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kresa haalt uit met een fantastische trap. Chruścicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Muratlı rent richting de bal. Muratlı schiet op doel. Chruścicki bokst de bal weg. Kresa rent richting de bal. Kresa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Muratlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Muratlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS 2009 - Bosski Team - Reaktywacja 16:0

90e minuut.
Kwiatek met een sublieme pass. Kwiręg is nu in balbezit. Kwiręg met een sublieme pass. Kresa is nu in balbezit. Kresa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS 2009 - Bosski Team - Reaktywacja 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS 2009 23%, Bosski Team - Reaktywacja 77%.
MKS 2009 - Bosski Team - Reaktywacja 17:0