Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bosski Team - Reaktywacja MKS 2009
Nowa taktyka Tactiek atak05
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.7 gemiddelde waardering 56.1
solid Schieten outstanding
average Passen excellent
average Verdedigen good


2e minuut.
Górnikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiatek verovert de bal door een tackle van achteren. Gałęzewski geeft een hoge lob. Muratlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Muratlı draait met de bal, schiet en ... Wojdyło probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kresa is nu in balbezit. Kresa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosski Team - Reaktywacja - MKS 2009 0:1

4e minuut.
Muratlı schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kieliński de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Żak neemt de hoekschop. Kresa springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Kwiręg verovert de bal door een tackle van achteren. Kwiręg geeft een hoge lob. Muratlı is nu in balbezit. Muratlı draait met de bal, schiet en ... Wojdyło probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosski Team - Reaktywacja - MKS 2009 0:2

10e minuut.
Muratlı rent richting de bal. Muratlı speelt de bal door. Kresa rent richting de bal. Kresa draait met de bal, schiet en ... Wojdyło werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosski Team - Reaktywacja - MKS 2009 0:3

12e minuut.
Morawski geeft een lange en hoge pass. Kwiręg geeft een lange en hoge pass. Muratlı is nu in balbezit. Muratlı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosski Team - Reaktywacja - MKS 2009 0:4

17e minuut.
Kwiręg heeft problemen om de bal te vangen. Górnikowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kwiręg. Kwiręg krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Kwiatek speelt de bal door. Gałęzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałęzewski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kresa de bal. Kresa haalt uit met een fantastische trap. Wojdyło probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Kieliński kopt de bal weg. Kresa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Żmijewski. Kresa raakt geblesseerd tijdens het duel. Kwiręg komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gałęzewski met een snelle inworp. Marusarz geeft de bal voor. Muratlı rent richting de bal. Muratlı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Żmijewski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marusarz met de inworp. Gałęzewski rent richting de bal. Gałęzewski met een sublieme pass. Wojdyło probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieliński geeft de bal voor. Marusarz kopt de bal weg. Klungelig pakt Muratlı de bal. Muratlı schiet op doel. Wojdyło verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Marusarz neemt de hoekschop. Żak kopt de bal weg. Klungelig pakt Kresa de bal. Kresa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Marusarz is nu in balbezit. Marusarz geeft een lange en hoge pass. Kieliński heeft problemen om de bal te vangen. Muratlı rent richting de bal. Muratlı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Muziek geeft een hoge lob. Żak heeft problemen om de bal te vangen. Żak passt de bal in één keer door. Muratlı rent richting de bal. Muratlı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kresa is nu in balbezit. Marusarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marusarz probeert naar een medespeler te passen. Kresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kresa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosski Team - Reaktywacja - MKS 2009 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosski Team - Reaktywacja 75%, MKS 2009 25%.
Bosski Team - Reaktywacja - MKS 2009 0:5

46e minuut.
Żuchowski speelt de bal door. Włodowski is nu in balbezit. Włodowski passt de bal zonder na te denken. Żuchowski rent richting de bal. Żuchowski draait met de bal, schiet en ... Kukucz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosski Team - Reaktywacja - MKS 2009 1:5

48e minuut.
Włodowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Włodowski probeert naar een medespeler te passen. Muratlı rent richting de bal. Muratlı draait met de bal, schiet en ... Wojdyło maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosski Team - Reaktywacja - MKS 2009 1:6

49e minuut.
Marusarz probeert naar een medespeler te passen. Józefowicz rent richting de bal. Józefowicz passt de bal met de wreef. Kresa rent richting de bal. Kresa haalt uit met een fantastische trap. Wojdyło probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Marusarz passt de bal in één keer door. Kresa heeft problemen om de bal te vangen. Żmijewski met een sublieme pass. Kresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kresa schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Żak passt de bal zonder na te denken. Marusarz probeert naar een medespeler te passen. Kresa is nu in balbezit. Kresa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bosski Team - Reaktywacja - MKS 2009 1:7

62e minuut.
Żak met de inworp. Muratlı rent richting de bal. Muratlı passt de bal met de wreef. Kresa rent richting de bal. Kresa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Włodowski is nu in balbezit. Włodowski passt de bal in één keer door. Kowalczuk is nu in balbezit. Muratlı rent richting de bal. Muratlı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kieliński geeft de bal voor. Inworp. Marusarz met een snelle inworp. Gałęzewski geeft een hoge lob. Wojdyło probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Wojdyło met een harde bal richting middenveld. Żuchowski speelt de bal door. Marusarz rent richting de bal. Kresa rent richting de bal. Kresa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Marusarz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kresa is nu in balbezit. Kresa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kwiręg met een sublieme pass. Żak met een sublieme pass. Kresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kresa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bosski Team - Reaktywacja - MKS 2009 1:8

73e minuut.
Włodowski kopt de bal weg. Górnikowski is nu in balbezit. Górnikowski passt de bal met de wreef. Żuchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuchowski schiet op doel. Kukucz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kwiatek rent richting de bal. Kwiatek geeft de bal voor. Kresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kresa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kresa rent richting de bal. Kresa schiet op doel. Wojdyło maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bosski Team - Reaktywacja - MKS 2009 1:9

75e minuut.
Klungelig pakt Górnikowski de bal. Kresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kresa passt de bal in één keer door. Muratlı heeft problemen om de bal te vangen. Muratlı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Bobkowski onderschept slim de pass. Kresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kresa passt de bal zonder na te denken. Muratlı is nu in balbezit. Muratlı schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosski Team - Reaktywacja - MKS 2009 1:10

85e minuut.
Marusarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marusarz passt de bal met de wreef. Kresa rent richting de bal. Kresa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Żak heeft problemen om de bal te vangen. Żak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosski Team - Reaktywacja - MKS 2009 1:11

88e minuut.
Kowalczuk speelt de bal door. Kwiatek is nu in balbezit. Kwiatek passt de bal in één keer door. Muratlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Muratlı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Doeltrap. Wojdyło met een harde bal richting middenveld. Gałęzewski kopt de bal weg. Kresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kresa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosski Team - Reaktywacja 71%, MKS 2009 29%.
Bosski Team - Reaktywacja - MKS 2009 1:11