Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tauzen FC SMEKDUOBĖ
ryzykfizyk Tactiek NEW
59% Balbezit 41%
32% Spel op eigen helft 68%
27 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
59.3 gemiddelde waardering 45.1
very good Schieten solid
excellent Passen good
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Steffen bereikt de bal nog maar net als eerste. Steffen passt de bal zonder na te denken. Chesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Daron is nu in balbezit. Daron geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Steffen passt de bal met de wreef. Daron heeft problemen om de bal te vangen. Daron probeert naar een medespeler te passen. Bizoń rent richting de bal. Bizoń schiet op doel. Trajanauskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Raidam verovert de bal door een tackle van achteren. Raidam passt de bal met de wreef. Daron bereikt de bal nog maar net als eerste. Daron geeft de bal voor. Raidam maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Ivaneža rent richting de bal. Ivaneža speelt de bal door. Kełkowiecki speelt de bal door. Gabrian is nu in balbezit. Gabrian draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Steffen probeert naar een medespeler te passen. Gabrian rent richting de bal. Celujevas begaat een overtreding. Celujevas krijgt een gele kaart. Gabrian is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lichnerowicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Raidam maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Steffen passt de bal zonder na te denken. Chesi met een sublieme pass. Kełkowiecki rent richting de bal. Bizoń rent richting de bal. Bizoń haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Ivaneža geeft een lange en hoge pass. Dabradziejus heeft problemen om de bal te vangen. Raidam rent richting de bal. Raidam draait met de bal, schiet en ... Trajanauskas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Daron bereikt de bal nog maar net als eerste. Daron passt de bal met de wreef. Raidam is nu in balbezit. Raidam schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Daron bereikt de bal nog maar net als eerste. Daron passt de bal in één keer door. Bizoń is nu in balbezit. Bizoń haalt uit met een fantastische trap. Trajanauskas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - SMEKDUOBĖ 1:0

44e minuut.
Kełkowiecki passt de bal zonder na te denken. Šalimovas is nu in balbezit. Raidam onderschept slim de pass. Raidam haalt uit met een fantastische trap. Trajanauskas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - SMEKDUOBĖ 2:0

44e minuut.
Riabokas speelt de bal door. Daar is Šikailovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste. Raidam haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Trajanauskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tauzen FC 32%, SMEKDUOBĖ 68%.
Tauzen FC - SMEKDUOBĖ 2:0

52e minuut.
Kełkowiecki kopt de bal weg. Gabrian rent richting de bal. Gabrian geeft een hoge lob. Raidam krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Sibitis passt de bal zonder na te denken. Ivaneža bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaneža geeft de bal voor. Raidam rent richting de bal. Raidam draait met de bal, schiet en ... Trajanauskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Kełkowiecki passt de bal met de wreef. Daron is nu in balbezit. Daron passt de bal in één keer door. Bizoń is nu in balbezit. Bizoń draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Bizoń passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Daron de bal. Daron speelt de bal door. Bizoń is nu in balbezit. Bizoń haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Bizoń kopt de bal weg. Daar is Gabrian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabrian passt de bal in één keer door. Raidam is nu in balbezit. Raidam draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - SMEKDUOBĖ 3:0

83e minuut.
Steffen speelt de bal door. Daron met een sublieme pass. Bizoń rent richting de bal. Bizoń draait met de bal, schiet en ... Trajanauskas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - SMEKDUOBĖ 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tauzen FC 33%, SMEKDUOBĖ 67%.
Tauzen FC - SMEKDUOBĖ 4:0