Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Waverley Lions FC Pizza & Pasta
Blitz Tactiek Gambas e kutas
55% Balbezit 45%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 41.5
weak Schieten excellent
weak Passen solid
average Verdedigen average


1e minuut.
Pacholski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Wroński zijn tegenspeler op de grond. Wroński krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Wroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Staniek rent richting de bal. Staniek passt de bal zonder na te denken. Gładysiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gładysiewicz draait met de bal, schiet en ... Beočanin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Ure bereikt de bal nog maar net als eerste. Gładysiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Morda rent richting de bal. Morda haalt uit met een fantastische trap. Beočanin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Casserly rent richting de bal. Stachnik onderschept slim de pass. Stachnik probeert naar een medespeler te passen. Morda bereikt de bal nog maar net als eerste. Morda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Daar is Fa`Arodo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staniek speelt de bal door. Stachnik probeert naar een medespeler te passen. Morda rent richting de bal. Morda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waverley Lions FC 47%, Pizza & Pasta 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Waverley Lions FC - Pizza & Pasta 0:0

50e minuut.
Wroński passt de bal in één keer door. Ure bereikt de bal nog maar net als eerste. Morda onderschept slim de pass. Morda schiet op doel. Beočanin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Waverley Lions FC - Pizza & Pasta 0:1

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Białowąs trapt de bal weg. Stachnik probeert naar een medespeler te passen. Gładysiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Gładysiewicz schiet op doel. Paal!

68e minuut.
Dojaś geeft een hoge lob. Gładysiewicz kopt de bal weg. Trocha heeft problemen om de bal te vangen. Morda is nu in balbezit. Morda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Stachnik passt de bal met de wreef. Gładysiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ure tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gładysiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wroński wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Beočanin met een harde bal richting middenveld. Staniek kopt de bal weg. Casserly is nu in balbezit. Gładysiewicz onderschept slim de pass. Gładysiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Pacholski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacholski geeft een hoge lob. Morda kopt de bal weg. Gładysiewicz is nu in balbezit. Gładysiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Dojaś passt de bal zonder na te denken. Wroński is nu in balbezit. Fa`Arodo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fa`Arodo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waverley Lions FC 60%, Pizza & Pasta 40%.
Waverley Lions FC - Pizza & Pasta 0:1