Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Granindo CF Siron
352 Tactiek 4-3-3-S
50% Balbezit 50%
70% Spel op eigen helft 30%
5 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 49.1
adequate Schieten excellent
solid Passen good
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Dică passt de bal met de wreef. Polewczyk rent richting de bal. Mochtar begaat een overtreding. Mochtar krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Polewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewczyk passt de bal in één keer door. Rurkowski rent richting de bal. Rurkowski haalt uit met een fantastische trap. Tanjung probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Granindo CF - Siron 0:1

21e minuut.
Seidenreiter passt de bal zonder na te denken. Daar is Rurkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polewczyk rent richting de bal. Polewczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granindo CF - Siron 0:2

26e minuut.
Nugroho rent richting de bal. Sejdić verovert de bal door een tackle van achteren. Sejdić met een sublieme pass. Rurkowski is nu in balbezit. Rurkowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Polewczyk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bandera komt het veld opgelopen.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nurdiansyah komt het veld opgelopen. Dică met een snelle inworp. Creangă rent richting de bal. Creangă geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Nugroho probeert de bal met de borst te controleren. Creangă bereikt de bal nog maar net als eerste. Creangă passt de bal in één keer door. Bandera is nu in balbezit. Bandera draait met de bal, schiet en ... Tanjung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dică neemt de hoekschop. Balo kopt de bal weg. Bandera bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandera schiet op doel. Tanjung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Inworp. Punga komt het veld opgelopen. Sucahyo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granindo CF 76%, Siron 24%.
Granindo CF - Siron 0:2

46e minuut.
Bandera bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Widiyarti. Bandera raakt geblesseerd tijdens het duel. Balo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bandera springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Bandera is nu in balbezit. Rurkowski rent richting de bal. Bandera rent richting de bal. Bandera schiet op doel. Tanjung maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Rorong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Herlambang rent richting de bal. Herlambang geeft een lange en hoge pass. Tuerlinckx is nu in balbezit. Tuerlinckx haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granindo CF - Siron 1:2

56e minuut.
Drak komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Craia geeft een lange en hoge pass. Sichitiu probeert de bal met de borst te controleren. Punga begaat een overtreding. Sichitiu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

60e minuut.
Inworp. Boldescu komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Buitenspel voor Tuerlinckx. Goede buitenspelval van de verdediging. Copită neemt vlug de vrije trap. Boldescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bandera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bandera draait met de bal, schiet en ... Tanjung bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dică zal de hoekschop nemen. Rurkowski rent richting de bal. Rurkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Granindo CF - Siron 1:3

64e minuut.
Creangă speelt de bal door. Rurkowski rent richting de bal. Met opzet legt Nurdiansyah zijn tegenspeler op de grond. Rurkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Balo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Sichitiu probeert naar een medespeler te passen. Apostolescu speelt de bal door. Tuerlinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuerlinckx draait met de bal, schiet en ... Copită maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Doeltrap. Copită trapt de bal weg. Boldescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldescu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sucahyo probeert naar een medespeler te passen. Punga is nu in balbezit. Punga draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sichitiu de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Copită niet meer kan verder spelen. de la Penha komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Malanua komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Rurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurdiansyah onderschept slim de pass. Bandera verovert de bal door een tackle van achteren. Bandera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granindo CF - Siron 1:4

80e minuut.
Boldescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Creangă met een sublieme pass. Rurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rurkowski schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Dică passt de bal zonder na te denken. Creangă met een sublieme pass. Bandera heeft problemen om de bal te vangen. Bandera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granindo CF - Siron 1:5

90e minuut.
Tuerlinckx passt de bal in één keer door. Punga rent richting de bal. Sichitiu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Punga raakt geblesseerd tijdens het duel. Rorong wilt de vrije trap nemen. de la Penha bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Apostolescu heeft problemen om de bal te vangen. Punga rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granindo CF 65%, Siron 35%.
Granindo CF - Siron 1:5