Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Lenciūgai Granindo CF
532 up2 Tactiek 352
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
18 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.2 gemiddelde waardering 40.2
solid Schieten adequate
average Passen good
good Verdedigen average


4e minuut.
Astanto verovert de bal door een tackle van achteren. Paulėkas verovert de bal door een tackle van achteren. Paulėkas probeert naar een medespeler te passen. Lazovikas probeert de bal met de borst te controleren. Lazovikas schiet op doel. Tanjung bokst de bal weg.

6e minuut.
Punga passt de bal in één keer door. Widiyarti bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulėkas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paulėkas krijgt een gele kaart. Widiyarti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rorong zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Punga krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Patkauskas speelt de bal door. Lazovikas kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rorong de bal onder controle te krijgen. Pogribnojus rent richting de bal. Pogribnojus schiet op doel. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Zárate speelt de bal door. Kuzeris is nu in balbezit. Kuzeris probeert naar een medespeler te passen. Pogribnojus bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogribnojus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lenciūgai - Granindo CF 1:0

18e minuut.
Kuzeris verovert de bal door een tackle van achteren. Kuzeris passt de bal met de wreef. Lazovikas is nu in balbezit. Pogribnojus is nu in balbezit. Pogribnojus schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tanjung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lazovikas is nu in balbezit. Lazovikas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lenciūgai - Granindo CF 2:0

20e minuut.
Kuzeris is nu in balbezit. Kuzeris probeert naar een medespeler te passen. Pogribnojus rent richting de bal. Pogribnojus draait met de bal, schiet en ... Tanjung werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lenciūgai - Granindo CF 3:0

24e minuut.
Paulėkas kopt de bal weg. Lazovikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazovikas passt de bal zonder na te denken. Pogribnojus bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogribnojus haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lenciūgai - Granindo CF 4:0

28e minuut.
Paulėkas met een sublieme pass. Suhaeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzeris begaat een overtreding. Kuzeris krijgt een gele kaart. Suhaeri raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rorong neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Rorong speelt de bal door. Klungelig pakt Nugroho de bal. Nugroho passt de bal zonder na te denken. Herlambang rent richting de bal. Herlambang geeft een lange en hoge pass. Patkauskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Jolić geeft de bal voor. Pogribnojus is nu in balbezit. Lazovikas is nu in balbezit. Lazovikas haalt uit met een fantastische trap. Tanjung probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pogribnojus maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Doeltrap. Nurdiansyah komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Lenciūgai 46%, Granindo CF 54%.
FK Lenciūgai - Granindo CF 4:0

46e minuut.
Sucahyo komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Sucahyo is nu in balbezit. Lazovikas onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nurdiansyah. Nurdiansyah krijgt een gele kaart. Lazovikas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zárate wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lazovikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazovikas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lenciūgai - Granindo CF 5:0

56e minuut.
Punga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Surplys. Punga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Drak komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Levulis geeft de bal voor. Kuzeris probeert de bal aan de voet te houden. Widiyarti kopt de bal weg. Punga is nu in balbezit. Punga haalt uit met een fantastische trap. Patkauskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Kuzeris geeft een lange en hoge pass. Daar is Pogribnojus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sucahyo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pogribnojus raakt geblesseerd tijdens het duel. Lazovikas legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Klungelig pakt Nurdiansyah de bal. Nurdiansyah passt de bal zonder na te denken. Drak rent richting de bal. Drak geeft een lange en hoge pass. Punga krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lenciūgai - Granindo CF 5:1

70e minuut.
Malanua komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Brenkis geeft een lange en hoge pass. Pogribnojus kopt de bal weg. Nurdiansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazovikas onderschept slim de pass. Lazovikas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Lenciūgai 54%, Granindo CF 46%.
FK Lenciūgai - Granindo CF 5:1