Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siron SMEKDUOBĖ
4-3-3-S Tactiek NEW
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 43.3
excellent Schieten adequate
good Passen good
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Daar is Šikailovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riabokas is nu in balbezit. Sichitiu begaat een overtreding. Sichitiu krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Creangă bereikt de bal nog maar net als eerste. Creangă passt de bal met de wreef. Sejdić heeft problemen om de bal te vangen. Sejdić geeft een lange en hoge pass. Bandera springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Chlomauskas is nu in balbezit. Purvinskis rent richting de bal. Bandera verovert de bal door een tackle van achteren. Bandera schiet op doel. Trajanauskas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siron - SMEKDUOBĖ 1:0

16e minuut.
Domanskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Balo verovert de bal door een tackle van achteren. Balo speelt de bal door. Bandera rent richting de bal. Bandera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Polewczyk rent richting de bal. Skaudickas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Polewczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Balo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Siron - SMEKDUOBĖ 2:0

37e minuut.
Balo geeft de bal voor. Daar is Bandera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šalimovas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bandera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Polewczyk zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Siron - SMEKDUOBĖ 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siron 53%, SMEKDUOBĖ 47%.
Siron - SMEKDUOBĖ 3:0

48e minuut.
Balo verovert de bal door een tackle van achteren. Balo geeft een lange en hoge pass. Bandera springt en kopt de bal. Chlomauskas verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Purvinskis rent richting de bal. Creangă verovert de bal door een tackle van achteren. Creangă geeft de bal voor. Polewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewczyk haalt uit met een fantastische trap. Trajanauskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Chlomauskas geeft een lange en hoge pass. Butilă geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Skaudickas de bal. Bandera bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandera schiet op doel. Trajanauskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Sejdić onderschept slim de pass. Sejdić passt de bal zonder na te denken. Bandera bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandera schiet op doel. Trajanauskas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Siron - SMEKDUOBĖ 4:0

60e minuut.
Mićović komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Balo rent richting de bal. Balo probeert naar een medespeler te passen. Bandera rent richting de bal. Bandera draait met de bal, schiet en ... Trajanauskas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Klungelig pakt Butilă de bal. Petrache geeft een hoge lob. Polewczyk rent richting de bal. Polewczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Balo rent richting de bal. Balo geeft een lange en hoge pass. Trajanauskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Bandera de bal. Trajanauskas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Bandera rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siron - SMEKDUOBĖ 5:0

90e minuut.
Butilă geeft een lange en hoge pass. Riabokas rent richting de bal. Riabokas passt de bal zonder na te denken. Purvinskis is nu in balbezit. Purvinskis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siron 39%, SMEKDUOBĖ 61%.
Siron - SMEKDUOBĖ 5:0