Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Waverley Lions FC SMEKDUOBĖ
Blitz Tactiek gola
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
33.3 gemiddelde waardering 46.7
average Schieten good
average Passen solid
average Verdedigen good


4e minuut.
Fierbânţeanu rent richting de bal. Fierbânţeanu geeft een hoge lob. Faiferis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczkowski haalt uit met een fantastische trap. Trajanauskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Faiferis rent richting de bal. Purvinskis is nu in balbezit. Purvinskis passt de bal met de wreef. Riabokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Riabokas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Josefi kopt de bal weg. Purvinskis is nu in balbezit. Purvinskis probeert naar een medespeler te passen. Riabokas rent richting de bal. Riabokas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Waverley Lions FC - SMEKDUOBĖ 0:1

21e minuut.
Siemens onderschept slim de pass. Faiferis onderschept slim de pass. Faiferis speelt de bal door. Šikailovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šikailovas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Trocha geeft een lange en hoge pass. Inworp. Faiferis met de inworp. Šikailovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šikailovas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Josefi probeert naar een medespeler te passen. Šikailovas is nu in balbezit. Purvinskis speelt de bal door. Riabokas rent richting de bal. Riabokas schiet op doel. Beočanin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Inworp. Dabradziejus komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waverley Lions FC 57%, SMEKDUOBĖ 43%.
Waverley Lions FC - SMEKDUOBĖ 0:1

46e minuut.
Celujevas komt het veld opgelopen. Pranskūnas komt het veld opgelopen. Roma komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Šikailovas passt de bal in één keer door. Eron onderschept slim de pass. Celujevas probeert naar een medespeler te passen. Pranskūnas rent richting de bal. Pranskūnas draait met de bal, schiet en ... Beočanin bokst de bal weg.

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Dabradziejus de bal onder controle te krijgen. Fa`Arodo rent richting de bal. Fa`Arodo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Paczkowski de bal. Paczkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Celujevas passt de bal met de wreef. Roma is nu in balbezit. Roma passt de bal in één keer door. Šikailovas rent richting de bal. Šikailovas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Celujevas geeft de bal voor. Daar is Trocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šikailovas rent richting de bal. Šikailovas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Szaniawski met een sublieme pass. Casserly met een sublieme pass. Daar is Fa`Arodo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murphy rent richting de bal. Murphy geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waverley Lions FC 52%, SMEKDUOBĖ 48%.
Waverley Lions FC - SMEKDUOBĖ 0:1