Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chimbote Fútbol Club Ancash Chimbote Fútbol Club
Attack Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
28.7 gemiddelde waardering 27.5
average Schieten average
poor Passen weak
average Verdedigen average


3e minuut.
Arana is nu in balbezit. Arana geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guzmán met de inworp. Bermejo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Degregori trapt de bal weg. Štefka speelt de bal door. Lozada is nu in balbezit. Lozada haalt uit met een fantastische trap. Cuba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Florian is nu in balbezit. Cuba probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Escudero de bal. Granda geeft een lange en hoge pass. Lozada kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Lozada rent richting de bal. Duarte onderschept slim de pass. Štefka onderschept slim de pass. Lozada bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez geeft een lange en hoge pass. Diez Canseco probeert naar een medespeler te passen. Lozada is nu in balbezit. Lozada haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Cuba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Guzmán geeft een lange en hoge pass. Trawiński heeft problemen om de bal te vangen. Trawiński geeft een hoge lob. Bermejo rent richting de bal. Bermejo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chimbote Fútbol Club 50%, Ancash Chimbote Fútbol Club 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chimbote Fútbol Club - Ancash Chimbote Fútbol Club 0:0

52e minuut.
Barbadillo rent richting de bal. Barbadillo probeert naar een medespeler te passen. Florian rent richting de bal. Florian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimbote Fútbol Club - Ancash Chimbote Fútbol Club 1:0

54e minuut.
Barbadillo met een sublieme pass. Lozada bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozada passt de bal zonder na te denken. Florian rent richting de bal. Florian draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Guadalupe probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maldonado met een snelle inworp. Balarezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Balarezo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Páez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lozada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lozada speelt de bal door. Florian bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian schiet op doel. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Páez probeert naar een medespeler te passen. Florian rent richting de bal. Guzmán begaat een overtreding. Florian is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Páez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Prieto probeert de bal aan de voet te houden. Bravo de Rueda probeert naar een medespeler te passen. Prieto is nu in balbezit. Prieto haalt uit met een fantastische trap. Degregori maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chimbote Fútbol Club - Ancash Chimbote Fútbol Club 1:1

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balarezo met de inworp. Escudero is nu in balbezit. Escudero geeft een hoge lob. Prieto maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Balarezo geeft de bal voor. Degregori met een sublieme pass. Štefka kopt de bal weg. Lozada rent richting de bal. Lozada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chimbote Fútbol Club 41%, Ancash Chimbote Fútbol Club 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chimbote Fútbol Club - Ancash Chimbote Fútbol Club 1:1