Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-12 19:39
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: im. Jana Pawła II
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10525
Piwo Krosno Smierdziadki
Lech 4-1-3-2 Tactiek Cyniczna
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
46 gemiddelde waardering 46
very good Schieten good
solid Passen good
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Opałacz probeert naar een medespeler te passen. Motiejauskas is nu in balbezit. Masnič begaat een overtreding. Motiejauskas moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Motiejauskas kan niet meer verder spelen. Bowyer komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Gniewek passt de bal met de wreef. Kustosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Masnič legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kustosz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bowyer neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Opałacz controleert de bal met de borst. Səidov geeft een hoge lob. Brovedan is nu in balbezit. Brovedan geeft de bal voor. Kustosz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Səidov passt de bal zonder na te denken. Pisecki rent richting de bal. Lakwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakwa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - Smierdziadki 1:0

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Vittek de bal onder controle te krijgen. Səidov is nu in balbezit. Səidov passt de bal zonder na te denken. Lakwa rent richting de bal. Lakwa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Zieleziński kopt de bal weg. Masnič met een sublieme pass. Bowyer probeert de bal aan de voet te houden. Kustosz rent richting de bal. Kustosz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kustosz kopt de bal weg. Gniewek rent richting de bal. Bowyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowyer haalt uit met een fantastische trap. Sobeščukas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Piwo Krosno - Smierdziadki 1:1

29e minuut.
Wydżga verovert de bal door een tackle van achteren. Wydżga probeert naar een medespeler te passen. Korhola is nu in balbezit. Korhola geeft een lange en hoge pass. Lakwa springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Brovedan kopt de bal weg. Masnič probeert de bal aan de voet te houden. Kustosz is nu in balbezit. Kustosz haalt uit met een fantastische trap. Sobeščukas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piwo Krosno 40%, Smierdziadki 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Piwo Krosno - Smierdziadki 1:1

51e minuut.
Miranda Barría heeft problemen om de bal te vangen. Gniewek rent richting de bal. Miranda Barría schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gniewek roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Gniewek kan niet meer verder spelen. Jeannol komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Sobieszczak geeft een lange en hoge pass. Kustosz is nu in balbezit. Klungelig pakt Kustosz de bal. Kustosz draait met de bal, schiet en ... Sobeščukas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - Smierdziadki 1:2

56e minuut.
Səidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səidov probeert naar een medespeler te passen. Sobieszczak rent richting de bal. Kustosz verovert de bal door een tackle van achteren. Kustosz draait met de bal, schiet en ... Sobeščukas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Opałacz geeft een lange en hoge pass. Sobieszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kustosz onderschept slim de pass. Kustosz haalt uit met een fantastische trap. Sobeščukas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - Smierdziadki 1:3

61e minuut.
Pisecki probeert naar een medespeler te passen. Lakwa is nu in balbezit. Lakwa passt de bal met de wreef. Jeannol is nu in balbezit. Jeannol schiet op doel. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Sobeščukas met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Miranda Barría de bal. Jeannol rent richting de bal. Jeannol draait met de bal, schiet en ... Sobeščukas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - Smierdziadki 1:4

73e minuut.
Klungelig pakt Mustafa de bal. Mustafa geeft de bal voor. Kustosz rent richting de bal. Kustosz draait met de bal, schiet en ... Sobeščukas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Mustafa met een sublieme pass. Jeannol rent richting de bal. Allori schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Allori moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Allori schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

78e minuut.
Pisecki rent richting de bal. Lakwa is nu in balbezit. Bogdanowicz onderschept slim de pass. Pisecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Korhola is nu in balbezit. Korhola geeft een lange en hoge pass. Vittek controleert de bal met de borst. Lakwa is nu in balbezit. Səidov probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Gencebay met een harde bal richting middenveld. Brovedan kopt de bal weg. Jeannol is nu in balbezit. Jeannol draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piwo Krosno 39%, Smierdziadki 61%.
Piwo Krosno - Smierdziadki 1:4