Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-12 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: fc kultsue Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8929
fc kultsue LBTeam
o442 Tactiek eläke
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 44.1
adequate Schieten very good
weak Passen average
weak Verdedigen good


4e minuut.
Rajasärkkä passt de bal in één keer door. Mäentalo rent richting de bal. Mäentalo passt de bal met de wreef. Peräjoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Peräjoki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Mäentalo kopt de bal weg. Tikanoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Tikanoja speelt de bal door. Louhi rent richting de bal. Louhi passt de bal zonder na te denken. Paal!

14e minuut.
Metsäpuro passt de bal zonder na te denken. Louhi rent richting de bal. Louhi probeert naar een medespeler te passen. Arghezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghezi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Daar is Salmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nogarol is nu in balbezit. Nogarol speelt de bal door. Salmi rent richting de bal. Salmi haalt uit met een fantastische trap. Uusimaa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Arghezi de bal. Arghezi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kultsue - LBTeam 0:1

19e minuut.
Mäentalo kopt de bal weg. Nogarol bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogarol probeert naar een medespeler te passen. Arghezi is nu in balbezit. Arghezi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Metsäpuro geeft een hoge lob. Daar is Nogarol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arghezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghezi haalt uit met een fantastische trap. Uusimaa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kultsue - LBTeam 0:2

29e minuut.
Halikko is nu in balbezit. Mäentalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Halikko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäentalo rent richting de bal. Mäentalo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Metsäpuro passt de bal zonder na te denken. Arghezi heeft problemen om de bal te vangen. Salmi rent richting de bal. Arghezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghezi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc kultsue 68%, LBTeam 32%.
fc kultsue - LBTeam 0:2

47e minuut.
Tikanoja met een sublieme pass. Nogarol bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogarol probeert naar een medespeler te passen. Arghezi rent richting de bal. Arghezi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Louhi krijgt zijn hoofd ertegen. Uusimaa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Klungelig pakt Tuoriniemi de bal. Nogarol probeert naar een medespeler te passen. Arghezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghezi haalt uit met een fantastische trap. Thorn probeert de bal aan de voet te houden. Uusimaa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Mäntyjoki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vallinmäki is nu in balbezit. Nogarol tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nogarol krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Leitnants geeft een lange en hoge pass. Peräjoki is nu in balbezit. Mäntyjoki begaat een overtreding. Peräjoki moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Peräjoki kan niet meer verder spelen. Yläranta komt het veld opgelopen. Halikko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Rajasärkkä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajasärkkä geeft de bal voor. Yläranta is nu in balbezit. Yläranta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Pihlanen geeft de bal voor. Leitnants rent richting de bal. Leitnants passt de bal zonder na te denken. Louhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Louhi draait met de bal, schiet en ... Uusimaa bokst de bal weg.

59e minuut.
Arghezi passt de bal zonder na te denken. Metsäpuro rent richting de bal. Metsäpuro probeert naar een medespeler te passen. Salmi rent richting de bal. Salmi draait met de bal, schiet en ... Uusimaa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kultsue - LBTeam 0:3

60e minuut.
Salmi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mäentalo speelt de bal door. Puolakka bereikt de bal nog maar net als eerste. Louhi rent richting de bal. Louhi geeft een lange en hoge pass. Uusimaa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Rajasärkkä de bal onder controle te krijgen. Nogarol probeert naar een medespeler te passen. Daar is Salmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arghezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghezi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Salmi is nu in balbezit. Halikko speelt de bal door. Salmi met een sublieme pass. Louhi rent richting de bal. Louhi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kultsue - LBTeam 0:4

71e minuut.
Nogarol verovert de bal door een tackle van achteren. Nogarol geeft de bal voor. Thorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghezi onderschept slim de pass. Arghezi draait met de bal, schiet en ... Uusimaa bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kultsue - LBTeam 0:5

73e minuut.
Halikko probeert naar een medespeler te passen. Mäntyjoki probeert naar een medespeler te passen. Louhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Louhi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tähkä de bal onder controle te krijgen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
İlkateş geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Leppälä de bal onder controle te krijgen. Arghezi speelt de bal door. Louhi is nu in balbezit. Louhi haalt uit met een fantastische trap. Uusimaa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Arghezi passt de bal in één keer door. Daar is Louhi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tähkä bereikt de bal nog maar net als eerste. Louhi verovert de bal door een tackle van achteren. Louhi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Arghezi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tähkä. Arghezi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mäntyjoki wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kultsue - LBTeam 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc kultsue 64%, LBTeam 36%.
fc kultsue - LBTeam 0:6