Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
c.s.e.chalar zapeitor
gen -1 inv Tactiek beijing
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
19 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
49.5 gemiddelde waardering 41.1
good Schieten adequate
solid Passen adequate
solid Verdedigen adequate


2e minuut.
Neri geeft een lange en hoge pass. Matero kopt de bal weg. Fontes heeft problemen om de bal te vangen. Ubiedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubiedo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Matero passt de bal zonder na te denken. Abdala speelt de bal door. Neri rent richting de bal. Neri geeft een hoge lob. Pacheco krijgt zijn hoofd ertegen. Covelo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Klungelig pakt Saralegui de bal. Benquet is nu in balbezit. Parrillo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parrillo krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Fontes bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdala verovert de bal door een tackle van achteren. Neri met een sublieme pass. Ubiedo rent richting de bal. Ubiedo haalt uit met een fantastische trap. Covelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Covelo speelt de bal door. Sotelo rent richting de bal. Benquet begaat een overtreding. Benquet krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Abdala met een sublieme pass. Neri rent richting de bal. Neri geeft de bal voor. Pacheco springt en kopt de bal. Covelo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Fuertes onderschept slim de pass. Fuertes passt de bal in één keer door. Saralegui is nu in balbezit. Betancourt verovert de bal door een tackle van achteren. Betancourt haalt uit met een fantastische trap. Cervantes bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
c.s.e.chalar - zapeitor 0:1

25e minuut.
Schabowy kopt de bal weg. Sotelo heeft problemen om de bal te vangen. Benquet is nu in balbezit. Benquet geeft een hoge lob. Ubiedo springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Saralegui geeft een lange en hoge pass. Ubiedo geeft een hoge lob. Pacheco heeft problemen om de bal te vangen. Pacheco schiet op doel. Covelo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
c.s.e.chalar - zapeitor 1:1

37e minuut.
Abdala verovert de bal door een tackle van achteren. Abdala met een sublieme pass. Daar is Neri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neri geeft een hoge lob. Pacheco krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
c.s.e.chalar - zapeitor 2:1

40e minuut.
Neri raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kollega komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: c.s.e.chalar 45%, zapeitor 55%.
c.s.e.chalar - zapeitor 2:1

53e minuut.
Bicovschi geeft de bal voor. Kollega rent richting de bal. Kollega passt de bal in één keer door. Ubiedo rent richting de bal. Ubiedo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Daar is Kollega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kollega met een sublieme pass. Ubiedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubiedo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
c.s.e.chalar - zapeitor 3:1

60e minuut.
Daar is Kollega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kollega geeft een lange en hoge pass. Ubiedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubiedo draait met de bal, schiet en ... Matero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Covelo bokst de bal weg.

65e minuut.
Chiera geeft een lange en hoge pass. Inworp. Abdala met een snelle inworp. Kollega geeft een lange en hoge pass. Pacheco krijgt zijn hoofd ertegen. Covelo bokst de bal weg. Saralegui kopt de bal weg. Parrillo rent richting de bal. Benquet schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Benquet naar de kleedkamers voor een vroege douche.

68e minuut.
Bicovschi met een sublieme pass. Kollega bereikt de bal nog maar net als eerste. Kollega geeft de bal voor. Pacheco krijgt zijn hoofd ertegen. Covelo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
c.s.e.chalar - zapeitor 4:1

76e minuut.
Bicovschi speelt de bal door. Gallego met een sublieme pass. Hólmsteinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubiedo verovert de bal door een tackle van achteren. Ubiedo draait met de bal, schiet en ... Covelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Fuertes is nu in balbezit. Abdala onderschept slim de pass. Abdala probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kollega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kollega draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Bicovschi met een sublieme pass. Kollega bereikt de bal nog maar net als eerste. Kollega passt de bal met de wreef. Ubiedo is nu in balbezit. Ubiedo schiet op doel. Covelo bokst de bal weg. Pacheco rent richting de bal. Pacheco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
c.s.e.chalar - zapeitor 5:1

90e minuut.
Abdala passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fontes met de inworp. Kollega bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdala geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: c.s.e.chalar 39%, zapeitor 61%.
c.s.e.chalar - zapeitor 5:1