Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-02 22:29
  • Competitiewedstrijd: Espirales
  • Stadion: Templo Sirley
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4212
El Tanque Sirley zapeitor
Jefe Gorgory Tactiek beijing
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
18 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 45.9
excellent Schieten adequate
good Passen good
solid Verdedigen good


8e minuut.
Penser speelt de bal door. Ciarkowski heeft problemen om de bal te vangen. Ciarkowski passt de bal zonder na te denken. Laforia is nu in balbezit. Laforia draait met de bal, schiet en ... Covelo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Rodríguez onderschept slim de pass. Rodríguez geeft de bal voor. Ciarkowski is nu in balbezit. Ciarkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Chiera geeft een hoge lob. Ivakin kopt de bal weg. Daar is De Lima, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bentos rent richting de bal. Bentos draait met de bal, schiet en ... Covelo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Chiera onderschept slim de pass. Parrillo geeft een hoge lob. Telleria is nu in balbezit. Telleria haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Tanque Sirley - zapeitor 0:1

30e minuut.
De Lima verovert de bal door een tackle van achteren. Chavarría onderschept slim de pass. Ciarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrillo met een sublieme pass. Paal!

33e minuut.
Cesir onderschept slim de pass. Cesir geeft een lange en hoge pass. Penser kopt de bal weg. Klungelig pakt Ciarkowski de bal. Ciarkowski schiet op doel. Covelo bokst de bal weg.

37e minuut.
Ivakin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fuertes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sotelo is nu in balbezit. Sotelo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Tanque Sirley 52%, zapeitor 48%.
El Tanque Sirley - zapeitor 0:1

46e minuut.
Telleria probeert naar een medespeler te passen. Betancourt rent richting de bal. Rodríguez is nu in balbezit. Betancourt verovert de bal door een tackle van achteren. Betancourt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Ivakin is nu in balbezit. Betancourt verovert de bal door een tackle van achteren. Betancourt geeft de bal voor. Telleria bereikt de bal nog maar net als eerste. Telleria haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Penser rent richting de bal. Penser passt de bal in één keer door. Ciarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciarkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Ivakin geeft een hoge lob. Inworp. Parrillo met de inworp. Sotelo geeft een lange en hoge pass. Betancourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Mautone speelt de bal door. De Lima heeft problemen om de bal te vangen. Ciarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciarkowski haalt uit met een fantastische trap. Covelo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Hałuszko probeert naar een medespeler te passen. Penser rent richting de bal. Penser speelt de bal door. Ciarkowski is nu in balbezit. Ciarkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
El Tanque Sirley - zapeitor 1:1

79e minuut.
Ciarkowski passt de bal in één keer door. Penser is nu in balbezit. Penser passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ciarkowski de bal. Ciarkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Alvarez is nu in balbezit. Fuertes begaat een overtreding. Alvarez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rodríguez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ciarkowski rent richting de bal. Ciarkowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
El Tanque Sirley - zapeitor 2:1

86e minuut.
Alvarez speelt de bal door. Penser bereikt de bal nog maar net als eerste. Penser probeert naar een medespeler te passen. Ciarkowski rent richting de bal. Ciarkowski haalt uit met een fantastische trap. Covelo bokst de bal weg.

88e minuut.
Cesir geeft een hoge lob. Penser bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciarkowski rent richting de bal. Ciarkowski geeft een lange en hoge pass. Laforia springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Hólmsteinnsson geeft een hoge lob. Inworp. Penser zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciarkowski schiet op doel. Covelo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Tanque Sirley 50%, zapeitor 50%.
El Tanque Sirley - zapeitor 2:1