Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-09 22:29
  • Competitiewedstrijd: Espirales
  • Stadion: Teatro en ruinas
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2434
zapeitor El Tanque Sirley
beijing Tactiek Jefe Gorgory
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 49.5
adequate Schieten very good
good Passen good
good Verdedigen good


15e minuut.
Cesir onderschept slim de pass. Cesir geeft de bal voor. Hólmsteinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciarkowski onderschept slim de pass. Ciarkowski draait met de bal, schiet en ... Covelo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Alvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarez met een sublieme pass. Penser is nu in balbezit. Penser geeft een lange en hoge pass. Laforia krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Fontes heeft problemen om de bal te vangen. Ciarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciarkowski passt de bal zonder na te denken. Laforia bereikt de bal nog maar net als eerste. Laforia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Chavarría geeft de bal voor. Penser rent richting de bal. Penser speelt de bal door. Ciarkowski is nu in balbezit. Ciarkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Doeltrap. Salgado met een harde bal richting middenveld. Bentos kopt de bal weg. Ciarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciarkowski haalt uit met een fantastische trap. Covelo bokst de bal weg. Laforia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bentos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentos draait met de bal, schiet en ... Covelo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zapeitor 61%, El Tanque Sirley 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zapeitor - El Tanque Sirley 0:0

54e minuut.
Penser passt de bal zonder na te denken. Ciarkowski rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Hólmsteinnsson ... Strafschop! Hólmsteinnsson krijgt een gele kaart. Ciarkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bentos zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Covelo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Fontes met een snelle inworp. Penser is nu in balbezit. Penser passt de bal zonder na te denken. Ciarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciarkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Laforia bereikt de bal nog maar net als eerste. Laforia draait met de bal, schiet en ... Covelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Fuertes is nu in balbezit. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez geeft een lange en hoge pass. Ciarkowski is nu in balbezit. Ciarkowski schiet op doel. Covelo bokst de bal weg.

81e minuut.
Betancourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarez geeft een lange en hoge pass. Ciarkowski rent richting de bal. Ciarkowski draait met de bal, schiet en ... Covelo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Betancourt passt de bal in één keer door. Daar is De Lima, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciarkowski speelt de bal door. Penser is nu in balbezit. Penser geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Fontes rent richting de bal. Penser onderschept slim de pass. Penser met een sublieme pass. Ciarkowski heeft problemen om de bal te vangen. Ciarkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Penser zal de hoekschop nemen. Ciarkowski heeft problemen om de bal te vangen. Ciarkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Laforia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Penser is nu in balbezit. Penser passt de bal zonder na te denken. Ciarkowski is nu in balbezit. Ciarkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zapeitor - El Tanque Sirley 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zapeitor 61%, El Tanque Sirley 39%.
zapeitor - El Tanque Sirley 0:1