Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lila-Weiße Gebirgsgeister Motor Cunewalde
4-2-2-2 versuch Tactiek m2
48% Balbezit 52%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
41.9 gemiddelde waardering 47.5
solid Schieten solid
average Passen adequate
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Ricart bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricart passt de bal met de wreef. Pacheco probeert naar een medespeler te passen. Öhme rent richting de bal. Öhme draait met de bal, schiet en ... Uçuran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ursache bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursache draait met de bal, schiet en ... Uçuran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lila-Weiße Gebirgsgeister - Motor Cunewalde 1:0

6e minuut.
Noske speelt de bal door. Kiesinger rent richting de bal. Kiesinger passt de bal met de wreef. Tola is nu in balbezit. Tola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Leroux geeft een hoge lob. Öhme is nu in balbezit. Ursache rent richting de bal. Öhme is nu in balbezit. Öhme schiet op doel. Uçuran bokst de bal weg.

21e minuut.
Comănescu is nu in balbezit. Noske verovert de bal door een tackle van achteren. Noske speelt de bal door. Trường rent richting de bal. Trường schiet op doel. Portal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Hampejs geeft een lange en hoge pass. Coimbra met een sublieme pass. Klungelig pakt Öhme de bal. Öhme haalt uit met een fantastische trap. Uçuran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lila-Weiße Gebirgsgeister - Motor Cunewalde 2:0

33e minuut.
Coimbra bereikt de bal nog maar net als eerste. Coimbra passt de bal met de wreef. Karus is nu in balbezit. Ursache verovert de bal door een tackle van achteren. Ursache haalt uit met een fantastische trap. Uçuran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Öhme rent richting de bal. Öhme haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lila-Weiße Gebirgsgeister - Motor Cunewalde 3:0

43e minuut.
Konovalov is nu in balbezit. Konovalov passt de bal in één keer door. Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lila-Weiße Gebirgsgeister - Motor Cunewalde 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lila-Weiße Gebirgsgeister 34%, Motor Cunewalde 66%.
Lila-Weiße Gebirgsgeister - Motor Cunewalde 3:1

46e minuut.
Fletta met de inworp. Coimbra rent richting de bal. Coimbra geeft een hoge lob. Klungelig pakt Öhme de bal. Öhme schiet op doel. Uçuran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Pacheco geeft de bal voor. Öhme kopt de bal weg. Ursache rent richting de bal. Öhme rent richting de bal. Öhme draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lila-Weiße Gebirgsgeister - Motor Cunewalde 4:1

63e minuut.
Coimbra is nu in balbezit. Coimbra geeft een hoge lob. Öhme bereikt de bal nog maar net als eerste. Öhme draait met de bal, schiet en ... Uçuran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lila-Weiße Gebirgsgeister - Motor Cunewalde 5:1

65e minuut.
Noske probeert naar een medespeler te passen. Kiesinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiesinger passt de bal in één keer door. Tola is nu in balbezit. Tola schiet op doel. Portal bokst de bal weg.

68e minuut.
Hampejs is nu in balbezit. Tola verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pacheco. Tola is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trường komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Hampejs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiesinger verovert de bal door een tackle van achteren. Kiesinger passt de bal zonder na te denken. Tola is nu in balbezit. Tola draait met de bal, schiet en ... Portal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Hampejs geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kiesinger met een snelle inworp. Tola bereikt de bal nog maar net als eerste. Tola haalt uit met een fantastische trap. Portal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lila-Weiße Gebirgsgeister 40%, Motor Cunewalde 60%.
Lila-Weiße Gebirgsgeister - Motor Cunewalde 5:1