Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Motor Cunewalde SV Stiftung Wadentest
m2 Tactiek 442 versuch
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
52.8 gemiddelde waardering 46
formidable Schieten solid
good Passen very good
solid Verdedigen good


2e minuut.
Kiesinger is nu in balbezit. Kiesinger passt de bal met de wreef. Trường rent richting de bal. Trường schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - SV Stiftung Wadentest 1:0

5e minuut.
Idoraş rent richting de bal. Idoraş passt de bal met de wreef. Kozajda rent richting de bal. Kozajda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - SV Stiftung Wadentest 2:0

7e minuut.
Tufariello passt de bal zonder na te denken. Warczak geeft een lange en hoge pass. Tufeanu rent richting de bal. Tufeanu schiet op doel. Prinz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bagel geeft de bal voor. Warczak rent richting de bal. Warczak geeft een lange en hoge pass. Tufeanu rent richting de bal. Tufeanu draait met de bal, schiet en ... Prinz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - SV Stiftung Wadentest 2:1

18e minuut.
Idoraş probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bonacchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonacchi passt de bal met de wreef. Tufeanu heeft problemen om de bal te vangen. Tufeanu haalt uit met een fantastische trap. Prinz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Warczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufariello rent richting de bal. Tufariello passt de bal met de wreef. Tufeanu rent richting de bal. Tufeanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kiesinger geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chimov de bal. Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường haalt uit met een fantastische trap. Šofranić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - SV Stiftung Wadentest 3:1

42e minuut.
Trường is nu in balbezit. Wyszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Wyszyński speelt de bal door. Tufariello is nu in balbezit. Tufariello geeft de bal voor. Prinz bokst de bal weg. Prinz probeert naar een medespeler te passen. Idoraş kopt de bal weg. Bragaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozajda onderschept slim de pass. Kozajda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motor Cunewalde 63%, SV Stiftung Wadentest 37%.
Motor Cunewalde - SV Stiftung Wadentest 3:1

53e minuut.
Gackenheimer rent richting de bal. Gackenheimer probeert naar een medespeler te passen. Kozajda rent richting de bal. Kozajda haalt uit met een fantastische trap. Šofranić probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Warczak speelt de bal door. Bonacchi rent richting de bal. Bonacchi probeert naar een medespeler te passen. Tufeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufeanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Chang geeft een lange en hoge pass. Trường controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Chimov neemt vlug de vrije trap. Tufeanu rent richting de bal. Tufeanu draait met de bal, schiet en ... Prinz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Daar is Clapham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Idoraş is nu in balbezit. Idoraş speelt de bal door. Kozajda is nu in balbezit. Kozajda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Éger passt de bal in één keer door. Idoraş probeert naar een medespeler te passen. Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - SV Stiftung Wadentest 4:1

77e minuut.
Bonacchi passt de bal zonder na te denken. Tufariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufariello speelt de bal door. Tufeanu rent richting de bal. Tufeanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Bonacchi verovert de bal door een tackle van achteren. Bonacchi met een sublieme pass. Tufariello speelt de bal door. Daar is Liévano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liévano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Gackenheimer met de inworp. Kozajda is nu in balbezit. Bragaglia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bragaglia krijgt een gele kaart. Kozajda raakt geblesseerd tijdens het duel. Kozajda legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Tufariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufariello geeft de bal voor. Daar is Balogh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tufeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufeanu haalt uit met een fantastische trap. Prinz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tufeanu rent richting de bal. Tufeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - SV Stiftung Wadentest 4:2

90e minuut.
Warczak probeert de bal met de borst te controleren. Idoraş is nu in balbezit. Idoraş passt de bal met de wreef. Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motor Cunewalde 55%, SV Stiftung Wadentest 45%.
Motor Cunewalde - SV Stiftung Wadentest 4:2