Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Excavators[FC] Future-Stars
532-C Tactiek 5212
40% Balbezit 60%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
47.9 gemiddelde waardering 43.1
solid Schieten adequate
solid Passen good
average Verdedigen solid


21e minuut.
Calderón met een sublieme pass. Iznaga bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bravo. Bravo krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Augenthaler kopt de bal weg. Bell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Macía is nu in balbezit. Macía haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Savón bereikt de bal nog maar net als eerste. Savón passt de bal zonder na te denken. Calderón geeft de bal voor. Macía is nu in balbezit. Macía draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Gielnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gielnik geeft de bal voor. Macía rent richting de bal. Macía haalt uit met een fantastische trap. Aksöğüt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Excavators[FC] - Future-Stars 1:0

41e minuut.
Bravo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Linares komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Romeu speelt de bal door. Pequeño heeft problemen om de bal te vangen. Yumurtalık maakt een afschuwelijke overtreding. Yumurtalık is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Excavators[FC] 45%, Future-Stars 55%.
Excavators[FC] - Future-Stars 1:0

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Savón met een snelle inworp. Gielnik met een sublieme pass. Savón kan de bal niet met de borst controleren. Savón geeft de bal voor. Aksöğüt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Macía rent richting de bal. Portal verovert de bal door een tackle van achteren. Patterson speelt de bal door. Linares is nu in balbezit. Linares haalt uit met een fantastische trap. Wlazło verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Excavators[FC] - Future-Stars 1:1

72e minuut.
Klungelig pakt Romeu de bal. Romeu geeft de bal voor. Córdoba kopt de bal weg. Pequeño rent richting de bal. Pequeño geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Patterson rent richting de bal. Patterson passt de bal in één keer door. Gielnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Gielnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gielnik schiet op doel. Aksöğüt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Savón is nu in balbezit. Romeu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Savón raakt geblesseerd tijdens het duel. Savón zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pechlie springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Excavators[FC] 38%, Future-Stars 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Excavators[FC] - Future-Stars 1:1