Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Błękitni Lubno FC Bolemin
szwagry Tactiek 3232 2.0
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.7 gemiddelde waardering 58.6
solid Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Skuhravý verovert de bal door een tackle van achteren. Skuhravý geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hruštička met de inworp. Garrido Canales geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Završki met een sublieme pass. Leone bereikt de bal nog maar net als eerste. Leone geeft een hoge lob. Kikowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Colpacov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Lubno - FC Bolemin 0:1

10e minuut.
Kikowski rent richting de bal. Leone bereikt de bal nog maar net als eerste. Leone passt de bal in één keer door. Garrido Canales rent richting de bal. Garrido Canales draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Parzonka met een sublieme pass. Garrido Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido Canales geeft een lange en hoge pass. Kikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Završki passt de bal zonder na te denken. Edelman geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hruštička zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Završki geeft een hoge lob. Colpacov bokst de bal weg. Kikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Lubno - FC Bolemin 0:2

38e minuut.
Leone met een sublieme pass. Garrido Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido Canales speelt de bal door. Kikowski rent richting de bal. Kikowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Klungelig pakt Završki de bal. Coporan begaat een overtreding. Završki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Matias komt het veld opgelopen. Szeles komt het veld opgelopen. Colauti komt het veld opgelopen. Raczkowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Błękitni Lubno 52%, FC Bolemin 48%.
Błękitni Lubno - FC Bolemin 0:2

46e minuut.
Masse komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Sztramko bereikt de bal nog maar net als eerste. Matias onderschept slim de pass. Matias speelt de bal door. Garrido Canales rent richting de bal. Garrido Canales haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Lubno - FC Bolemin 0:3

58e minuut.
Masse rent richting de bal. Raczkowski is nu in balbezit. Raczkowski passt de bal zonder na te denken. Garrido Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido Canales haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Doeltrap. Aaby komt het veld opgelopen.

60e minuut.
bin Ahmad Rosdi geeft een hoge lob. Inworp. Raczkowski met een snelle inworp. Aaby rent richting de bal. Aaby geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Spiritoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztramko onderschept slim de pass. Sztramko speelt de bal door. Coporan rent richting de bal. Coporan draait met de bal, schiet en ... Parzonka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Aaby speelt de bal door. Raczkowski geeft een lange en hoge pass. Colauti bereikt de bal nog maar net als eerste. Colauti schiet op doel. Colpacov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Lubno - FC Bolemin 0:4

71e minuut.
Aaby probeert naar een medespeler te passen. Garrido Canales rent richting de bal. Colauti rent richting de bal. Colauti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Lubno - FC Bolemin 0:5

77e minuut.
Inworp. Schóber komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Błękitni Lubno 62%, FC Bolemin 38%.
Błękitni Lubno - FC Bolemin 0:5