Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-26 19:31
  • Competitiewedstrijd: Bunga
  • Stadion: Fred Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4310
Akademia Zła FC FC Bolemin
A Tactiek 3232 2.0
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.2 gemiddelde waardering 57.8
excellent Schieten very good
good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Królik passt de bal zonder na te denken. Peynircioğlu is nu in balbezit. Jagodzki verovert de bal door een tackle van achteren. Jagodzki draait met de bal, schiet en ... Parzonka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Zła FC - FC Bolemin 1:0

22e minuut.
Jagodzki is nu in balbezit. Królik probeert naar een medespeler te passen. Rózga probeert naar een medespeler te passen. Faliński heeft problemen om de bal te vangen. Faliński draait met de bal, schiet en ... Parzonka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Rózga is nu in balbezit. Rózga passt de bal in één keer door. Pasikowski is nu in balbezit. Pasikowski geeft de bal voor. Jagodzki rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. Jagodzki bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Zła FC - FC Bolemin 2:0

24e minuut.
Inworp. Leone met de inworp. Završki rent richting de bal. Završki geeft de bal voor. Garrido Canales krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Rózga probeert de bal aan de voet te houden. Hruštička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruštička draait met de bal, schiet en ... Leone geeft een hoge lob. Garrido Canales springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Završki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kłusek de bal. Garrido Canales probeert naar een medespeler te passen. Kikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Popek kopt de bal weg. Królik is nu in balbezit. Królik geeft een lange en hoge pass. Jagodzki is nu in balbezit. Jagodzki draait met de bal, schiet en ... Parzonka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akademia Zła FC 57%, FC Bolemin 43%.
Akademia Zła FC - FC Bolemin 2:0

46e minuut.
Matias komt het veld opgelopen. Colauti komt het veld opgelopen. Szeles komt het veld opgelopen. Raczkowski komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Spiritoso onderschept slim de pass. Spiritoso probeert naar een medespeler te passen. Daar is Domingues, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jagodzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagodzki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Pelis passt de bal in één keer door. Raczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Raczkowski geeft een lange en hoge pass. Garrido Canales maakt een snoekduik en kopt de bal. Dyguła maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Zła FC - FC Bolemin 2:1

55e minuut.
Aaby komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Królik is nu in balbezit. Królik geeft een hoge lob. Jagodzki rent richting de bal. Jagodzki schiet op doel. Parzonka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Zła FC - FC Bolemin 3:1

72e minuut.
Colauti kopt de bal weg. Garrido Canales is nu in balbezit. Pasikowski begaat een overtreding. Garrido Canales raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Garrido Canales kan niet meer verder spelen.

83e minuut.
Chwadeńczuk geeft de bal voor. Inworp. Matias met een snelle inworp. Aaby rent richting de bal. Aaby geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Jagodzki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pelis. Jagodzki raakt geblesseerd tijdens het duel. Kłusek met een snel genomen vrije trap. Jagodzki krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akademia Zła FC 57%, FC Bolemin 43%.
Akademia Zła FC - FC Bolemin 3:1